Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Τυπικό το θέμα της ανανέωσης Βασιλακάκη!!

Μπορεί ακόμα να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα, αλλά μόνο το τυπικό σκέλος της υπόθεσης έμεινε, σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας του Πανσερραϊκού, με τον Κώστα Βασιλακάκη.
Επιμέλεια: Στέλιος Στεργιάδης
Οι δυο πλευρές είχαν άριστη συνεργασία την φετινή σεζόν και θα βαδίσουν και την επόμενη μαζί στην Football League, έχοντας συζητήσει για το μέλλον τις προηγούμενες μέρες. Η τελική επαφή, αναμένεται να γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί και επίσημα η κοινή πορεία των δυο πλευρών. Άλλωστε, υπάρχει ταύτιση απόψεων σε όλα τα θέματα που αφορούν την επόμενη σεζόν, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε οικονομικό κομμάτι.
Στο μέτωπο της σύστασης της νέας ΠΑΕ, τα εμπόδια φαίνεται να έχουν ξεπεραστεί, αφού οι διοικούντες έχουν πάρει τον ισολογισμό στα χέρια τους και το προσεχές χρονικό διάστημα θα διεξαχθεί γενική συνέλευση, για να παρθεί απόφαση περί αναβίωσης της πρώην ΠΑΕ ή σύσταση νέας. «Είναι ξεκάθαρο πως θα συσταθεί νέα ΠΑΕ και από εκεί και πέρα πρέπει να γίνει νέα γενική συνέλευση προκειμένου να παρθεί απόφαση περί των ανθρώπων που θα δημιουργήσουν την νέα ΠΑΕ, καθορισμού μετοχικού κεφαλαίου και ονομαστικής αξίας μετοχών», δήλωσε ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Πανσερραϊκού, Βασίλη Χατζημιχαηλίδη.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: