Σάββατο 30 Μαΐου 2015

«Λύγισε» απ’ το Νο1 ο Κοκκινάκης!

Δεν τα κατάφερε ο Θανάσης Κοκκινάκης κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και αποχαιρέτησε το Ρολάν Γκαρός στους «32». Το νο1 της κατάταξης ήταν ασταμάτητος, με την εμπειρία του να κάνει το 3-0 (6-4, 6-4, 6-4)

«Λύγισε» απ’ το Νο1 ο Κοκκινάκης
Η αποστολή του ήταν δύσκολη, όμως «έπεσε» δίνοντας μεγάλη μάχη. Ο Θανάσης Κοκκινάκης δεν τα κατάφερε απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς και αποκλείστηκε απ’ τη συνέχεια του Ρολάν Γκαρός στη φάση των «32».

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας πάλεψε κόντρα στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, όμως δεν τα κατάφερε. Ο Τζόκοβιτς επιβλήθηκε με 3-0 (6-4, 6-4, 6-4) και ταξιδεύει στο Παρίσι για τη φάση των «16», όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Γκασκέ (Γαλλιά)-Άντερσον (Ν. Αφρική).

Νωρίτερα, ο Νικ Κύργιος δεν τα κατάφερε απέναντι στον Άντι Μάρεϊ, παρότι έδειξε ιδιαίτερη δεξιοτεχνία, κερδίζοντας αρκετές φορές το χειροκρότημα του κόσμου. Ο Βρετανός, όμως, ήταν αποτελεσματικός και με 3-0 (6-4, 6-2, 6-3) πήρε την πρόκριση στους «16», όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή ανάμεσα στους Γκοφέν και Σαρντί. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: