Σάββατο 30 Μαΐου 2015

«Χοντραίνει» το παιχνίδι για Μουνιέ!

Δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησης του Μουνιέ, παίκτη που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, φαίνεται πως έχει μπει η Σέλτικ σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία.

«Χοντραίνει» το παιχνίδι για Μουνιέ
Σοβαρά εξετάζει η Σέλτικ το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε πρόταση για την απόκτηση του Αντονί Μουνιέ, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sun».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο τεχνικός των «καθολικών», Ρόνι Ντέιλα, έχει στείλει αρκετές φορές μέσα στη χρονιά ανθρώπους του προκειμένου να τον παρακολουθήσουν αγωνιζόμενο και έχει πολύ καλή εικόνα για τις δυνατότητες του ποδοσφαιριστή της Μονπελιέ.
Επιπλέον, το γεγονός ότι από τη Σέλτικ αποχωρούν το καλοκαίρι δύο παίκτες που κάλυπταν την αριστερή πτέρυγα και βρίσκονταν στην ομάδα ως δανεικοί, κάνει την ανάγκη ενίσχυσής της ακόμη πιο επιτακτική.

Στο δημοσίευμα υπάρχει αναφορά στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 27χρονο που φέτος είχε μια από τις καλύτερες σεζόν του με 9 γκολ και 7 ασίστ στο γαλλικό πρωτάθλημα και τονίζεται πως το γεγονός ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο, η περίπτωσή του γίνεται ακόμη πιο δελεαστική αφού δεν απαιτούνται πολλά χρήματα για τη μεταγραφή του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: