Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Το πιο φθηνό διαρκείας στην Λεωφόρο!! (pic)

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στέκεται κοντά στον κόσμο της και μειώνει αισθητά τις τιμές των νέων διαρκείας, η διάθεση των οποίων ξεκινάει ανήμερα της επετείου του Γουέμπλεϊ.
Ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια οτι αφουγκράζεται τις ανάγκες και τις επιθυμίες του κόσμου, κάτι που επιβεβαιώνει και με τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι «πράσινοι» αντιλαμβανόμενοι τους δύσκολους, από οικονομικής πλευράς, καιρούς που διανύει η χώρα, αποφάσισαν να ρίξουν αισθητά τις τιμές, προκειμένου να βοηθήσουν τους φιλάθλους να παραμείνουν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδας.
ADVERTISEMENT
Για αυτό άλλωστε και η σχετική καμπάνια έχει ως μότο «το πιο οικονομικό διαρκείας στην ιστορία της Λεωφόρου», ενώ η διάθεσή τους ξεκινάει ανήμερα της επετείου του Γουέμπλεϊ (την Τρίτη 2/6 δηλαδή) από τα γραφεία στην ιστορική έδρα του «τριφυλλιού», ενώ από την Πέμπτη οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προβούν στην αγορά των καρτών και μέσω του online συστήματος.
Μάλιστα, η μείωση στις τιμές αφορά όλες τις θύρες... Ή μάλλον σχεδόν όλες, καθώς εξαίρεση στον κανόνα αποτελεί μόνο η θύρα 3 του Απόστολος Νικολαΐδης. Για παράδειγμα στις θύρες που βρίσκονται στα κόρνερ, από τα 340 και τα 400 ευρώ, η τιμή πέφτει στα 190, συμπεριλαμβανομένου του κόστους για την εγγραφή στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία». Τα 100 από αυτά αντιστοιχούν στο εισιτήριο διαρκείας και τα άλλα 90 για να γίνει πρώτα μέλος στην Συμμαχία με «πρόσβαση» στη συγκεκριμένη θύρα.
Αν πάντως κάποιος δεν επιθυμεί να γίνει μέλος, θα πρέπει να περιμένει μετά τις 8 Αυγούστου (ανάλογα φυσικά με την διαθεσιμότητα που θα υπάρχει). Αξίζει επίσης να τονιστεί πως όποιος εξασφαλίσει την θέση του στην Λεωφόρο με μετρητά ή με πιστωτική δίχως δόσεις, μέχρι τις 30 Ιουνίου, θα έχει έκπτωση 10% επί της τιμής του εισιτηρίου διαρκείας.
Διαβάστε εδώ όλες τις λεπτομέρειες...


*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: