Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Ρότσα: «Ήμασταν ρεαλιστές και ανταγωνιστικοί»

Ρότσα: «Ήμασταν ρεαλιστές και ανταγωνιστικοί»
Στο γεγονός πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί και ρεαλιστές κόντρα στην ανώτατη θεωρητικά Τότεναμ στάθηκε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, μετά την ήττα αποκλεισμό των «πράσινων» από τη συνέχεια του Europa League. Ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του έφτασε κοντά σε ένα σημαντικό αποτέλεσμα και έδειξαν πως μπορούσαν να φτάσει ψηλά στους στόχους της.

Επισήμανε πως περίμενε πως θα μπορούσε να γίνει κάτι, μετά την ισοφάριση και πιστεύει πως η πρόκριση χάθηκε στις κακές εμφανίσεις των προηγούμενων αγώνων και στην άσχημη ψυχολογία.
Αναφέρθηκε στο επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και εστίασε στην κούραση που θα έχουν οι παίκτες του, ενώ ζήτησε τη νίκη.

Αναλυτικά: «Κερδίσαμε πολλά από αυτό το παιχνίδι, γιατί σας είπα χθες, πως θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά και ρεαλιστές, γιατί παίζαμε απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα, που είναι από τις κορυφαίες σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα. Νομίζω ότι τα καταφέραμε, γιατί φτάσαμε πολύ κοντά στο να πάρουμε κι ένα καλό αποτέλεσμα σε αυτή τη δύσκολη έδρα. Νομίζω πως σήμερα δώσαμε ένα μήνυμα ότι μπορούμε να πάμε ακόμα ψηλότερα στο μέλλον και πως η ομάδα θα βελτιωθεί περισσότερο.

Ανά πάσα στιγμή, μετά την ισοφάριση, φαινόταν ότι μπορούσαμε να βάλουμε γκολ. Είχαμε καλή κυκλοφορία, καταφέραμε να επιτεθούμε σωστά και τους ανησυχήσαμε πάρα πολύ.

Πιστεύω πως δεν κάναμε καλές εμφανίσεις στα προηγούμενα ματς, χάσαμε με κάτω τα χέρια κάποια παιχνίδια κι αυτό έκανε κακό στην ψυχολογία των παιδιών. Αυτό, όμως, ανήκει στο παρελθόν, πρέπει να μιλάμε για το τι έγινε σήμερα και το τι θα γίνει στη συνέχεια. Δείξαμε πως, με τη δουλειά που κάνουμε, σύντομα θα έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Σκαλάκι-σκαλάκι θα ανέβουμε.

Είναι μεγάλο παιχνίδι αυτό με τον Ολυμπιακό, δεν έχουμε χρόνο για ξεκούραση, οι ώρες είναι λίγες. Θα είμαστε συνέχεια με τα παιδιά, θα δούμε σε τι κατάσταση είναι και από αύριο, που θα γυρίσουμε στην Αθήνα, θα σχεδιάσουμε τον αγώνα. Σίγουρα, θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη, όλα τα παιδιά το θέλουν στην ομάδα. Σήμερα, όμως, μην ξεχνάμε πως είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα που προσπαθεί να βγει στην Ευρώπη, μέσα από ένα τέτοιο πρωτάθλημα, όπως το αγγλικό. Θεωρώ ότι, παρά την ήττα, ήταν μια καλή βραδιά για εμάς απόψε».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: