Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

«Πέσαμε με… ψηλά το κεφάλι»

«Πέσαμε με… ψηλά το κεφάλι»
Αν και πάντες στον Παναθηναϊκό πίστεψαν στην ανατροπή και την πρόκριση κόντρα στην Τότεναμ, τελικά το τριφύλλι δεν τα κατάφερε, ωστόσο ο Χάρης Μαυρίας τόνισε πως η ομάδα του έπεσε… με ψηλά το κεφάλι από τη διοργάνωση.

Ο νεαρός άσος των «πράσινων» υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε πάει καλύτερα στη διοργάνωση, όμως ήταν εξίσου σημαντικό ότι η πρόκριση παιζόταν μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι.

«Ευχαριστώ τον κόσμο που μας στήριξε στο γήπεδο και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό», σχολίασε ο «μικρός».

Αναλυτικά, όσα είπε ο Χάρης Μαυρίας:

«Πέσαμε με ψηλά το κεφάλι. Ήμασταν άτυχοι στη φάση του δεύτερου γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει κι άλλο γκολ, γιατί ήμασταν καλοί. Διψούσαμε για την ανατροπή, πιστέψαμε στην πρόκριση, όμως δεν τα καταφέραμε.
Εννοείται μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε πάει καλύτερα στη διοργάνωση, αλλά και εδώ που φτάσαμε στο τελευταίο ματς να διεκδικούμε την πρόκριση έχει τη σημασία του. Σίγουρα η Μάριμπορ ήταν η πιο αδύναμη του ομίλου, όμως δεν καταφέραμε να πάρουμε εκεί δύο νίκες και πιθανώς να στοίχισε».

«Καταρχάς να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε εδώ και ήταν δίπλα μας. Οι στόχοι μας είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό κόντρα στον Ολυμπιακό προκειμένου να πάρουμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: