Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Επιβεβαίωση για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Ζήση!

Τα σενάρια που θέλουν την ΑΕΚ να ενδιαφέρεται για την επιστροφή του Νίκου Ζήση στα ελληνικά παρκέ για λογαριασμό της, επιβεβαίωσε ο Γιώργος Νικολάου, με δηλώσεις του στο Sport24 Radio!
Ο διευθυντής επικοινωνίας και ΜΜΕ της ΚΑΕ ΑΕΚ, όταν ρωτήθηκε σχετικά με την περίπτωση του Ελληνα γκαρντ, δεν αρνήθηκε το ενδιαφέρον της ομάδας για να τον αποκτήσει και το χαρακτήρισε… «κοινό μυστικό»!
«Ήταν καθ’ όλα επιτυχημένη, αν αναλογιστεί κανείς πώς ξεκινήσαμε. H AEK ξαναμπήκε στην ατζέντα, στην καθημερινότητα, του οπαδού της ΑΕΚ. Κι αυτό είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του κυρίου Αγγελόπουλου, του κυρίου Αλεξίου, του κυρίου Δουβή, του τεχνικού επιτελείου και των παικτών, κυρίως μετά τις οβιδιακές αλλαγές του περασμένου Νοεμβρίου», είπε σχετικά με τη χρονιά που πέρασε ο Γιώργος Νικολάου και αναφορικά με την πρόθεση της ΑΕΚ να συμμετάσχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, πρόσθεσε:
«Στόχος της ΑΕΚ, πριν και μετά τους αγώνες με τον Άρη στα πλέι οφ ήταν και παραμένει η Ευρώπη. Προς αυτή την κατεύθυνση προετοιμαζόμαστε. Ο κόσμος της ΑΕΚ στήριξε την προσπάθεια. Τα εισιτήρια αλλά και η προσέλευση του κόσμου είναι ένα κριτήριο, που θα συνεκτιμηθεί όταν αποφασίσει η Ευρωλίγκα. Θα γίνει συνάντηση, πιθανότατα, στην Βαρκελώνη ανάμεσα στον κύριο Αγγελόπουλο και τον Τζόρντι Μπερτομέου για να “κλειδώσει” η συμμετοχή μας στην διοργάνωση, που θα επιλεγεί».
*Πηγή: superbasket.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: