Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Σχεδόν… βιονικός!!

Σχεδόν… βιονικός
Δύο χρόνια, δύο μήνες και 16 μέρες πέρασαν από την τελευταία φορά που ο Λιονέλ Μέσι έφευγε λαβωμένος από έναν αγώνα. Πριν τον χθεσινό-όχι ιδιαίτερα σοβαρό όπως αποδεικνύεται-τραυματισμό του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, η τελευταία φορά που είχε χτυπήσει ήταν στις 19 Σεπτεμβρίου του 2010, μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα του Τόμας Ουιφαλούσι στην αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Κάκωση συνδέσμων στον δεξιό αστράγαλο ήταν η διάγνωση τότε, με την εικόνα του άτυχου παίκτη να μεταφέρεται εκτός γηπέδου με φορείο να είναι πανομοιότυπη με τη χθεσινή. Τότε ο «Λέο» είχε μείνει εκτός δράσης για δύο παιχνίδια πρωταθλήματος, απέναντι στη Χιχόν (1-0) και την Μπιλμπάο (1-3), με την ομάδα του να έχει ισάριθμες νίκες.




Πέρυσι ο Αργεντινός ηγέτης της «Μπάρτσα» απουσίασε από μόλις τέσσερα από τα συνολικά 64 παιχνίδια της ομάδας του, ωστόσο οι Καταλανοί είχαν μόνο νίκες σε αυτά: το ματς της 26ης αγωνιστικής με τη Χιχόν στο «Καμπ Νου» λόγω τιμωρίας (3-1), τα παιχνίδια με την Οσπιταλέτ (0-1, 9-0) για τους «32» του Κυπέλλου, καθώς και τον αγώνα της έκτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League απέναντι στην ΜΠΑΤΕ (4-0) για να πάρει ανάσες.

Την τρέχουσα περίοδο ο Μέσι είχε απουσιάσει για να ξεκουραστεί μόνο από τα δύο ματς Κυπέλλου απέναντι στην Αλαβές (0-3, 3-1). Δεκατρία 90λεπτα και μία συμμετοχή για 33 λεπτά ως αλλαγή ήταν η παρουσία του στο πρωτάθλημα, ενώ είχε πέντε 90λεπτα στο Champions League και άλλα δύο στο Σούπερ Καπ απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: