Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Στη λίστα της ΑΕΚ και ο Κερζάκοφ!!

Αρέσει στους ανθρώπους της ΑΕΚ η περίπτωση του Αλέξάντερ Κερζάκοφ, ενώ στην Ένωση σκοπεύουν να κάνουν ένα μεταγραφικό «μπαμ» με παίκτη που αγωνίζεται στην επίθεση.

Στη λίστα της ΑΕΚ και ο Κερζάκοφ
Ένας από τους άσους που έχουν κρυμμένους στο μανίκι στην ΑΕΚ είναι ο Αλεξάντερ Κερζάκοφ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM. Οι «κιτρινόμαυροι» όπως φαίνεται θέλουν να κάνουν μια ηχηρή μεταγραφή, ενώ έχουν ήδη ακουστεί ονόματα σπουδαίων ποδοσφαιριστών, όπως του Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ και του Ντιέγκο Μπουονανότε.

Η πρώτη επιλογή για την μεσοεπιθετική γραμμή είναι ο Νάτσο Σκόκο και αναμένεται να υπάρξουν σύντομα νέα. Ωστόσο, τη δεδομένη στιγμή στην Ένωση σχεδιάζουν να κάνουν το μεταγραφικό «μπαμ» με την απόκτηση ενός επιθετικού και όχι με παίκτη που αγωνίζεται σε κάποια άλλη θέση.

Το… πακέτο του Ρώσου επιθετικού αρέσει στους ανθρώπους της ΑΕΚ και η περίπτωση του είναι πιθανόν να προχωρήσει υπό προϋποθέσεις. Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2016. Στην τρέχουσα σεζόν έχει 14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της πατρίδας του (3 γκολ, μια ασίστ). Επίσης έχει τρεις εμφανίσεις στο Champions League, αλλά δύο στα προκριματικά (με ένα γκολ και μια ασίστ). Επίσης, έπαιξε μια φορά στο Europa League, όπως και στο ρώσικο πρωτάθλημα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: