Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Αυτός είναι Panathinaikos!!

Αυτός είναι Panathinaikos
Στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου ο Παναθηναϊκος απέδειξε πόσο αδίκησε τον ίδιο του τον εαυτό σε όλα τα προηγούμενα ματς του. Εκανε μια τεράστια εμφάνιση κι έπαιξε στα ίσια την Τότεναμ για την πρόκριση. Ηταν ένας αγώνας που η τύχη γύρισε την πλάτη στον ΠΑΟ.

Γράφει ο Γιώργος Μαζιάς

Το δεύτερο γκολ των Λονδρέζων δεν θες να το πιστέψεις. Η μπάλα πούλησε τον Καρνέζη σε ένα σημείο που οι «πράσινοι» είχαν τον έλεγχο και ήταν εκείνοι πιο κοντά στο γκολ - πρόκριση. Εχασαν ευκαιρίες και μάλιστα καλές οι παίκτες του Ρότσα. Ηταν ανώτεροι και άξιζαν πολλά παραπάνω. Εκαναν αυτό που υποσχέθηκαν. Τα έσωσαν όλα και πάλεψαν στα ίσια σε ένα δύσκολο γήπεδο («Γουαϊτ Χαρτ Λεϊν») απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ.

Η πρόκριση πάντως δεν χάθηκε στο Λονδίνο. Χάθηκε στο Μάριμπορ και στη βαριά ήττα από τους Σλοβένους. Χάθηκε από το κάκιστο πρόσωπο που έδειξαν στην αρχή οι «τριφυλλοφόροι». Τότε που δεν είχαν ούτε αρχή ούτε τέλος. Δίχως πάθος και ενέργεια. Στοιχεία που έβγαλαν στην Αγγλία και τους έκαναν και πάλι ομάδα. Οπως και να' χει ο Παναθηναϊκός δεν πήγαινε ως φαβορί απέναντι στους «πετεινούς». Αποστολή αυτοκτονίας ήταν. Κανείς δεν μπορεί να τους κατηγορήσει για το αποτέλεσμα. Κάθε άλλο. Το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός αξίζει συγχαρητήρια για την εμφάνισή του. Θα πρέπει να την κρατήσει και να επενδύσει πάνω της για τη συνέχεια. Αυτός ο Παναθηναϊκός μπορούσε περισσότερα.

Κι αν η Ευρώπη χάθηκε, μάλλον άδοξα και στην Ελλάδα έχει χάσει επαφή με την κορυφή δεν σημαίνει πως όλα τελείωσαν, Η χρονιά έχει δρόμο ακόμη. Υπάρχει μέλλον. Ο κόσμος του μπορεί να είναι απόλυτα ικανοποιημένος. Τηρουμένων των συνθηκών και της εποχής αυτή η ομάδα δεν είναι για πέταμα. Το ακριβώς αντίθετο. Τώρα έχει προπονητή τον οποίο εμπιστεύονται οι παίκτες του και που ξέρει τι να ζητήσει και πως να το πάρει. Υπάρχει σχέδιο. Υπάρχουν κι αδυναμίες. Κανείς δεν λέει το αντίθετο.

Υπάρχει όμως ομάδα κι οχι σκορποχώρι. Ο ΠΑΟ από παιχνίδι σε παιχνίδι γίνεται καλύτερος. Στο Λονδίνο με την Τότεναμ έστω κι αν έχασε κι αποκλείστηκε θύμισε σε όλους γιατί είναι ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ!



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: