Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

«Ξέρει να αξιοποιεί τα λάθη ο Ολυμπιακός»

«Ξέρει να αξιοποιηθεί τα λάθη ο Ολυμπιακός»
Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της Τσεντεβίτα ο Ολυμπιακός και γι’ αυτό ήρθε δίκαια η ήττα (84-62), όπως δήλωσε ο Αλεξάνταρ Πέτροβιτς.

Ο προπονητής της ομάδας από την Κροατία τόνισε πως σημαντικό ρόλο έπαιξε και η απουσία του Μάρκο Τόμας, σε συνδυασμό με τις ελλείψεις που υπάρχουν στο ρόστερ.

«Ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη. Το ματς αυτό μας έδειξε, γιατί είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Αφότου σταματήσαμε να παίζουμε ζώνη, είχαμε αρκετά προβλήματα στο “ματς-απ”. Αξιοποιούσαν εξαιρετικά τα λάθη μας. Τώρα, θα πρέπει να επικεντρωθούμε στην Αδριατική λίγκα. Έχουμε αρκετά προβλήματα, ειδικά στη θέση του πόιντ γκαρντ. Ο Μάρκο Τόμας δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού και αποτελούσε ένα από τα βασικά κομμάτια για το σημερινό παιχνίδι. Ξεκινήσαμε με τον Ζελαμπάλ ως πάουερ φόργουορντ. Στα τελευταία ματς συνήθως τον επιλέγουμε ως σμολ φόργουορντ και αυτός ήταν ένας από τους λόγους της ήττας μας», δήλωσε ο προπονητής της Τσεντεβίτα, Αλεξάνταρ Πέτροβιτς.

Από την πλευρά του, ο Βλάντο Ιλιέφσκι είπε: «Είχαμε κάποιες καλές στιγμές, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Χάσαμε το ρυθμό μας στο δεύτερο ημίχρονο και τους επιτρέψαμε να πάρουν μία διαφορά 15 πόντων. Η Τσεντεβίτα έκανε πολλά μικρά λάθη, αλλά ομάδες όπως ο Ολυμπιακός ξέρουν πώς να αξιοποιούν στις ευκαιρίες που τους δίνονται. Ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη και τώρα επικεντρωνόμαστε στην Αδριατική λίγκα. Πιστεύω πως έχουμε βελτιωθεί τώρα τελευταία και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: