Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Επιβεβαίωση για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Ζήση!

Τα σενάρια που θέλουν την ΑΕΚ να ενδιαφέρεται για την επιστροφή του Νίκου Ζήση στα ελληνικά παρκέ για λογαριασμό της, επιβεβαίωσε ο Γιώργος Νικολάου, με δηλώσεις του στο Sport24 Radio!
Ο διευθυντής επικοινωνίας και ΜΜΕ της ΚΑΕ ΑΕΚ, όταν ρωτήθηκε σχετικά με την περίπτωση του Ελληνα γκαρντ, δεν αρνήθηκε το ενδιαφέρον της ομάδας για να τον αποκτήσει και το χαρακτήρισε… «κοινό μυστικό»!
«Ήταν καθ’ όλα επιτυχημένη, αν αναλογιστεί κανείς πώς ξεκινήσαμε. H AEK ξαναμπήκε στην ατζέντα, στην καθημερινότητα, του οπαδού της ΑΕΚ. Κι αυτό είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του κυρίου Αγγελόπουλου, του κυρίου Αλεξίου, του κυρίου Δουβή, του τεχνικού επιτελείου και των παικτών, κυρίως μετά τις οβιδιακές αλλαγές του περασμένου Νοεμβρίου», είπε σχετικά με τη χρονιά που πέρασε ο Γιώργος Νικολάου και αναφορικά με την πρόθεση της ΑΕΚ να συμμετάσχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, πρόσθεσε:
«Στόχος της ΑΕΚ, πριν και μετά τους αγώνες με τον Άρη στα πλέι οφ ήταν και παραμένει η Ευρώπη. Προς αυτή την κατεύθυνση προετοιμαζόμαστε. Ο κόσμος της ΑΕΚ στήριξε την προσπάθεια. Τα εισιτήρια αλλά και η προσέλευση του κόσμου είναι ένα κριτήριο, που θα συνεκτιμηθεί όταν αποφασίσει η Ευρωλίγκα. Θα γίνει συνάντηση, πιθανότατα, στην Βαρκελώνη ανάμεσα στον κύριο Αγγελόπουλο και τον Τζόρντι Μπερτομέου για να “κλειδώσει” η συμμετοχή μας στην διοργάνωση, που θα επιλεγεί».
*Πηγή: superbasket.gr*

Παρακχούσκι και… Φρίλαντ για ΤΣΣΚΑ!

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί, καθώς διεκδικεί το τρόπαιο της VTB-League, ο σχεδιασμός όμως για τη νέα σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα eurobasket.com, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Αρτσιόμ Παρακχούσκι, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει φέτος εξαιρετική χρονιά με την φανέλα της Νίζνι (13π, 6,7ρ μ.ο.).
Με τον Σάσα Κάουν να μην έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του, οι Μοσχοβίτες σκέφτονται ήδη την επόμενη μέρα και ο Παρακχούσκι φαίνεται πως είναι ένας από τους βασικούς της στόχους.
Ακόμη ένας παίκτης που εξετάζει η ΤΣΣΚΑ είναι ο Βρετανός σέντερ Τζόελ Φρίλαντ, ο οποίος αν δεν συνεχίσει στο ΝΒΑ και τους Μπλέιζερς, η ΤΣΣΚΑ θα προσπαθήσει να τον πείσει να επιστρέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό της.
*Πηγή: superbasket.gr*

Οδεύει προς Σικάγο ο Χόιμπεργκ!

Μετά την απόλυση του Τομ Θίμποντο από τον πάγκο της ομάδας, οι Σικάγο Μπουλς θέλουν για αντικαταστάτη του τον Φρεντ Χόιμπεργκ και φαίνεται πως είναι αισιόδοξοι ότι η συμφωνία δεν θα αργήσει.
Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, ο Χόιμπεργκ –τον οποίο είχαν προσεγγίσει και οι Μάτζικ πριν συμφωνήσουν με τον Σκοτ Σκάιλς- είναι ο βασικός υποψήφιος για την θέση του προπονητή στο Σικάγο και οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν πως σύντομα θα πει το «ναι».
Ο Φρεντ Χόιμπεργκ, είχε φορέσει την φανέλα των Μπουλς όταν ήταν παίκτης ενώ πλέον θεωρείται ένας από τους καλύτερους κόουτς στο NCAA, οδηγώντας το Iowa State το οποίο αναμένεται να αποχαιρετήσει και να κάνει το επόμενο βήμα στο ΝΒΑ.
*Πηγή: superbasket.gr*

Θλίψη για τον χαμό του κόουτς της Πλοϊέστι!!

Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η Πλοϊέστι θρηνεί τον πρόωρο χαμό του προπονητή της, Βλάντιμιρ Αρναούτοβιτς ο οποίος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία μόλις 43 ετών…
Η ρουμανική ομάδα, στην οποία αγωνίστηκε φέτος ο Μιχάλης Πελεκάνος, μέτρησε πολλές επιτυχίες με τον Αρναούτοβιτς στον πάγκο της, με τον άτυχο προπονητή να μετρά οκτώ πρωταθλήματα, τρία κύπελλα και ένα Σουπερκαπ.
*Πηγή: superbasket.gr*

20 free agents που θέλει κάθε ομάδα στην Ευρωλίγκα!!

Το καλοκαίρι αναμένεται θερμο στην Ευρωλίγκα από μεταγραφικής άποψης και το gazzetta.gr σας παραθέτει τους 20 κορυφαίους free agents.
Οι παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το φετινό καλοκαίρι θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά στις περισσότερες (αν όχι σε όλες) τις ομάδες της Ευρωλίγκας. Το gazzetta.gr έψακε και βρληκε τις 20 κορυφαίες περιπτώσεις free agent και σας τους παραθέτει για να φτιάξετε κι εσείς την ομάδα των ονείρων σας.
ADVERTISEMENT
Από αυτούς τους 20 ελάχιστοι αναμένεται να ανανεώσουν με τις ομάδες τους. Η σειρά (με εξαίρεση το Νο 1) είναι τυχαία.
  1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ
    Μάλλον τυπικά μπαίνει στη σχετική λίστα αφού μόνο με θαύμα δε θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό, ωστόσο από τη στιγμή που το συμβόλαιό του λήγει σε λίγες μέρες όχι μόνο οφείλουμε να το βάλουμε στη λίστα, αλλά και στην κορυφή αυτής. Ποιος δεν θα τον ήθελε;
  2. ΜΠΟΜΠΑΝ ΜΑΡΙΑΝΟΒΙΤΣ
    Ο καλύτερος σέντερ της Ευρωλίγκας κυκλοφορεί ελεύθερος και μάλιστα ο ίδιος έχει βγάλει από το μυαλό του το ΝΒΑ. Λογικά γύρω από το όνομά του θα στηθεί ένας κανονικός πλειστηριασμός με τις κορυφαίες ομάδες να θέλουν να τον αποκτήσουν.
  3. ΝΤΕΡΙΚ ΜΠΡΑΟΥΝ
    Το τριετές συμβόλαιό του με την Λοκομοτίβ Κουμπάν φτάνει στο τέλος του. Από τα κορυφαία power forward που αγωνίζονται στην Ευρώπη. Θέλει να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα, αλλά με συμβόλαιο μεγαλύτερο του 1.500.000 $ λίγες ομάδες μπορούν να τον αποκτήσουν.
  4. ΤΕΪΛΟΡ ΡΟΤΣΕΣΤΙ
    Με τη σεζόν που έκανε με τη Νίζνι θα βρει καλύτερη ομάδα από τη ρωσική και περισσότερα χρήματα. Με 18,9 πόντους (52%δίπ., 50%τρίπ.) και 5,7 ασίστ ποιος δε θα τον ήθελε. Αφήστε που έχει και διαβατήριο από το Μαυροβούνιο.
  5. ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ
    Η αξία του και το ταλέντο του στην επίθεση το έχουν λίγοι παίκτες. Ένας από τους πιο βελτιωμένους Ευρωπαίους παίκτες θα είναι ελεύθερος σε λίγες μέρες. Ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει πως ο Ολυμπιακός είναι η προτεραιότητά του, ωστόσο αν δεν τα βρουν με τους «ερυθρόλευκους» οι μνηστήρες θα είναι πολλοί.
  6. ΚΑΪΛ ΧΑΪΝΣ
    Ο θόρυβος που ο ίδιος δημιούργησε με τη φανέλα του Ολυμπιακού έπεσε την τελευταία διετία με την απόδοσή του στην ΤΣΣΚΑ. Ο ίδιος φρόντισε για αυτό. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται και πολλοί ενδιαφερόμενοι θα χτυπήσουν την πόρτα του. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η προσέγγιση του Ντούσαν Ίβκοβιτς για λογαριασμό της Αναντολού Εφές.
  7. ΜΠΡΑΪΑΝΤ ΝΤΑΝΣΤΟΝ
    Η φετινή σεζόν δε θυμίζει την περσινή, αλλά το βραβείο του καλύτερου αμυντικού της Ευρωλίγκας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά εκτός από απορίες για το σκεπτικό, του ανέβασε το κασέ. Αθλητικός σέντερ. Ο Ολυμπιακός ακόμη δεν έχει κάνει κίνηση ανανέωσης και ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς καραδοκεί να τον βάλει στην... αγορά.
  8. ΝΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ
    Παίκτης που κατάφερε να αλλάξει προς το καλύτερο την αγωνιστική εικόνα της Φενέρμπαχτσε μόνο απαρατήρητος δε θα περάσει το φετινό καλοκαίρι. Ο Έλληνας διεθνής στα 32 του χρόνια μπορεί να προσφέρει συγκεκριμένα πράγματα, αλλά σε άριστο βαθμό.
  9. ΜΑΡΣΕΛΙΝΙΟ ΧΟΥΕΡΤΑΣ
    Ο Βραζιλιανος με ιταλικό διαβατήριο ολοκληρώνει το τετραετές συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί δεν έχουν δείξει διάθεση πως θα τον κρατήσουν και σε αυτή την περίπτωση είναι δεδομένο πως αρκετές ομάδες θα θελήσουν να αποκτήσουν την αθλητικότητα, την εμπειρία και την διορατικότητά του.
  10. ΜΑΛΚΟΛΜ ΝΤΙΛΕΪΝΙ
    Ο Αμερικανός γκαρντ της Λοκομοτίβ έφτασε πέρυσι κοντά στον Ολυμπιακό, αλλά προτίμησε τα λεφτά της Ρωσίας και του Eurocup. Το μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα από το Κράσνονταρ ολοκληρώνεται με αποτέλεσμα πολλές ομάδες να ορέγονται τη συμφωνία μαζί του.
  11. ΤΖΕΪΜΣ ΑΝΤΕΡΣΟΝ
    Ο Αμερικανός της Ζαλγκίρις πραγματοποίησε εκπληκτική σεζόν και εκμεταλλευόμενος το μονοετές συμβόλαιο που υπέγραψε πέρυσι, κυκλοφορεί ελεύθερος. Με το ένστικτο του σκόρερ το οποίο διαθέτει θα βρει εύκολα νέο συμβόλαιο.
  12. ΤΡΕΪ ΤΟΜΠΚΙΝΣ
    Στην πρώτη του σεζόν στην Ευρωλίγκα άφησε κάτι περισσότερο από θετικές εντυπώσεις. Ο Αμερικανός φόργουορντ ανέβασε τις μετοχές του και πλέον όλες οι ομάδες top επιπέδου θα τον ήθελαν στη ρόστερ τους. Η Ρεάλ φημολογείται πως ήδη του έχει κάνει κρούση, αλλά ο Τόμπκινς δε βιάζεται
  13. ΝΤΡ ΟΡ ΦΙΣΕΡ
    Ο Αμερικανός με ισραηλινό διαβατήριο είναι ένας από τους λίγους παίκτες που διασώθηκαν φέτος από την Ούνικς. Αθλητικός σέντερ, καλός αμυντικός ψηλά και αξιόλογος σουτέρ από μέση απόσταση.
  14. ΑΑΡΟΝ ΤΖΑΚΣΟΝ
    Μετά από την παρουσία του στην ΤΣΣΚΑ κατάφερε να αυξήσει τη φήμη του. Κλασικός point guard που ενδιαφέρεται πρωτίστως για την οργάνωση της επίθεσης και τα αμυντικά του καθήκοντα και εν συνεχεία για το σκοράρισμα. Παίκτης που θέλει κάθε σοβαρή ομάδα στο ρόστερ της.
  15. ΠΑΟΥΛΙΟΥΣ ΓΙΑΝΚΟΥΝΑΣ
    Η αλήθεια είναι πως δύσκολα θα αφήσει την Ζαλγκίρις, αλλά από τη στιγμή που είναι free agent πρέπει αν τον βάλουμε στη λίστα. Καταπληκτικός ριμπάουντερ και σουτέρ τριών πόντων.
  16. ΜΑΡΚΟΥΣ ΟΥΙΛΙΑΜΣ
    Ο Αμερικανός έκανε καλή σεζόν με τον Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο και η καινούρια ομάδα που θα βρει θα είναι παρόμοιου επιπέδου με τους Σέρβους. Δεν είναι για ρόστερ Top 8, αλλά μπορεί να λειτουργήσει ως ηγέτης σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση.
  17. ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΣΧΟΡΤΣΑΝΙΤΗΣ
    Σε φθίνουσα πορεία η καριέρα του, αλλά τα σπάνια προσόντα του ίσως του δώσουν μία ακόμη ευκαιρία για ένα καλό συμβόλαιο. Ο Έλληνας σέντερ δύσκολα θα ανανεώσει με την Μακάμπι.
  18. ΖΟΡΑΝ ΕΡΤΣΕΓΚ
    Στο κυκεώνα των προβλημάτων της Γαλατάσαραϊ φρόντισε να διασωθεί πραγματοποιώντας καταπληκτικές εμφανίσεις στο πρώτο μισό της σεζόν. Εκπληκτικός σουτέρ, έχει την εμπειρία πλέον να σταθεί σε καλές ομάδες και οι ενδιαφερόμενοι θα είναι αρκετοί.
  19. ΤΖΕΪΣΟΝ ΓΚΡΕΪΝΤΖΕΡ
    Με την Ουνικάχα διέπρεψε τόσο στην Ευρωλίγκα όσο και στο πι δύσκολο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Καλός σκόρερ, αξιόλογος αμυντικός και παίκτης με σωστή νοοτροπία.
  20. ΚΡΟΥΝΟΣΛΑΒ ΣΙΜΟΝ
    Ο Κροάτης φόργουορντ δύσκολα θα ανανεώσει στην Λοκομοτίβ αφού ζητούμενο για αυτόν είναι αν αγωνιστεί ξανά στην Ευρωλίγκα. Παίκτης με καλά στοιχεία εντός και εκτός παρκέ, γεγονός το οποίο θα κάνει την ανεύρεση νέας ομάδας, αρκετά εύκολη.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Μπενφίκα και Μπόκα για Καρίγιο!!

Ακόμα δύο ομάδες προσέγγισαν επίσημα την Εστουδιάντες για τον Κουίδο Καρίγιο, οι Μπενφίκα και Μπόκα Τζούνιορς.
Το... πρέσινγκ για τον Καρίγιο καλά κρατεί. Και άλλοι σύλλογοι χτύπησαν την... πόρτα της Εστουδιάντες για τον Αργεντίνο φορ. Πρόκειται για τις Μπενφίκα και Μπόκα Τζούνιορς, που σε πρώτη φάση ρώτησαν για τις απαιτήσεις του συλλόγου για την παραχώρηση του παίκτη. Η Εστουδιάντες δεν έχει διαφοροποιήσει στο παραμικρό της αξιώσεις της για τον Κουίδο Καρίγιο. Θέλει 9 εκατ. ευρώ για το 100% των δικαιωμάτων του και 7 - 7,5 εκατ. ευρώ για το 80%. Αυτήν την στιγμή σε ρόλο φαβορί για τον παίκτη είναι -σύμφωνα με τον Τύπο της Αργεντινής- οι Ίντερ και Μονακό.
ADVERTISEMENT
Ο Ολυμπιακός στην αρχική κουβέντα έδινε εκτός από χρήματα ένα ποσοστό των δικαιωμάτων του Φράνκο Χάρα (σ.σ. χώρια από τον ετήσιο δανεισμό που πρότεινε). Τότε η Εστουδιάντες είχε ζητήσει από τον Ολυμπιακό πάνω από 9 εκατ. ευρώ για το 100% του ποδοσφαιριστή. Η πρόθεσή της είναι να κρατήσει ένα μικρό ποσοστό του παίκτη και να του βρει μία ομάδα σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα, όπως η Ιταλία ή η Αγγλία.
*Πηγή: gazzetta.gr*

Ποιον κάλυπτε ο Ζωγράφος!!

Ο θρυλικός Αποδυτηριάκιας σχολιάζει στο SportDog αυτά που είπε ο Αχιλλέας Μπέος. "Ένα-δύο-τρία, γαμιέται η διαιτησία" είναι ένα πολυχρησιμοποιημένο σλογκανάτο σύνθημα της εξέδρας, που εκφράζει την υποβόσκουσα σεξουαλική διάσταση που χαρακτηρίζει την οπαδική κουλτούρα του Έλληνα. Δεν είναι τυχαίο, ότι όλες οι χυδαιότητες στο γήπεδο έχουν σχέση με το σεξ. Όταν βρίζουν τον πρόεδρο να βάλει στον κώλο του τα λεφτά του, ότι η μάνα αντίπαλου ποδοσφαιριστή ή, του διαιτητή είναι πουτάνα.
Ο οπαδός πηδάει. Οι άλλοι τον παίρνουν. Έτσι το εννοεί η εξέδρα. Κανένα πρόβλημα και κανένα μπινελίκι σε βάρος του προέδρου της αντίπαλης ομάδας, του υποτιθέμενου σπρώχτη του πακέτου στον άλλο δωροκηθέντα διαιτητή. Θα τα ακούσει το κοράκι που "τα πήρε", όχι ο πρόεδρος που "τα έδωσε".
Το βρώμικο νιτερέσο έχει δύο πλευρές. Χωρίς να δωροδοκήσει κάποιος δεν θα συντελεστεί το αδίκημα. Ο οπαδός, όμως, θα τα χώσει μόνον σ΄ αυτόν που βλέπει, στον διαιτητή. Λες και ο βρωμιάρης διαιτητής υποχρέωσε, εκβίασε το λάδωμά του από τον πρόεδρο της αντίπαλης ομάδας.
Όταν μιλάει ο Αχιλλέας Μπέος που ξεκίνησε την καριέρα του στο ποδόσφαιρο, σαν οργανωμένος οπαδός του Πανιωνίου, είναι σα να κρατάει σφυρί και καρφώνει ταβανόπροκες στον άλλονα. Για τον Χριστόφορο Ζωγράφο, που εκτελούσε χρέη αρχιδιαιτητή και παραιτήθηκε ο δήμαρχος του Βόλου είπε απίστευτα πράγματα.
"Δεν υπάρχει μεγαλύτερο λαμόγιο και ξευτύλας από τον Ζωγράφο. Κακώς ήταν στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, έπρεπε να παραιτηθεί εδώ και μήνες".
Δεν είναι ανεύθυνο άτομο ο Μπέος. Πολύ περισσότερο σα δήμαρχος πλέον, κι όχι σε χωριό, δεν μπορείς να δεχθείς ότι αμολάει παπαριές. Ποτέ, άλλωστε, δεν σταμάτησε ο Μπέος να παρακολουθεί τα του ποδοσφαίρου από πολύ κοντά.
Ο Ζωγράφος στην ΚΕΔ είχε τον πρώτο λόγο. Αυτός όριζε τους διαιτητές. Και ο Μπέος λέει για τον αρχιδιαιτητή που τον "δώσανε" από τα κανάλια, που τον διέσυραν με τον πιο σκληρό, ωμό, απάνθρωπο τρόπο, ότι ο κύριος είναι το μεγαλύτερο λαμόγιο. Ώπα, ρε, Αχιλλέα.
Λαμόγιο ο Ζωγράφος. Μάλιστα. Αρχιλαμόγιο. Μάλιστα. Με ποιον λαμογιάρησε, όμως; Ποιος κάλυπτε, ποιος εξυπηρετούνταν με το λαμογιστάν στη διαιτησία; Αυτό δεν το λέει ο Μπέος που τα ξέρει όλα.

ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ αποκάλυψη για τον Παναθηναϊκό, καταγράφει ο apodytiriakias.gr 
Παγκόσμια αποκλειστικότητα. Θα γράψω αυτά που ποτέ δεν έχουν γραφτεί. Και θα φωτίσω για πρώτη φορά το πώς χάλασε μια «κλεισμένη» δουλειά, να πάει στον Παύλο
Γιαννακόπουλο ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός σαν ΠΑΕ, το καλοκαίρι του 1979, με τη νόμιμη πλέον γέννηση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και στην Ελλάδα. Μια «προσφορά» χωρίς κουπόνια του αποδυτηριάκια, με την ευκαιρία ότι σα σήμερα, 30 Μαΐου, το 2000, ήταν η πρώτη ημέρα στην ομάδα χωρίς τον μακροβιότερο πρόεδρο ΠΑΕ, τον Γιώργο Βαρδινογιάννη. Την προηγούμενη είπε το «αντίο» από τον Παναθηναϊκό του.
Δεν είναι καθόλου υπερβολικό να πεις ότι εντελώς τυχαία ο Παναθηναϊκός πέρασε στα χέρια της οικογένειας Βαρδινογιάννη, η οποία μετά το φιάσκο της πολυμετοχικότητας το
2008 παρέδωσε την ΠΑΕ στο μη κερδοσκοπικό σωματείο «Παναθηναϊκή Συμμαχία». Άσχετοι από μπάλλα και ξένοι με τον Παναθηναϊκό οι Βαρδινογιάννηδες μπήκαν στο παιχνίδι από
τον μακαρίτη Ιωάννη Κασιμάτη, Αιγυπτιώτη Έλληνα, Γενικό Γραμματέα του συλλόγου, πάμπλουτο και με σχέση προσωπική με τον Νίκο Βαρδινογιάννη, τον μεγάλο αδελφό των
Βαρδή, Γιώργου, Θόδωρου.
Ασχολούνταν με τα πετρέλαια ο Κασιμάτης, ιδιοκτήτης της Agip Oil κι όταν πέθανε ο Νίκος Βαρδινογιάννης που είχε ξεκινήσει να τροφοδοτεί τον 6ο Αμερικάνικο Στόλο από τους Καλούς Λιμένες, έπεισε τον Βαρδή να πάρουν τον Παναθηναϊκό. Ο Θόδωρος Βαρδινογιάννης, φοιτητής ακόμα, περιπλανώμενος με γκόμενες στην πλατεία Κυψέλης, ο Βαρδής ήδη απόστρατος από το Πολεμικό Ναυτικό, ο Γιώργος υποπλοίαρχος.
Εκτός του Κασιμάτη, ένα άλλο πρόσωπο που έπαιξε στη «χαλάστρα» και ο Παναθηναϊκός δεν πέρασε στην ιδιοκτησία Γιαννακόπουλου, ήταν ο Μαλακατές, υπάλληλος του ΟΤΕ,
άνθρωπος της εμπιστοσύνης του Βαρδή.
Κανείς δεν γνώριζε πόσο θα... κοστίσει η αγορά του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κι αν πράγματι, τελικά, θα υπήρξε... μεγαλομέτοχος. Γινόταν παιχνίδι!
Άρχισαν στη γύρα να διαθέτουν τις μετοχές στους επώνυμους βάζελους. Μέσα σ' αυτούς και ο μέγιστος βάζελος όλων των εποχών Γιάννης Σαλονίκης, πατέρας του αρχιγαύρου Γιώργου Σαλονίκη, δεξί χέρι του Κόκκαλη στον Ολυμπιακό. Ο ταμίας του Παναθηναϊκού, λοιπόν, ο αξιοπρεπέστατος Μοιρέας κτυπάει πόρτες επιχειρηματιών και εφοπλιστάδων.
Ανάλογα από το πόσες μετοχές πουληθούν θα εξαρτηθεί και το ποσοστό του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, που σύμφωνα με το νόμο θα μπορούσε να φθάσει μέχρι και το 40%, όπως
έγινε στην περίπτωση της ΑΕΚ. Το «κόλπο» ήταν ο ερασιτέχνης με πρόεδρο τον Απόστολο Νικολαϊδη και πρώτο πιστόλι τον Αντώνη Μαντζαβελάκη να έχει λόγο στην ΠΑΕ και με
κάτι ψίχουλα να γίνουν «μεγαλομέτοχοι» οι Γιαννακόπουλοι, Παύλος και Θανάσης, που τους αποκαλούσαν «οι αδελφοί Ντάλτον».
Ο Κασιμάτης είχε προετοιμάσει το «αντικόλπο» έχοντας στην τσέπη λευκή επιταγή του Βαρδή Βαρδινογιάννη! Και αφού προηγουμένως είχε πέσει «σύνθημα» σε κάποιους να μην
αγοράσουν μετοχές μαζικά, παρά μόνον συμβολικά.
Την κρίσιμη στιγμή, στο συμβούλιο του ερασιτέχνη γίνεται η σούμα. Με το 11% οι Γιαννακόπουλοι θα γινόντουσαν μεγαλομέτοχοι και ο ερασιτέχνης θα είχε το 40%. Ο
υπεύθυνος λογιστηρίου του Παναθηναϊκού, ο διευθυντής της Ιονικής Τράπεζας στον Πειραιά Μουζίνας ανοίγει τα χαρτιά. Λείπει ένα ποσό 103.200.000 δραχμές. Τότε, ο Κασιμάτης, ο μετέπειτα διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, αφήνει τους πάντες ξερούς.
-Κύριοι, υπάρχουν αυτά τα 103 εκατομμύρια. Ορίστε η επιταγή που την προσυπογράφω.
«Ποιος είναι αυτός ο καλός κύριος που δίνει 103 εκ. δρχ;» ρωτάνε όλοι και ακούνε το άγνωστο σ' αυτούς όνομα Βαρδής Βαρδινογιάννης. Και ο Μαλακατές παραμύθι φούρναρης
λέει στον Γιαννακόπουλο «Χάσαμε, Παύλο...». Έτσι έγινε πρόεδρος ο Γιώργος Βαρδινογιάννης.

*Πηγή: sportdog.gr*

Το συνεχίζουν για Τσέλσι-Φαλκάο στην Αγγλία!!

Μετά το δημοσίευμα της «Daiy Mail» πως η Τσέλσι εξετάζει το ενδεχόμενο της απόκτησης του Ραδαμέλ Φαλκάο, την ίδια πληροφορία αναφέρει και το «Sky Sports».
Το βρετανικό Μέσο επικαλείται δικές του πηγές, σύμφωνα με τις οποίες οι «μπλε» έχουν τον Κολομβιανό στο νούμερο ένα της λίστας για ένα πολύ αξιόλογο back up. Ωστόσο, εν αντιθέσει με το δημοσίευμα νωρίτερα μέσα στην ημέρα, δεν γίνεται αναφορά για το αν στόχος είναι να αποκτηθεί ως δανεικός ή με κανονική μεταγραφή.
Σε κάθε περίπτωση πιο πιθανό φαντάζει το πρώτο, με τον μισθό του 29χρονου πρώην ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από την άλλη, να αποτελεί ένα αρκετά μεγάλο εμπόδιο.
*Πηγή: England365.gr*

Τα «έχωσε» σε Άσλεϊ ο Γιόνας!! (pic)

Με ένα αιχμηρό σχόλιο στο Twitter αποφάσισε να «αποχαιρετήσει» τον ιδιοκτήτη της Νιούκαστλ, Μάικ Άσλεϊ, ο Γιόνας Γκουτιέρεζ.
Ο 31χρονος άσος αποτελεί παρελθόν μετά από μια επταετία στις «καρακάξες» και πόσταρε το εξής στον προσωπικό του λογαριασμό:
«Δύο πράγματα έμαθα από την αρρώστια μου, πως μπορείς να στηρίξεις έναν παίκτη (οπαδοί της Νιούκαστλ) και πως αφήνεις έναν παίκτη μόνο του (ιδιοκτήτης της Νιούκαστλ)».


*Πηγή: England365.gr*

Δεν κινείται για Στέρλινγκ η Μπάγερν!!

Παρά το αρχικό ενδιαφέρον που υπήρχε και τις συζητήσεις που υπήρξαν με την πλευρά του, η Μπάγερν Μονάχου δεν αναμένεται, σύμφωνα με τη «Bild», να κινηθεί για την απόκτηση του Ραχίμ Στέρλινγκ από τη Λίβερπουλ.  
Το ενδιαφέρον της για τον Ραχίμ Στέρλινγκ απέσυρε η Μπάγερν Μονάχου.
Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, οι Βαυαροί, μετά από συζητήσεις που είχαν με την πλευρά του άσου της Λίβερπουλ, αποφάσισαν να μην προχωρήσουν για την περίπτωσή του.
Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν σημαίνει πως ο 20χρονος θα παραμείνει στο «Άνφιλντ»
*Πηγή: England365.gr*

Σκοράρει και στην... Αυστραλία ο Κέιν!! (vid)

Μπορεί η εγχώριες διοργανώσεις να τελειώσαν για την Τότεναμ, ωστόσο ο Χάρι Κέιν δεν σταματάει να σκοράρει! Με τον Άγγλο άσο να βρίσκει και πάλι δίχτυα, τα «σπιρούνια» κατάφεραν να ξεπεράσουν μάλλον εύκολα το εμπόδιο της Σίδνεϊ, κερδίζοντάς τη με 1-0 στη φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο «ANZ Stadium».
Σε... μονόλογο μετατράπηκε η φιλική αναμέτρηση της Τότεναμ με αντίπαλο τη Σίδνεϊ. Οι Λονδρέζοι είχαν καθ' όλη τη διάρκεια τον έλεγχο του αγώνα, με τις φάσεις να είναι αλλεπάλληλες.
Στο πρώτο ημίχρονο, πέρα από δύο σουτ του Νάουμοφ στο 11' και στο 38', τα οποία δεν ανησύχησαν τον Γιορίς, τα «σπιρούνια» ήταν αυτά που έκαναν συνεχώς την επίσκεψή τους στα καρέ του Γιανγιέτοβιτς.
Λαμέλα, Τάουνσεντ και Κέιν βρίσκονταν σε μεγάλα κέφια Ο πρώτος μάλιστα, λίγες ώρες μετά την ανάδειξη του γκολ του με «ραμπόνα» κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ως το καλύτερο του Γιουρόπα Λιγκ για φέτος, επιχείρησε και πάλι κάτι ανάλογο στο 20', με τη μπάλα ωστόσο να μην του κάνει το χατήρι.
Τελικά το «γόρδιο δεσμό», ύστερα από σωρεία ευκαιριών, έλυσε ο συνήθεις ύποπτος, Χάρι Κέιν. Ο πρώτος σκόρερ της Τότεναμ, βρίσκει δίχτυα ακόμα και στα.. φιλικά, κάνοντας τρία λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου το 1-0.
Οι αλλαγές του Μαουρίτσιο Ποκετίνο στο δεύτερο ημίχρονο δεν βοήθησαν στη ροή του αγώνα, με την επανάληψη να μην θυμίζει σε τίποτα το παιχνίδι του πρώτου μέρους.
Οι φάσεις στις εστίες των δύο ομάδων ήταν λιγοστές, με τα «σπιρούνια» να ρίχνουν κατακόρυφα την απόδοσή τους και τη Σίδνεϊ να μην μπορεί να βάλει «μπελάδες» στον Μίτσελ Βόρμ, ο οποίος πήρε τη θέση του Γιορίς στην ανάπαυλα. Το σφύριγμα το διαιτητή βρήκε τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να αρκούνται σε ένα παιχνίδι κέντρου, με το γκολ του Κέιν να κρίνει εν τέλει την αναμέτρηση.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τι συγκεκριμένη αναμέτρηση παρακολούθησαν 71,549 θεατές.
Το γκολ του Χάρι Κέιν:


#LiveGoals:Gooooalll για την Tottenham Hotspur στο φιλικο στην Αυστραλία κοντρα στην Sydney FC,με σκορερ στο 44ό λεπτο,ποιον αλλον....Τον Harry Kane.
Posted by The Sportscaster on Σάββατο, 30 Μαΐου 2015



*Πηγή: England365.gr*

Ολοταχώς για Κράουτς η Γουέστ Μπρομ!!

Περνά ακόμα η… μπογιά του. Αν και 34ων ετών, ο Πίτερ Κράουτς συνεχίζει να απασχολεί τους συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ, με τη Γουέστ Μπρομ να παρουσιάζεται πρόθυμη να κινηθεί για την απόκτησή του.
Οι «baggies» θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δυσανασχέτηση του υψηλόσωμου επιθετικού για τον περιορισμένο χρόνο που έλαβε από την Στόουκ στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, προκειμένου να τον πείσουν να μετακομίσει στην ομάδα τους.
Παρά το γεγονός ότι ο άλλοτε διεθνής φορ ανανέωσε το συμβόλαιό του τον περασμένο Ιανουάριο για άλλα δύο χρόνια, εκτιμάται ότι η Στόουκ δεν θα είχε πρόβλημα να του δείξει την πόρτα της εξόδου.
*Πηγή: England365.gr*

Επεισόδια και μετά τη λήξη στο Παπαστράτειο!!

Μετά το επεισοδιακό φινάλε στο ματς του Ολυμπιακού με την Βουλιαγμένη, η ένταση δεν σταμάτησε. Οπαδοί με κουκούλες και κράνη συνεπλάκησαν με τις αστυνομικές δυνάμεις εντός και εκτός του κολυμβητηρίου

Επεισόδια και μετά τη λήξη στο Παπαστράτειο!
Ο τελικός του γυναικείου πόλο ολοκληρώθηκε, η απονομή του πρωταθλήματος στον Ολυμπιακό έγινε, όμως η καφρίλα συνεχίστηκε.

Οπαδοί που βρισκόταν στο «Παπαστράτειο», φορώντας κουκούλες και κράνη, συνεπλάκησαν με τις αστυνομικές δυνάμεις στις εξέδρες.

Η ένταση μεταφέρθηκε και εκτός του κολυμβητηρίου, όπου και τελικά εκτονώθηκε, χωρίς να πάρει μεγάλη έκταση. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Σκούπισε» μέχρι τους τελικούς η Μπάμπεργκ!

Η Μπάμπεργκ επικράτησε εύκολα 90-70 της Ουλμ του Ίαν Βουγιούκα και με 3-0 πέρασε στους τελικούς της γερμανικής λίγκας.

«Σκούπισε» μέχρι τους τελικούς η Μπάμπεργκ
Ξεκούραστη και με πλεονέκτημα έδρας θα περιμένει στους τελικούς της BBL η Μπάμπεργκ το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα σε Άλμπα και Μπάγερν (1-1).

Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι αποτελείωσε την Ουλμ νικώντας με 90-70 και φτάνοντας στο 3-0. Ο Γιάνις Στρέλνιεκς με 28 πόντους ήταν όλα τα λεφτά για τους γηπεδούχους, ενώ Μπραντ Γουοναμέικερ και Ράιαν Τόμπσον πρόσθεσαν από 12.

Ο Περ Γκίντερ και ο Γουίλ Κλίμπερν με 15 και 13 πόντους αντίστοιχα πάλεψαν περισσότερο από τους ηττημένους. Ο Ίαν Βουγιούκας είχε 9 πόντους (3/6 βολές, 3/4 δίποντα, 0/1 τρίποντο), 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 τάπα και 3 λάθη σε 16:46. *Πηγή: sport-fm.gr*

Εσύ θα το αγκάλιαζες το κορίτσι;

Είσαι φίλος της Άρσεναλ ή της Άστον Βίλα και σκας μύτη στο Γουέμπλεϊ για τον τελικό Κυπέλλου Αγγλίας. Θα έβαζες στην άκρη τα οπαδικά μίση για να χαρίσεις μια αγκαλιά στην… αλλόθρησκη της φωτογραφίας;

Εσύ θα το αγκάλιαζες το κορίτσι;
Άρσεναλ και Άστον Βίλα συγκρούονται στο «Γουέμπλεϊ» με έναν τίτλο και μάλιστα όχι όποιον και όποιον, αλλά τον αρχαιότερο θεσμό στην ιστορία του ποδοσφαίρου, το Κύπελλο Αγγλίας.

Σε αυτό το σκηνικό, λοιπόν, μια πικραμένη -όπως δηλώνει και η ίδια- οπαδός της Λίβερπουλ (αν και αυτό είναι αυταπόδεικτο από τη στιγμή που κάποιος ρίξει μια ματιά στα… κατορθώματα των «κόκκινων» την εφετινή χρονιά) αποφάσισε να τα… παίξει όλα για όλα.

Αν ο λόγος γινόταν για τον μέσο Άγγλο θαμώνα παμπ, με κενά στην οδοντοστοιχία του και την… εσάνς μπύρας τόσο δυνατή ώστε να αποτελεί προάγγελο της παρουσίας του, μάλλον η αντίδραση των… αλλόθρησκων φιλάθλων να ήταν διαφορετική.

Από τη στιγμή, όμως, που το δηλωτικό μιας συναισθηματικής ανάγκης πλακάτ ανήκει σε αυτό το κορίτσι που το μόνο «κουσούρι» του φαίνεται πως είναι η οπαδική προτίμηση, δεν μπορεί, όλο και κάποιος θα βρεθεί να το… παρηγορήσει.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πρωταθλητές... από κούνια!!

Έχει και… μέλλον ο Ολυμπιακός! Με άπιαστο σουτ του Χρήστου στο «Γ», οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 1-0 του ΠΑΟΚ στον τελικό του πρωταθλήματος U-17 και σήκωσαν για τρίτη φορά την κούπα στην κατηγορία.

Πρωταθλητές... από κούνια!
Πρωταθλητής σε επίπεδο Ανδρών, πρωταθλητής και στους… μικρούς ο Ολυμπιακός!

Με τον Χρήστου στο 82’ να πιάνει φοβερή «βολίδα» -στέλνοντας την μπάλα στο «Γ» και μην επιτρέποντας στον αντίπαλο τερματοφύλακα να αντιδράσει-, οι Πειραιώτες επικράτησαν 1-0 του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο και κατέκτησαν τον τίτλο στη Σούπερ Λίγκα U-17.

Το ματς ήταν μοιρασμένο. Τελικός ήταν άλλωστε, χρειαζόταν… υπομονή. Ο Βάρκας των ερυθρολεύκων ήταν ιδιαίτερα κινητικός για την ομάδα και ήταν αυτός χάρη στον οποίο δημιουργήθηκαν απειλητικές στιγμές στο πρώτο μέρος. ‘Όμως την μία ο Λάμπρου δεν εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά του συμπαίκτη του, ενώ την άλλη η κεφαλιά του… έγλειψε το δοκάρι. Κι όλα αυτά με τους Θεσσαλονικείς να το πηγαίνουν πιο συντηρητικά και ουσιαστικά να έχουν μια καλή στιγμή με τον Ματθαίου να μην μπορεί να νικήσει από κοντά τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού.

Όσο περνούσαν τα λεπτά, όλο και περισσότερο οι Πειραιώτες έδειχναν μεγαλύτερη θέληση για να σηκώσουν το τρόπαιο. Κέρδιζαν μέτρα στο γήπεδο, έκλειναν στα καρέ του τον Δικέφαλο και πίεζαν σχεδόν… ασφυκτικά για ένα χρυσό γκολ. Και τελικά δικαιώθηκαν για το πείσμά και την επιμονή τους. Με τον Χρήστου στο 82’ να βρίσκει χώρο και με τρομερό «κεραυνό» απ’ τα 25 μέτρα, έστειλε την μπάλα συστημένη στα δίχτυα του ΠΑΟΚ (και στο «Γ» της εστίας) γράφοντας το 1-0. Ένα σουτ, ένα γκολ, ένα σκορ που ήταν αρκετό για τον Ολυμπιακό, προκειμένου να πανηγυρίσει τον τίτλο, τους πιτσιρικάδες του να ξεσπάσουν σε «γλέντι» και απ’ την άλλη μεριά οι «μικροί» του ΠΑΟΚ απαρηγόρητοι και βουρκωμένοι...

Ολυμπιακός (Δ. Μαυρογενίδης): Γαβαλάς, Μπέτσας, Φουάσης, Νικολάου, Ρέτσος, Χρήστου, Τζουμάκης (54’ Τσιλίκης), Λάμπρου, Βάρκας, Κηπουρός (80’ Ξενιτίδης), Κιρτζιαλίδης (58’ Κουγιός)

ΠΑΟΚ (Α. Τασουλής): Σιαμπάνης, Χαραλαμπίδης (65’ Παπαθανασίου), Αηδονίδης, Λιάπτσης, Δημητρίου, Κυριλλίδης, Αργυρίου (59’ Καπρέτσος), Μίσκοβιτς, Κωνσταντίνου, Χατζηδίμπας (17’ Ευθυμίου), Ματθαίου *Πηγή: sport-fm.gr*

Κοιτάει και αλλού ο Ολυμπιακός!!

Ο Ολυμπιακός δεν μπαίνει σε… παζάρια για Καρίγιο και αν τελικά δεν προχωρήσει η περίπτωσή του μετά την εμπλοκή Μονακό και Ίντερ θα στραφεί αλλού. «Παίζει» του Ζόνατας. Στο προσκήνιο ο Ζινιάκ!

Κοιτάει και αλλού ο Ολυμπιακός

Έχει κάνει την κίνησή του, όμως μετά την εμπλοκή Μονακό και Ίντερ και δεδομένου ότι οι Αργεντίνοι επιδιώκουν να ανεβάσουν την τιμή του παίκτη -μιας και είναι βέβαιo πως θα πωληθεί- κοιτάει και αλλού, στις εναλλακτικές επιλογές που υπάρχουν.

Αν τελικά δεν προχωρήσει του 24χρονου επιθετικού ένα όνομα που έχει «παίξει» και μπορεί να προκριθεί είναι αυτό του Ζόνατας. Ο Βραζιλιάνος ανήκει στην Πεσκάρα, την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Ισπανία με την φανέλα της Έλτσε και έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο.

Στο προσκήνιο βρίσκεται και το όνομα του Αντρέ Ζινιάκ! Ο 29χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τους Πειραιώτες, έχει τσουχτερό κασέ (πάνω από δύο εκατ. ευρώ), προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με 23 γκολ για την Μαρσέιγ και αποτελεί μια πολύ δύσκολη περίπτωση.

Στα υπόλοιπα ανοιχτά μέτωπα οι «ερυθρόλευκοι» προχωράνε δυνατά για τον Αντονί Μουνιέ της Μονπελιέ. Ο 27χρονος αριστερός εξτρέμ είχε την εφετινή σεζόν 9 γκολ και 7 ασίστ στο Σαμπιονά κι είναι ένας από τους παίκτες που θέλουν να κλείσουν το επόμενο διάστημα στο Λιμάνι.

Ο Γιάννης Βρέντζος βρίσκεται στο εξωτερικό και δεν αποκλείεται το ταξίδι του να συνδέεται με κάποια από τις προαναφερθείσες περιπτώσεις ή ακόμη και με περιπτώσεις παικτών που το όνομά τους ακόμη δεν έχει διαρρεύσει. Όπως και να 'χει πάντως έχει ξεκινήσει με κάθε... επισημότητα η μεταγραφική περίοδος για τους πρωταθλητές. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Είμαστε πολύ κοντά στον Κεντίρα»

Μια ανάσα από την απόκτηση του Σάμι Κεντίρα βρίσκεται η Γιουβέντους, όπως επιβεβαίωσε ο αθλητικός διευθυντής της «Γηραιάς Κυρίας».

«Είμαστε πολύ κοντά στον Κεντίρα»
Θέμα ημερών ίσως και ωρών φαίνεται να είναι η ανακοίνωση της μεταγραφής του Σάμι Κνετίρα στη Γιουβέντους.

Ήδη είναι γνωστό πως ο Γερμανός μέσος που μέχρι τις 30/6 ανήκει τυπικά στη Ρεάλ Μαδρίτης, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, όμως επίσημες ανακοινώσεις δεν έχουν υπάρξει για την ώρα.

Ο αθλητικός διευθυντής των «μπιανκονέρι», Μπέπε Μαρότα σχολίασε στο «Sky Sport Italia» τις εξελίξεις της υπόθεσης και από τα λεγόμενά του προκύπτει πως τα πράγματα πηγαίνουν καλά για τους πρωταθλητές Ιταλίας.

«Είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά επίσημη ανακοίνωση θα υπάρξει όταν ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις. Θέλουμε να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε, έχουμε φιλοδοξίες και πιστεύουμε πως ο Σάμι Κεντίρα έχει όλα τα συστατικά που ψάχνουμε. Πιστεύουμε πως θα μας βοηθήσει πραγματικά», δήλωσε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Καφρίλα και στο γυναικείο πόλο!!

Δεν υπάρχει πια κανένα όριο… Αντικείμενα, φτυσιές και λεκτική επίθεση από οπαδούς στον προπονητή της Βουλιαγμένης κατά τη διάρκεια του τελικού με τον Ολυμπιακό έφερε την αποχώρηση των φιλοξενούμενων.

Καφρίλα και στο γυναικείο πόλο!
Ούτε το γυναικείο πόλο γλίτωσε από την επέλαση των (κάθε χρωματισμού) βαρβάρων.

Κατά τη διάρκεια του τελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη, ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Κώστας Δήμου, έγινε στόχος για οπαδούς των «ερυθρολεύκων» (που θεώρησαν ότι τους προκάλεσε), με αποτέλεσμα να του επιτεθούν φραστικά, ενώ εκτοξεύτηκαν εναντίον του και δεκάδες αντικείμενα απ’ την εξέδρα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αντίδρασή του, ενώ στη συνέχεια προκλήθηκε περαιτέρω ένταση που οδήγησε στην προσωρινή διακοπή του αγώνα. Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του κ. Δήμου στην κάμερα της NOVA, όπου σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Εμείς ζητήσαμε πριν από τον αγώνα οι πάγκοι να πάνε απέναντι. Δε γίνεται για 3 οκτάλεπτα να μας βρίζουν και μας φτύνουν. Δεν το ανεχόμαστε αυτό επειδή είναι ο Ολυμπιακός. Και μάλιστα δε μας έβριζαν μόνο από την κερκίδα αλλά κι από τα επίσημα. Εγώ είμαι εντάξει. Κάποιοι άλλοι δεν είναι εντάξει που μου λένε κάτσε να σε βρίζουν και να σε φτύνουν. Βλέπετε εσείς να μπορεί να γίνει παιχνίδι»;

Μετά απ' όλα αυτά η ομάδα της Βουλιαγμένης αποχώρησε για τ' αποδυτήρια αρνούμενη να συνεχίσει το παιχνίδι κι έτσι οι διαιτητές αποφάσισαν τη λήξη του, που ακολουθήθηκε απ' τους πανηγυρισμούς της ομάδας του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του τίτλου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Πρόλαβε ο Λαζαρίδης!!

Κανονικά στην αποστολή του Ατρόμητου, ενόψει του εκτός έδρας ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης συμμετέχει ο Νίκος Λαζαρίδης, παρότι απουσίασε από την χθεσινή προπόνηση λόγω ασθένειας.

Πρόλαβε ο Λαζαρίδης
Έτοιμος κρίθηκε απ’ τον Νίκο Νιόπλια ο Νίκος Λαζαρίδης, ο οποίος συμμετέχει κανονικά στην αποστολή του Ατρόμητου ενόψει του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο έμπειρος αμυντικός απουσίασε απ’ την χθεσινή προπόνηση λόγω γαστρεντερίτιδας, όμως το πρόβλημά του ξεπεράστηκε και θα αποτελέσει μια απ’ τις λύσεις που ψάχνει ο τεχνικός των Περιστεριωτών για το κέντρο της άμυνας.

Εκτός δράσεις θα μείνουν μόνο οι τιμωρημένοι Φυτανίδης και Γκαρσία.

Η αποστολή του Ατρομήτου αποτελείται από τους: Γκορμπούνοφ, Μπάρκα, Κιβρακίδη, Κούρο, Λαζαρίδη, Αγκουαζί, Δημούτσο, Μπάλλα, Κατσουράνη, Μαρσελίνιο, Νάστο, Καραμάνο, Γεωργίου, Καράσκο, Παπάζογλου, Ούμπιντες, Κοντοέ, Ναπολεόνι και Μπρίτο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Κίνηση από Τσαμπουράκη για ΟΦΗ!

Την πρόθεσή του να εμπλακεί στην κίνηση που γίνεται για την επιστροφή του ΟΦΗ στη Σούπερ Λίγκα γνωστοποίησε ο Νίκος Τσαμπουράκης, μαζί με τρεις ακόμα γνωστούς επιχειρηματίες του Ηρακλείου.

Κίνηση από Τσαμπουράκη για ΟΦΗ
Την επιστροφή του στον ΟΦΗ -μαζί με τρεις ακόμα επιχειρηματίες- θέλει ο Νίκος Τσαμπουράκης, εκδηλώνοντας την πρόθεσή του να συμμετάσχει στην ομάδα των «7» που έχει δημιουργηθεί για την αναγέννηση της ομάδας.

Ο πρώην αντιπρόεδρος του συλλόγου με γραπτή δήλωση γνωστοποίησε το ενδιαφέρον του, τονίζοντας πως στόχος δεν είναι η «καρέκλα», αλλά το να επιστρέψει ο ΟΦΗ ισχυρός στην Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Τσαμπουράκη:

«Διαβάζοντας την ανοιχτή πρόσκληση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αλλά και της “ομάδας των 7” για συμμετοχή και άλλων προσώπων στην παραπάνω κίνηση, με μοναδικό στόχο ένα ΟΦΗ ισχυρό και οικονομικά παντοδύναμο, αποφασίσαμε τέσσερις γνωστοί επιχειρηματίες να συμμετάσχουμε και εμείς σε αυτή την προσπάθεια των “εφτά” σαν ίσοι μεταξύ ίσων, συμβάλλοντας και εμείς οικονομικά και κυρίως αδιαφορώντας για “καρέκλες” και διοικητικά πόστα. Δεν υπάρχει αντίπαλη κίνηση, ούτε δήθεν αρχηγός κίνησης, παρά μόνο ισότιμη συμμετοχή όλων στην προσπάθεια. Άλλωστε ο Ερασιτέχνης απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση για συμμετοχή στην κοινή προσπάθεια. Είμαστε σίγουροι ότι η “ομάδα των 7”, η οποία αποτελείται από τα πλέον επίλεκτα άτομα σε ήθος και οικονομική οντότητα του τόπου μας, μαζί με εμάς και όποιους άλλους θελήσουν, θα σχηματίσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα, μένα κοινό στόχο: να επαναφέρει τον ΟΦΗ εκεί που η ιστορία των έχει κατατάξει. Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ έχει το λόγο πλέον».

Τέλειωσε το ματς... 27 μέρες μετά!!

Αμ δε που ‘χε τελειώσει η Γ’ Εθνική... Σήμερα έπεσε και τυπικά αυλαία, με τα 18 λεπτά που παίχθηκαν ανάμεσα σε Εθνικό και Ιωνικό (1-1), ματς που είχε διακοπεί λόγω επεισοδίων.

Τέλειωσε το ματς... 27 μέρες μετά
Το παιχνίδι ανάμεσα σε Εθνικό και Ιωνικό ξεκίνησε 3/5 και ήταν για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ωστόσο λίγο μετά το 70’ είχε διακοπεί λόγω κροτίδας που ‘χε πέσει στον αγωνιστικό χώρο κι ενώ το σκορ ήταν 1-1.

Εν τέλει, σήμερα, ύστερα από 27 μέρες παίχτηκαν τα εναπομείναντα 18 λεπτά που ουσιαστικά δεν άλλαξαν τίποτα και έριξαν και τυπικά αυλαία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ένα αποτέλεσμα που δεν άλλαξε τις ισορροπίες στον τέταρτο όμιλο, καθώς οι δύο αντίπαλοι είχαν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην τρίτη κατηγορία.

Στο γήπεδο του Μοσχάτου, λοιπόν, οι δύο ομάδες είχαν από μια καλή στιγμή για να πάρουν την νίκη… γοήτρου, όμως τόσο ο Δάρρας, όσο και ο Μάναλης δεν κατάφεραν να χριστούν σκόρερ.

Εθνικός: Βουτσινάς, Χαλκιάς, Γερόλυμος, Μπένα, Μακρής, Γούλας, Σούφλας, Λύγκος, Παυλόπουλος, Μάναλης.

Ιωνικός: Αδαμόπουλος, Δάρρας, Κατσικιάς, Ντινιωτάκης, Κρητικός, Καλτσάς, Λουιζίδης, Καϊμακαμούδης, Ντούλιας, Σιμιτσής.

*Υπενθυμίζεται πως οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες, αφού όταν είχε διακοπεί το ματς στις 3/5, είχαν αποβληθεί ένας από κάθε μία.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αυτός ο... παιχταράς απλά ΔΕΝ υπάρχει!! (video)

Ουρές έκαναν φίλοι και –κυρίως- φίλες της Τσέλσι για μια σέλφι κι ένα αυτόγραφο από έναν παίκτη, όπως πίστευαν, της ομάδας που αποδείχθηκε το απόλυτο τρολ!

Αυτός ο... παιχταράς απλά ΔΕΝ υπάρχει! (video)

Ποια ήταν αυτά; Ε, όταν μιλάμε για την Τσέλσι που αυτήν την περίοδο βρίσκεται στην Ταϊλάνδη, περιμένεις να δεις κάνα Μουρίνιο, κάναν Αζάρ, κάνα Φάμπρεγας… Άντε στην αναβροχιά να συμβιβαστείς και με τον ψιλοσιτεμένο τον Τσεχ.

Στη δική του περίπτωση βέβαια, ελλοχεύει ο κίνδυνος να τον δεις και να μην τον γνωρίσεις, εκτός κι αν το πρόβλημα στο κεφάλι του έχει προχωρήσει τόσο (την υγειά του να ‘χει πάντα ο άνθρωπος) που να τον υποχρεώνει να φορά τη μάσκα του σούπερ ήρωα κι εκτός γηπέδων.

Γελάτε; Γιατί γελάτε; Ποιος είναι αυτός εδώ παρακάτω;

inner

Παραδεχθείτε το, οι μισοί είπατε Τσιτσιακόφ (πρώην… κάτι του Σαββίδη στον ΠΑΟΚ). Οι υπόλοιποι απλά δεν είχατε ιδέα!

Ενώ, τώρα;

inner

Ουφ, ο Τσεχ είναι…

Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψη μας πως συχνά οι ποδοσφαιριστές στην αληθινή ζωή διαφέρουν κάμποσο από αυτό που βλέπουμε στο χαζοκούτι και με δεδομένο το γεγονός ότι οι μεγάλες ομάδες στα καλοκαιρινά τουρ κατεβάζουν ομάδες με ελλιπέστατο ρόστερ, δεν προτιθέμεθα να κράξουμε όσο θα θέλαμε φίλους και φίλες της Τσέλσι στην Μπανγκόκ.

Έχοντας ξεροσταλιάσει με τις ώρες έξω από το ξενοδοχείο της αποστολής των «μπλε», με το που είδαν ξανθό μαλλί και χλωμό πρόσωπο, όρμησαν και βουρ… στο ψητό. «Βγάλε και μία με μένα»!

Και ο τύπος, Ράιαν Γουέστον στο όνομα, αποφάσισε να μην χαλάσει το χατίρι σε κανέναν και καμιά τους. Χαμογέλασε, έβγαλε σέλφι, υπέγραψε αυτόγραφα και τους έκανε ευτυχισμένους. Στο μεταξύ, έβαλε και τον κολλητό του να τραβάει όλο το σκηνικό με κάμερα για να αποδείξει το κατόρθωμά του…



Ρισπέκτ στο τρολ του μήνα, τον... παιχταρά που απλά... δεν υπάρχει! *Πηγή: sport-fm.gr*

«ΑΕΚ και Παναθηναϊκός για Ταϊντέρ» (video)

Ως κοινός στόχος ΑΕΚ και Παναθηναϊκού παρουσιάζεται ο Σαφίρ Ταϊντέρ! Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, η «Ένωση» και οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται για τον δανεισμό του Γαλλοαλγερινού μέσου της Ίντερ.

«ΑΕΚ και Παναθηναϊκός για Ταϊντέρ» (video)
Μεταγραφικό σενάριο με πρωταγωνιστή τον Σαφίρ Ταϊντέρ και φερόμενους ως «μνηστήρες» τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ αναπτύχθηκε στην Ιταλία.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «La Stampa», ο Γαλλοαλγερινός της Ίντερ ενδιαφέρει την «Ένωση» και τους «πράσινους».

Πιο συγκεκριμένα, γράφεται ότι ο 22χρονος αμυντικός μέσος (που ανήκει στους «νερατζούρι» από το 2013 κι έχει αγωνιστεί 25 φορές με τη φανέλα τους) δεν υπολογίζεται ούτε τη νέα σεζόν από τον Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Έτσι, υπάρχει πρόθεση να δοθεί εκ νέου δανεικός, μετά τη Σαουθάμπτον και τη Σασουόλο (στην οποία ολοκλήρωσε τη σεζόν με 18 συμμετοχές και 2 γκολ). Κάτι που παρουσιάζεται να ενδιαφέρει τις δυο ελληνικές ομάδες, αλλά και την Τζένοα, η οποία επίσης φέρεται ως υποψήφια να της παραχωρηθεί.






*Πηγή: sport-fm.gr*

«Σειρήνες» για Κλάους!

Στο… μάτι ιταλικών συλλόγων έχει μπει για τα καλά ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ουντινέζε και Σασουόλο παρακολουθούν από… κοντά τον φορ του ΠΑΟΚ και σύμφωνα με τους γείτονες ετοιμάζουν την κίνησή τους.

«Σειρήνες» για Κλάους
Δημοσιεύματα απ’ την Ιταλία δίνουν νέο ενδιαφέρον σχετικά με το ποδοσφαιρικό μέλλον του Στέφανου Αθανασιάδη.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, Ουντινέζε και Σασουόλο έχουν βάλει για τα καλά στο… μάτι τον αρχηγό του ΠΑΟΚ και θεωρείται πιθανό το προσεχές διάστημα να κάνουν και κρούση στους Θεσσαλονικείς για την απόκτησή του.

Αυτά τα σενάρια ενδεχομένως να ‘χουν να κάνουν και με το γεγονός πως η πρώτη ομάδα λογικά θα χάσει φέτος τον Ντι Νατάλε και θα χρειαστεί ενίσχυση στη γραμμή κρούσης, ενώ και η δεύτερη παίζει με δανεικό επιθετικό απ’ τη Γιουβέντους, τον Μπεράρντι (14 γκολ στη Serie A), οπότε κι αυτή εξίσου θα χρειαστεί προσθήκη.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα γίνεται ειδική μνεία στις επιδόσεις του Κλάους στο Europa League (7 γκολ σε 8 συμμετοχές), οι οποίες φαίνεται πως έχουν παίξει «πρωταγωνιστικό» ρόλο» στο να τραβήξει το ενδιαφέρον των Ιταλών. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Χοντραίνει» το παιχνίδι για Μουνιέ!

Δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησης του Μουνιέ, παίκτη που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, φαίνεται πως έχει μπει η Σέλτικ σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία.

«Χοντραίνει» το παιχνίδι για Μουνιέ
Σοβαρά εξετάζει η Σέλτικ το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε πρόταση για την απόκτηση του Αντονί Μουνιέ, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sun».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο τεχνικός των «καθολικών», Ρόνι Ντέιλα, έχει στείλει αρκετές φορές μέσα στη χρονιά ανθρώπους του προκειμένου να τον παρακολουθήσουν αγωνιζόμενο και έχει πολύ καλή εικόνα για τις δυνατότητες του ποδοσφαιριστή της Μονπελιέ.
Επιπλέον, το γεγονός ότι από τη Σέλτικ αποχωρούν το καλοκαίρι δύο παίκτες που κάλυπταν την αριστερή πτέρυγα και βρίσκονταν στην ομάδα ως δανεικοί, κάνει την ανάγκη ενίσχυσής της ακόμη πιο επιτακτική.

Στο δημοσίευμα υπάρχει αναφορά στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 27χρονο που φέτος είχε μια από τις καλύτερες σεζόν του με 9 γκολ και 7 ασίστ στο γαλλικό πρωτάθλημα και τονίζεται πως το γεγονός ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο, η περίπτωσή του γίνεται ακόμη πιο δελεαστική αφού δεν απαιτούνται πολλά χρήματα για τη μεταγραφή του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Από προβλήματα άλλο τίποτα...!!

Με τα γνωστά προβλήματα, αλλά και με ένα νέο, αυτό του Σκόνδρα, κατηφορίζει στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ. Στην αποστολή για Παναθηναϊκό, αλλά αμφίβολος ο Αθανασιάδης. Καλύτερα ο Μακ.

Από προβλήματα άλλο τίποτα...

Ο Γιάννης Σκόνδρας ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και μολονότι ακολούθησε την αποστολή του «Δικεφάλου» στην Αθήνα είναι αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (4η αγωνιστική των πλέι οφ).

Το ίδιο ισχύει και για τον Στέφανο Αθανασιάδη, ο οποίος δεν έχει απαλλαγεί από τις ενοχλήσεις στην μέση και θα κάνει μια δοκιμή την Κυριακή το πρωί. Το ίδιο θέμα αντιμετωπίζει και ο Ρόμπερτ Μακ με τη διαφορά ότι ο Σλοβάκος είναι σε καλύτερη κατάσταση και έβγαλε ένα μέρος του σημερινού προγράμματος στην Τούμπα.

Θα λείψει ο Αλέξανδρος Τζιόλης (τιμωρημένος), ενώ αντιθέτως επιστρέφει ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, που ξεπέρασε τον τραυματισμό στην γάμπα.

Η 19μελής αποστολή: Ιτάνζ, Γιακουμής, Ρατς, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Κόστα, Βίτορ, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Κάτσε, Μαντούρο, Κ. Σαββίδης, Μακ, Πόζογλου, Παπαδόπουλος, Περέιρα, Κουλούρης, Αθανασιάδης.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Νίκη για να… ξεμπερδεύει!

Με αρκετά προβλήματα θα παραταχθεί ο Αχαρναϊκός στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Ερμιονίδα, όπου θα διεκδικήσει το τρίποντο που θα τον κρατήσει μακριά απ’ τον υποβιβασμό.

Νίκη για να… ξεμπερδεύει
Να μείνει μακριά απ’ την επικίνδυνη ζώνη θέλει ο Αχαρναϊκός, ο οποίος θα διεκδικήσει το τρίποντο κόντρα στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας των πλέι άουτ του βόρειου ομίλου, Ερμιονίδα.

Ο Γιώργος Βαζάκας δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τιμωρημένους Εμέκα, Ιωαννίδη και Ιορδανίδη και τους τραυματίες Λιαπάκη και Αθανάσοφ.

Οι 18 που θα έχει στη διάθεσή του το τεχνικός του συλλόγου είναι οι Παγούδης, Κουμής, Χριστόπουλος, Μωυσιάδης, Νιάρος, Παπαδόπουλος, Παπατόλιος, Κολονέρος, Γέσιτς, Ταμπάκης, Καλογερόπουλος, Τσιάμης, Ίλιεφ, Σκαθαρούδης, Δημόπουλος, Χατζηκοσμάς, Αθανασίου και Ζώνας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Έρχεται ο Εσιέν!!

Κοντά στο μπαμ ο Παναθηναϊκός! Όπως αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM 94,6, ο Μίκαελ Εσιέν έρχεται στην Αθήνα για το «τριφύλλι». Τη Δευτέρα οι τελικές συζητήσεις και υπογραφές. Υποδοχή όπως... παλιά στο αεροδρόμιο

Έρχεται ο Εσιέν!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Γκανέζος μέσος αναμένεται κατά πάσα πιθανότητα την προσεχή Δευτέρα (1/6) -το αργότερο Τρίτη- στην Ελλάδα για τις τελικές συζητήσεις με την πλευρά του τριφυλλιού. Υπενθυμίζεται πως ουσιαστικά το deal -ως προς το οικονομικό- έχει κλείσει (2ετές συμβόλαιο) εδώ και μέρες και ουσιαστικά απομένουν κάποια τυπικά, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να ολοκληρώσει το «μπαμ».

Ένα μπαμ που όπως είναι φυσικό θα φέρει και μεγάλη χαρά στον κόσμο της ομάδας, όπου μετά από αρκετά χρόνια (εποχή Σισέ) αναμένεται να δώσει το «παρών» στο Ελευθέριος Βενιζέλος (όταν θα φιξαριστεί η ακριβής ώρα άφιξής του) και παράλληλα να προσφέρει μια πρώτη... τζούρα στον πολύπειρο άσο για το τι θα ακολουθήσει μέσα στη σεζόν.

Απ' τη στιγμή, λοιπόν, που ο παίκτης (μαζί με τους μάνατζέρ του) έρχεται στην χώρα μας, αποδεικνύεται και το πόσο προχωρημένη είναι η υπόθεση. Το μόνο που θα χρειαστεί, θα 'ναι να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να επιβεβαιωθεί πως είναι «ταύρος» (δεδομένου πως τα τελευταία χρόνια αντιμετώπισε κάποια προβλήματα).

Εφόσον όλα κυλήσουν... ομαλά, ο Εσιέν θα βάλει την τζίφρα του και θα κλείσει οριστικά η μεταγραφή, την οποία ο Παναθηναϊκός «πάλεψε» για μεγάλο διάστημα και όπως όλα δείχνουν θα δικαιωθεί για την υπομονή και την υπέρβασή του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Φουλάρουν για τις μεταγραφές στην ΑΕΚ!!

Εβδομάδα εξελίξεων στα μεταγραφικά της ΑΕΚ θα είναι αυτή που ακολουθεί. Υπό τις κατευθύνσεις που έχει δώσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αναμένεται να κορυφωθούν οι επαφές στα ανοιχτά μέτωπα που υπάρχουν.

Φουλάρουν για τις μεταγραφές στην ΑΕΚ
Ταχύτητα στο μεταγραφικό της σχεδιασμό ανεβάζει από την προσεχή εβδομάδα η ΑΕΚ.

Την ώρα που πληθαίνουν οι πληροφορίες για τους μεγάλους στόχους που έχει βάλει η «Ένωση», το μόνο βέβαιο είναι η πρόθεσή της να κάνει τουλάχιστον ένα μεγάλο «μπαμ» ενόψει της επιστροφής στη Σούπερ Λίγκα.

Ανεξάρτητα λοιπόν απ’ το αν αυτό θα επιτευχθεί με τον Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ, του Νάτσο Σκόκο (που είναι πάντως ξεχωριστή περίπτωση) τον Αλεξάντερ Κερζάκοφ (το όνομα του οποίου προστέθηκε στους υποψήφιους στόχους) ή κάποια άλλη περίπτωση που δεν έχει γραφτεί μέχρι τώρα, θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι τις προσεχείς μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις.

Άλλωστε αυτή είναι η κατεύθυνση που έχει δώσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης στους υπεύθυνους του μεταγραφικού σχεδιασμού, οι οποίοι θα εντείνουν μες τη βδομάδα τις επαφές τους, με σκοπό να μπουν στην τελική ευθεία όλες οι ανοιχτές υποθέσεις που υπάρχουν. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Λύγισε» απ’ το Νο1 ο Κοκκινάκης!

Δεν τα κατάφερε ο Θανάσης Κοκκινάκης κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και αποχαιρέτησε το Ρολάν Γκαρός στους «32». Το νο1 της κατάταξης ήταν ασταμάτητος, με την εμπειρία του να κάνει το 3-0 (6-4, 6-4, 6-4)

«Λύγισε» απ’ το Νο1 ο Κοκκινάκης
Η αποστολή του ήταν δύσκολη, όμως «έπεσε» δίνοντας μεγάλη μάχη. Ο Θανάσης Κοκκινάκης δεν τα κατάφερε απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς και αποκλείστηκε απ’ τη συνέχεια του Ρολάν Γκαρός στη φάση των «32».

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας πάλεψε κόντρα στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, όμως δεν τα κατάφερε. Ο Τζόκοβιτς επιβλήθηκε με 3-0 (6-4, 6-4, 6-4) και ταξιδεύει στο Παρίσι για τη φάση των «16», όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Γκασκέ (Γαλλιά)-Άντερσον (Ν. Αφρική).

Νωρίτερα, ο Νικ Κύργιος δεν τα κατάφερε απέναντι στον Άντι Μάρεϊ, παρότι έδειξε ιδιαίτερη δεξιοτεχνία, κερδίζοντας αρκετές φορές το χειροκρότημα του κόσμου. Ο Βρετανός, όμως, ήταν αποτελεσματικός και με 3-0 (6-4, 6-2, 6-3) πήρε την πρόκριση στους «16», όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή ανάμεσα στους Γκοφέν και Σαρντί. *Πηγή: sport-fm.gr*

Η εναλλακτική του Καρίγιο!!

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει τη μάχη του για την απόκτηση του Καρίγιο αλλά, την ίδια στιγμή έχει ξεχωρίσει και τον παίκτη που αποτελεί την εναλλακτική λύση. Πρόκειται για τον Βραζιλιάνο, Τζόνατας.

Η εναλλακτική του Καρίγιο

Ωστόσο, οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη –ξεχωρίσει- και τον παίκτη για τον οποίο θα κινηθούν εάν δεν υπάρξει θετική κατάληξη με τον Αργεντινό.

Πρόκειται για τον Τζόνατας ο οποίος ανήκει στην Πεσκάρα και φέτος αγωνίστηκε δανεικός στην Έλτσε.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν ξεχωρίσει τον Βραζιλιάνο επιθετικό ο οποίος εκτιμούν πως αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για την γραμμή κρούσης.

Βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του (ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2016) στοιχείο θετικό για όποια ομάδα ενδιαφερθεί για την απόκτησή του.

Για τον Τζόνατας έχει μιλήσει με καλά λόγια και ο Ντιέγκο Σιμεόνε. Μάλιστα, είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να κινηθεί η Ατλέτικο Μαδρίτης για αυτόν. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Μισός» Ολυμπιακός Βόλου στο Καυτανζόγλειο!!

Με οκτώ απουσίες και… 16άδα θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός Βόλου στην έβδομη αγωνιστική των πλέι οφ της Football League κόντρα στον Ηρακλή.

«Μισός» Ολυμπιακός Βόλου στο Καυτανζόγλειο
Με 16 παίκτες στη διάθεσή του θα παρατάξει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος τον Ολυμπιακό Βόλου στο εκτός έδρας μας κόντρα στον Ηρακλή.

Ο νεαρός προπονητής δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τιμωρημένους Ρόκα και Διαμαντόπουλο και τους τραυματίες Κασμερίδη, Μπεριάν και Μπουτζίκο.

Οι Μπαλντοβαλίεφ και Ιντζίδης δεν ακολούθησαν την αποστολή και πρέπει να θεωρούνται παρελθόν, ενώ ο Νικολιάς ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, όμως δεν θεωρείται σίγουρη η συμμετοχή του στο ματς.

Αναλυτικά, η αποστολή αποτελείται από τους: Καρρά, Μαργαρίτη, Γιαλούση, Σκοπελίτη, Μπάρμπα, Μακρυδημήτρη, Ρίζο, Ζέρρη, Θέο, Μπουτζίκο, Τριανταφυλλάκο, Ντινόπουλο, Κεσίδη, Νικολιά, Μπιτάνγκ και Κολίτση. *Πηγή: sport-fm.gr*

Τέλος η Ούλκερ από τη «Φενέρ»!!

Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αζίζ Γιλντιρίμ, ενημέρωσε πως η χορηγός της ομάδας, Ούλκερ, από το 2006 αποχωρεί.

Τέλος η Ούλκερ από τη «Φενέρ»!

Μάλιστα ανακοίνωσε πως το μπάτζετ της φετινής περιόδου ήταν 29 εκατ. ευρώ και ένα πολύ μεγάλο μέρος καλυπτόταν από το χορηγό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον της «Φενέρ», που προφανώς θα αναζητήσει άλλη εταιρεία για να τη βοηθήσει οικονομικά. «Δεν θα είναι εύκολο. Χωρίς την Ούλκερ, το μπάτζετ για την επόμενη σεζόν είναι περίπου 23 εκατ. ευρώ», τόνισε.

Παράλληλα συνεχάρη τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για το έργο του στην ομάδα και την ανανέωση της συνεργασίας, ενώ πρόσθεσε πως αν τον ήθελε η τουρκική ομοσπονδία για ομοσπονδιακό προπονητή, η Φενέρ θα της τον... παραχωρούσε. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Τίγκα» προβλήματα ενόψει Ολυμπιακού!

Δεν έφταναν οι… 40άρες (πάνω-κάτω) που δέχθηκε στα δύο πρώτα παιχνίδια, ο Άρης αντιμετωπίζει και έξτρα προβλήματα ενόψει του τρίτου αγώνα με τον Ολυμπιακό, την προσεχή Τρίτη.

«Τίγκα» προβλήματα ενόψει Ολυμπιακού
Δεν λένε να τελειώσουν τα προβλήματα στον Άρη, ενόψει του τρίτου αγώνα με τον Ολυμπιακό για την Α1 και με στόχο μια πιο πειστική εμφάνιση σε σχέση με τις βαριές ήττες που δέχθηκε στα δύο πρώτα ματς του ΣΕΦ.

Ο Βασίλης Σίμτσακ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αστράγαλο στην προθέρμανσης, στο δεύτερο αγώνα, κατά τη διάρκεια αυτού, πρήστηκε, δεν μπόρεσε να βοηθήσει και στην παρούσα φάση η συμμετοχή του για το ματς της Τρίτης (2/6), στο Nick Gallis Hall κρίνεται αμφίβολη!

Την ίδια ώρα, πρόβλημα υπάρχει και με τον Μουχάμεντ Πάσαλιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται στη γάμπα και εξίσου «παίζεται» το αν θα μπορέσει να αγωνιστεί.

Από ‘κει και πέρα οι… γνωστοί. Ο Άντριου Νέιμικ συνεχίζει τη θεραπεία του, ενώ εκτός παραμένουν για το υπόλοιπο της σεζόν ο Στέφεν Αντεγκμπόγιε και ο Γιάννης Καραθανάσης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Σχεδόν… εβδομήντα χρόνια μετά!

Στιβ Κερ και Ντέιβιντ Μπλατ θα αναμετρηθούν ως ρούκι προπονητές στους τελικούς του ΝΒΑ. Διαβάστε πότε συνέβη αυτό για τελευταία φορά.

Σχεδόν… εβδομήντα χρόνια μετά
Οι νέοι αποδείχτηκαν ωραίοι… Ο Στιβ Κερ και ο Ντέιβιντ Μπλατ, που λίγο έλειψε να συνεργαστούν το περασμένο καλοκαίρι, θα συναντηθούν στους τελικούς του ΝΒΑ από τους πάγκους Γουόριορς και Καβαλίερς αντίστοιχα.

Και είναι η δεύτερη φορά στην ιστορία που προπονητές με μηδενική προπονητική εμπειρία σε πάγκο ομάδας του ΝΒΑ καταφέρνουν να βρεθούν ταυτόχρονα στους τελικούς. Η προηγούμενη φορά ήταν πριν από 68 χρόνια. Το 1947, ωστόσο, δεν γινόταν αλλιώς καθώς επρόκειτο για το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της λίγκας, το οποίο είχαν κατακτήσει οι Φιλαδέλφεια Γουόριορς απέναντι στους Σικάγο Σταγκς με 4-1.

Το μόνο βέβαιο είναι πως τον τίτλο θα κατακτήσει πρωτάρης προπονητής. Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί στο ΝΒΑ εδώ και 33 χρόνια, αφού τελευταίος που τα κατάφερε ήταν ο Πατ Ράιλι με τους Λέικερς το 1982, με 4-2 απέναντι στους Φιλαδέλφεια 76ερς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Μπόγρης: «Μπορώ και παραπάνω»

Την πεποίθηση πως μπορεί να αγωνιστεί σε υψηλότερου επιπέδου ομάδα από την Ανδόρα, αν και θα είναι ευχαριστημένος ακόμη κι αν μείνει εκεί, εξέφρασε ο Γιώργος Μπόγρης.

Μπόγρης: «Μπορώ και παραπάνω»
Ευχαριστημένος από την παρουσία του στην Ανδόρα και την εμπειρία της ACB δήλωσε ο Γιώργος Μπόγρης. Ο 26χρονος σέντερ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Jump Ball» του Τόλη Κοτζιά στο «ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ» και αποκάλυψε τις σκέψεις του για το μέλλον του. Παράλληλα μίλησε για τη θητεία του στην Ισπανία, αλλά και το κεφάλαιο Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά, ο Γιώργος Μπόγρης μίλησε για:

-την παρουσία του στην ACB: «Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία. Μιλάμε για το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Φανταστείτε ότι η Γκραν Κανάρια, που έφτασε στον τελικό του Eurocup, μπήκε τελευταία στιγμή στα play offs και η Μπαρτσελόνα, που ήταν δεύτερη, έκανε εννιά ήττες. Εμείς πήγαμε καλά, θα μπορούσαμε και καλύτερα αν δεν υπήρχαν κάποιες αλλαγές στο ρόστερ στη διάρκεια της σεζόν μετά τις οποίες χρειαστήκαμε χρόνο για να προσαρμοστούμε. Όμως ο στόχος της παραμονής επετεύχθη και πιστεύω πως η ομάδα του χρόνου μπορεί να χτυπήσει θέση στα play offs, γιατί και φέτος είχε παίκτες επιπέδου Ευρωλίγκας, όπως ο Τζαβάι, ο Σάδα και ο Στογιανόφσκι».

-την ατμόσφαιρα στην Ισπανία: «Μου έλειψε λίγο η ατμόσφαιρα στην Ελλάδα, που όταν είσαι πεσμένος ή κουρασμένος ο κόσμος σού δίνει ώθηση, αλλά η αλήθεια είναι πως εκεί είναι πολύ όμορφο το κλίμα στα γήπεδα. Κάθε ομάδα έχει γήπεδο μίνιμουμ 5.000 θεατών, το οποίο γεμίζει και βλέπεις οπαδούς κάθε ομάδας σε οποιαδήποτε πόλη, χωρίς να έχουν πρόβλημα. Παίζουν Ρεάλ-Μπαρτσελόνα και μπορεί να δεις να κάθονται δίπλα-δίπλα, χωρίς να τους πειράξει κανένας. Αυτό εδώ δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει».

-το μέλλον του: «Η ομάδα ενεργοποίησε τον όρο ανανέωσης στο συμβόλαιό μου για έναν ακόμη χρόνο. Έχω ένα buy out μέχρι τον Ιούλιο. Πιστεύω πως με την πορεία που είχα φέτος μπορώ να κάνω παίξω σε ένα επίπεδο παραπάνω, αλλά κι αυτό να μη γίνει, θα είμαι ευχαριστημένος, γιατί η ομάδα είναι δυνατή, οι περισσότεροι παίκτες θα μείνουν και έχω ένα καλό συμβόλαιο».

-την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού του 2009 με την Εφήβων: «Όσα χρόνια κι αν περάσουν και μακάρι να έχω κι άλλες μεγάλες επιτυχίες στην καριέρα μου, πιστεύω εκείνη στη Ρόδο δεν ξεπερνιέται. Ήμασταν μια τρομερή παρέα, μια εξαιρετική ομάδα, με τον Κώστα Μίσσα και τα άλλα μέλη του τιμ, και πήραμε το χρυσό παρότι πολλά παιδιά είχαν ενσωματωθεί καθυστερημένα λόγω του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στη Νέα Ζηλανδία».

-το κεφάλαιο Εθνική ομάδα: «Μακάρι να κληθώ και φέτος στην προετοιμασία. Για την ώρα προετοιμαζόμαστε για το 3x3 που θα γίνει στο Μπακού. Θα είναι φέτος σαν μικροί Ολυμπιακοί Αγώνες, αφού θα υπάρχουν και άλλα αθλήματα και θα φύγουμε ολόκληρη ελληνική αποστολή στις 18 Ιουνίου. Ελπίζω να πάμε καλά και να φέρουμε ένα μετάλλιο. Πέρσι φτάσαμε μέχρι τα ημιτελικά, αλλά τερματίσαμε στην τέταρτη θέση. Μακάρι φέτος να τα καταφέρουμε». *Πηγή: sport-fm.gr*

Τέλος εποχής για τον Ρίο Φέρντιναντ!!

Την απόφαση να ολοκληρώσει την καριέρα του πήρε ο σπουδαίος Ρίο Φέρντιναντ. Oι μεταγραφές ρεκόρ, οι επιτυχίες με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η εθνική Αγγλίας και ο άδικος χαμός της συζύγου του.

Τέλος εποχής για τον Ρίο Φέρντιναντ
Έπειτα από 19 χρόνια στα αγγλικά γήπεδα σε τοπ επίπεδο, ο Ρίο Φέρντιναντ γνωστοποίησε την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Μιλώντας στο βρετανικό δίκτυο “BT Sport” αποκάλυψε πως η εφετινή σεζόν με την φανέλα της ΚΠΡ ήταν και η τελευταία της μεγάλης καριέρας του.

Ο 36χρονος Φέρντιναντ συνέδεσε την καριέρα του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υπήρξε αρχηγός της εθνικής Αγγλίας, ένας από τους κορυφαίους κεντρικούς αμυντικούς στον κόσμο, ενώ δύο φορές αποτέλεσε την ακριβότερη μεταγραφική κίνηση στο Νησί.

Το 1996 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα της Γουέστ Χαμ όπου έμεινε για μια τετραετία. Το 2000 η Λιντς δαπάνησε το ποσό ρεκόρ των 18 εκατ. λιρών και το 2002 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον απέκτησε έναντι 34 εκατ. λιρών! Με τους «κόκκινους διαβόλους» γεύτηκε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του.

Την εφετινή σεζόν, η οποία όπως αποδείχθηκε ήταν και η τελευταία του πριν αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αγωνίστηκε με την ΚΠΡ. Σε μια δύσκολη περίοδο σε προσωπικό επίπεδο μιας και σημαδεύτηκε από την απώλεια της συζύγου του, Ρεμπέκα Έλισον από καρκίνο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Μαυροκεφαλίδης: «Να είμαστε πιο προσεκτικοί»

Την προσοχή που χρειάζεται το εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ τόνισε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, προκειμένου να κατακτήσουν οι «πράσινοι» την πρόκριση στους τελικούς.

Μαυροκεφαλίδης: «Να είμαστε πιο προσεκτικοί»
Τις δυσκολίες που έχει το ματς με τον ΠΑΟΚ για τον Παναθηναϊκό τόνισε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης στο blog του στην επίσημη σελίδα των «πράσινων», όπου μίλησε για την πίεση χρόνου αλλά και την προσπάθεια που πρέπει να γίνει στην Πυλαία.

Αναλυτικά:

«Καλησπέρα σε όλους,

Καταφέραμε να πετύχουμε το πρώτο ζητούμενο μας για τα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας, που ήταν να προστατεύουμε το πλεονέκτημα μας και να πάμε στη Θεσσαλονίκη για την πρόκριση. Τον τελευταίο καιρό πέραν των αλλαγών αντιμετωπίσαμε και πολλά προβλήματα από τους τραυματισμούς.

Άρα, αυτό δεν μας βοηθά στο να βρούμε έναν καλό ρυθμό και να προλάβουμε ν’ αφομοιώσουμε απόλυτα αυτά που θέλει ο προπονητής μας. Ο χρόνος δεν λειτουργεί υπέρ μας και γνωρίζουμε πως δεν έχουμε την άνεση και το περιθώριο για να μπορέσουμε να δουλέψουμε μακριά από την πίεση.

Έχουμε μπροστά μας ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Τρίτη στην Πυλαία. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ πιο ανταγωνιστικός στην έδρα του, εξάλλου τον έχουμε αντιμετωπίσει δύο φορές κατά τη διάρκεια της χρονιάς και το ξέρουμε καλά.

Θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του, θα έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και οφείλουμε να είμαστε πιο προσεκτικοί ώστε να πάρουμε τη νίκη που θα μας εξασφαλίσει από το τρίτο ματς την πρόκριση στους τελικούς των πλέι οφ.

Βασικό μας μέλημα είναι να μην παρουσιάζουμε μεγάλα διαστήματα πτώσης στην απόδοση μας, να μη χάνουμε την αμυντική μας συνοχή και να παίρνουμε την κατάλληλη απόφαση στην επίθεση. Έτσι, θα ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και θα καταφέρουμε να φτάσουμε στον στόχο μας.

Τα ξαναλέμε σύντομα,

Λουκάς
».

Στη λίστα της ΑΕΚ και ο Κερζάκοφ!!

Αρέσει στους ανθρώπους της ΑΕΚ η περίπτωση του Αλέξάντερ Κερζάκοφ, ενώ στην Ένωση σκοπεύουν να κάνουν ένα μεταγραφικό «μπαμ» με παίκτη που αγωνίζεται στην επίθεση.

Στη λίστα της ΑΕΚ και ο Κερζάκοφ
Ένας από τους άσους που έχουν κρυμμένους στο μανίκι στην ΑΕΚ είναι ο Αλεξάντερ Κερζάκοφ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM. Οι «κιτρινόμαυροι» όπως φαίνεται θέλουν να κάνουν μια ηχηρή μεταγραφή, ενώ έχουν ήδη ακουστεί ονόματα σπουδαίων ποδοσφαιριστών, όπως του Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ και του Ντιέγκο Μπουονανότε.

Η πρώτη επιλογή για την μεσοεπιθετική γραμμή είναι ο Νάτσο Σκόκο και αναμένεται να υπάρξουν σύντομα νέα. Ωστόσο, τη δεδομένη στιγμή στην Ένωση σχεδιάζουν να κάνουν το μεταγραφικό «μπαμ» με την απόκτηση ενός επιθετικού και όχι με παίκτη που αγωνίζεται σε κάποια άλλη θέση.

Το… πακέτο του Ρώσου επιθετικού αρέσει στους ανθρώπους της ΑΕΚ και η περίπτωση του είναι πιθανόν να προχωρήσει υπό προϋποθέσεις. Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2016. Στην τρέχουσα σεζόν έχει 14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της πατρίδας του (3 γκολ, μια ασίστ). Επίσης έχει τρεις εμφανίσεις στο Champions League, αλλά δύο στα προκριματικά (με ένα γκολ και μια ασίστ). Επίσης, έπαιξε μια φορά στο Europa League, όπως και στο ρώσικο πρωτάθλημα. *Πηγή: sport-fm.gr*