Σάββατο 30 Μαΐου 2015

«Οκτώ εκατ. η Μονακό για Καρίγιο»!

Στη διεκδίκηση του Καρίγιο μπήκε και η Μονακό, σύμφωνα με δημοσίευμα στην Αργεντινή. Δελεαστική πρόταση ετοιμάζει και η Ίντερ.

«Οκτώ εκατ. η Μονακό για Καρίγιο»
Άρχισε το… παζάρι για τον Καρίγιο! Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Αργεντινή πλέον, η Εστουδιάντες έχει στα χέρια της και άλλη πρόταση, εκτός από εκείνη του Ολυμπιακού, για την παραχώρηση του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Diario de Hoy», η Μονακό προσφέρει οκτώ εκατομμύρια ευρώ, για τον αργεντινό επιθετικό, δηλαδή, περισσότερα χρήματα από εκείνα της πρότασης που έχει καταθέσει η ελληνική ομάδα. Ωστόσο, εδώ και ημέρες υπάρχει η πληροφορία ότι ο Ολυμπιακός είχε πρόθεση να βελτιώσει την προσφορά του.

Στο ίδιο δημοσίευμα, αναφέρεται ότι η Ίντερ έχει ως στόχο να καταθέσει πρόταση για συνιδιοκτησία του Καρίγιο. Οι Ιταλοί είναι έτοιμοι να προσφέρουν 7,5 εκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσουν το 80% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Από την πλευρά της η διοίκηση της Εστουδιάντες επισημαίνει ότι το ποσό το οποίο ζητά για πει το «ΟΚ» να δοθεί με μεταγραφή ο Καρίγιο είναι δέκα εκατομμύρια δολάρια.

Ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι καμία από τις προτάσεις που έχει για τον παίκτη δεν την ικανοποιεί. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: