Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Γκερέιρο: «Φεύγω το καλοκαίρι από την ΑΕΚ»

Για την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την ΑΕΚ το προσεχές καλοκαίρι, αλλά και για την κίνησή του να μοιράσει έξτρα πριμ στους νεαρούς παίκτες της ΑΕΚ μίλησε σε πολωνική εφημερίδα ο Ρότζερ Γκερέιρο.

«Το θέμα είναι ότι εγώ θα φύγω κατά πάσα πιθανότητα το καλοκαίρι από την ΑΕΚ, όταν και θα λήξει το συμβόλαιό μου, αν και δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να γίνει τον χειμώνα», ανέφερε αρχικλα ο Βραζιλιάνος μέσος.

Για την πρωτοβουλία του να πριμοδοτήσει την ίδια του την ομάδα, είπε: «Είναι αλήθεια ότι έδωσα ένα επιπλέον κίνητρο στους νεαρούς παίκτες της ΑΕΚ αλλά δεν ήθελα να δημοσιοποιηθεί. Στην Ελλάδα όμως δεν μπορείς να κρύψεις τίποτα, πάντα υπάρχους διαρροές. Για πρώτη φορά ήμουν αρχηγός της ΑΕΚ και ένιωθα ότι είχα μία επιπλέον ευθύνη απέναντι στην ομάδα. Θέλαμε πολύ να νικήσουμε και γι' αυτό τον λόγο ήθελα να παρακινήσω τους συμπαίκτες μου. Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολη και αυτά τα παιδιά δεν παίρνουν αρκετά χρήματα. Τα λεφτά που τους έδωσαν θα είναι πολύτιμα γι' αυτά. Ωστόσο δεν είναι αλήθεια ότι έδωσα σε κάθε παίκτη της ΑΕΚ 1.000 ευρώ για τη νίκη αυτή. Θα ήταν πάρα πολλά, τη στιγμή που έχουν καθυστερήσει κι εμένα να μου καταβάλουν κάποιους μισθούς».

Τέλος, εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στην εθνική Πολωνίας. «Εξακολουθώ να πιστεύω ότι μπορώ να επιστρέψω στην εθνική Πολωνίας και γι' αυτό το λόγο θα ήθελα να συνεχίσω σε ομάδα της Ευρώπης και όχι της Βραζιλίας. Ήξερα τον προηγούμενο προπονητή, Φράντισεκ Σμούντα και δεν με είχε καλέσει στην ομάδα αλλά ίσως ο νέος προπονητής θα ήθελε να με δει να παίζω στην Ελλάδα. Θα ήταν εκπληκτικό. Ονειρεύομαι ακόμα να παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το 2014 με την Πολωνία και θα ήθελα να κάνω πολλά για αν γίνει αυτό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: