Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Αυτός ο... παιχταράς απλά ΔΕΝ υπάρχει!! (video)

Ουρές έκαναν φίλοι και –κυρίως- φίλες της Τσέλσι για μια σέλφι κι ένα αυτόγραφο από έναν παίκτη, όπως πίστευαν, της ομάδας που αποδείχθηκε το απόλυτο τρολ!

Αυτός ο... παιχταράς απλά ΔΕΝ υπάρχει! (video)

Ποια ήταν αυτά; Ε, όταν μιλάμε για την Τσέλσι που αυτήν την περίοδο βρίσκεται στην Ταϊλάνδη, περιμένεις να δεις κάνα Μουρίνιο, κάναν Αζάρ, κάνα Φάμπρεγας… Άντε στην αναβροχιά να συμβιβαστείς και με τον ψιλοσιτεμένο τον Τσεχ.

Στη δική του περίπτωση βέβαια, ελλοχεύει ο κίνδυνος να τον δεις και να μην τον γνωρίσεις, εκτός κι αν το πρόβλημα στο κεφάλι του έχει προχωρήσει τόσο (την υγειά του να ‘χει πάντα ο άνθρωπος) που να τον υποχρεώνει να φορά τη μάσκα του σούπερ ήρωα κι εκτός γηπέδων.

Γελάτε; Γιατί γελάτε; Ποιος είναι αυτός εδώ παρακάτω;

inner

Παραδεχθείτε το, οι μισοί είπατε Τσιτσιακόφ (πρώην… κάτι του Σαββίδη στον ΠΑΟΚ). Οι υπόλοιποι απλά δεν είχατε ιδέα!

Ενώ, τώρα;

inner

Ουφ, ο Τσεχ είναι…

Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψη μας πως συχνά οι ποδοσφαιριστές στην αληθινή ζωή διαφέρουν κάμποσο από αυτό που βλέπουμε στο χαζοκούτι και με δεδομένο το γεγονός ότι οι μεγάλες ομάδες στα καλοκαιρινά τουρ κατεβάζουν ομάδες με ελλιπέστατο ρόστερ, δεν προτιθέμεθα να κράξουμε όσο θα θέλαμε φίλους και φίλες της Τσέλσι στην Μπανγκόκ.

Έχοντας ξεροσταλιάσει με τις ώρες έξω από το ξενοδοχείο της αποστολής των «μπλε», με το που είδαν ξανθό μαλλί και χλωμό πρόσωπο, όρμησαν και βουρ… στο ψητό. «Βγάλε και μία με μένα»!

Και ο τύπος, Ράιαν Γουέστον στο όνομα, αποφάσισε να μην χαλάσει το χατίρι σε κανέναν και καμιά τους. Χαμογέλασε, έβγαλε σέλφι, υπέγραψε αυτόγραφα και τους έκανε ευτυχισμένους. Στο μεταξύ, έβαλε και τον κολλητό του να τραβάει όλο το σκηνικό με κάμερα για να αποδείξει το κατόρθωμά του…



Ρισπέκτ στο τρολ του μήνα, τον... παιχταρά που απλά... δεν υπάρχει! *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: