Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Σερ Άλεξ: «Τεράστιο αποτέλεσμα, μια νίκη μέσα στο Etihad»

Σερ Άλεξ: «Τεράστιο αποτέλεσμα, μια νίκη μέσα στο Etihad».
Τεράστιο αποτέλεσμα χαρακτήρισε ενδεχόμενη νίκη στο «Eτιχαντ» ο Άλεξ Φέργκιουσον, μιλώντας στο κανάλι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Σερ Άλεξ, ωστόσο στάθηκε αρκετά στα αμυντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του.

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο της μεγάλης αντιπάλου και συμπολίτισσας Σίτι και παραδέχτηκε πως ειδικά για τις αντοχές της αμυντικής γραμμής της ομάδας του αυτό θα είναι μεγάλο τεστ: «Αν επικρατήσουμε θα πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα αποτελέσματα που θα έχουμε πάρει. Είναι μια πολύ καλή, ισχυρή ομάδα, με ορισμένους τεράστιους ποδοσφαιριστές. Ξέρουμε πως δεν θα είναι εύκολο και αν αμυνθούμε όπως στον αγώνα με τη Ρέντινγκ, θα έχουμε σοβαρά προβλήματα. Ωστόσο, θα πρέπει να μαθαίνουμε μέσα από τα λάθη μας και να κάνουμε κάτι γι’ αυτό. Θα πρέπει να βρούμε μια λύση» ομολόγησε ο Σερ Άλεξ.

Στην γενικότερη εκτίμηση του για την κούρσα του τίτλου, ο πολύπειρος τεχνικός τόνισε: «σε αυτό το στάδιο της σεζόν, είναι πολύ νωρίς να πεις πως πρόκειται για κούρσα για δύο άλογα».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: