Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Μπούρμπος: «Τόσο σημαντικό, όσο και στην Τούμπα»

Από τη σοβαρότητα και το καλό ποδόσφαιρο χαρακτηρίζεται έως τώρα η παρουσία του Παναθηναϊκού στα play off, όπως δήλωσε ο Χρήστος Μπούρμπος που θεωρεί εξίσου σημαντικό το δεύτερο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Μπούρμπος: «Τόσο σημαντικό, όσο και στην Τούμπα»
Δεν έχει κριθεί η πρώτη θέση στα play off της Super League, σύμφωνα με τον Χρήστο Μπούρμπο που έκανε δηλώσεις στη Nova. Ο έμπειρος δεξιός μπακ σχολίασε ότι ο Παναθηναϊκός έχει αποδώσει καλό ποδόσφαιρο στα πρώτα τρία ματς του μίνι πρωταθλήματος και πως είναι πολύ σοβαρός. Για το παιχνίδι της Κυριακής (31/5, 20:30) με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο σχολίασε ότι είναι εξίσου σημαντικό με αυτό της Τετάρτης, παρά το γεγονός ότι το «τριφύλλι» βρίσκεται στο συ επτά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη Nova :

«Κάθε παιχνίδι στα play off είναι σημαντικό. Δείξαμε και στα τρία πρώτα παιχνίδια μεγάλη σοβαρότητα και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο.

Όσο σημαντικό ήταν το ματς της Τούμπας, άλλο τόσο σημαντικό είναι και το παιχνίδι της Λεωφόρου με τον ΠΑΟΚ, ώστε να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να ...τελειώνουμε μια ώρα νωρίτερα με την πρώτη θέση», είπε μεταξύ άλλων ο έμπειρος ακραίος αμυντικός του Παναθηναϊκού.

Η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια της κανονικής διάρκειας σκεφτόταν τα play off. Δουλεύαμε για αυτά και εκ του αποτελέσματος και όπως φαίνεται δικαιωνόμαστε.

Όχι, διότι δεν έχει τελειώσει ακόμη μαθηματικά και δεν μπορούμε να πούμε ακόμη ότι τελείωσε. Πρέπει να πάρουμε και το επόμενο ματς για να είμαστε σίγουροι.

Το παιχνίδι θα εξαρτηθεί καθαρά από εμάς. Από την απόδοση μας. Από το πόσο συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι θα είμαστε. Πιστεύω ότι και αυτό θα εξαρτηθεί από εμάς. Από τη διάθεση που θα δείξουμε»,

Δεν υπάρχουν σχόλια: