Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Κοιτάει και αλλού ο Ολυμπιακός!!

Ο Ολυμπιακός δεν μπαίνει σε… παζάρια για Καρίγιο και αν τελικά δεν προχωρήσει η περίπτωσή του μετά την εμπλοκή Μονακό και Ίντερ θα στραφεί αλλού. «Παίζει» του Ζόνατας. Στο προσκήνιο ο Ζινιάκ!

Κοιτάει και αλλού ο Ολυμπιακός

Έχει κάνει την κίνησή του, όμως μετά την εμπλοκή Μονακό και Ίντερ και δεδομένου ότι οι Αργεντίνοι επιδιώκουν να ανεβάσουν την τιμή του παίκτη -μιας και είναι βέβαιo πως θα πωληθεί- κοιτάει και αλλού, στις εναλλακτικές επιλογές που υπάρχουν.

Αν τελικά δεν προχωρήσει του 24χρονου επιθετικού ένα όνομα που έχει «παίξει» και μπορεί να προκριθεί είναι αυτό του Ζόνατας. Ο Βραζιλιάνος ανήκει στην Πεσκάρα, την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Ισπανία με την φανέλα της Έλτσε και έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο.

Στο προσκήνιο βρίσκεται και το όνομα του Αντρέ Ζινιάκ! Ο 29χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τους Πειραιώτες, έχει τσουχτερό κασέ (πάνω από δύο εκατ. ευρώ), προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με 23 γκολ για την Μαρσέιγ και αποτελεί μια πολύ δύσκολη περίπτωση.

Στα υπόλοιπα ανοιχτά μέτωπα οι «ερυθρόλευκοι» προχωράνε δυνατά για τον Αντονί Μουνιέ της Μονπελιέ. Ο 27χρονος αριστερός εξτρέμ είχε την εφετινή σεζόν 9 γκολ και 7 ασίστ στο Σαμπιονά κι είναι ένας από τους παίκτες που θέλουν να κλείσουν το επόμενο διάστημα στο Λιμάνι.

Ο Γιάννης Βρέντζος βρίσκεται στο εξωτερικό και δεν αποκλείεται το ταξίδι του να συνδέεται με κάποια από τις προαναφερθείσες περιπτώσεις ή ακόμη και με περιπτώσεις παικτών που το όνομά τους ακόμη δεν έχει διαρρεύσει. Όπως και να 'χει πάντως έχει ξεκινήσει με κάθε... επισημότητα η μεταγραφική περίοδος για τους πρωταθλητές. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: