Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Σο: «Τα πάντα για τη νίκη»

Ο Πάπε Σο μιλώντας λίγο πριν από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λάτσιο υποστήριξε πως οι «πράσινοι» θα κάνουν τα πάντα για το τρίποντο.
Εκτός αγώνων βρίσκεται από το ξεκίνημα της σεζόν ο μέσος του Παναθηναϊκού, Πάπε Σο. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής μιλώντας για τον τραυματισμό του, τόνισε: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου. Όλα πάνε καλά και κάνω ατομικές προπονήσεις. Όταν μου δώσουν το πράσινο φως και θα είμαι 100% έτοιμος θα αγωνιστώ», είπε ενώ για την αναμέτρηση με τη Λάτσιο είπε:
«Πιστεύω ότι δουλέψαμε καλά αυτή την εβδομάδα. Από εκεί και πέρα όλα είναι ανοιχτά. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Αυτά τα μεγάλα παιχνίδια δεν πρέπει να δείχνεις κόμπλεξ. Όπως έχω πει πρέπει να δώσουμε το μάξιμουμ για τη νίκη».


πηγή: onsports.gr
 


Ζαρντίμ: «Πάμε για εννιά βαθμούς!»

Την αισιοδοξία του ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να διεκδικήσει μέχρι τέλους την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, εξέφρασε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, μετά και τη νίκη επί της Μονπελιέ στη Γαλλία.
«Από την στιγμή που έχουμε τρία ματς, μπορούμε να μαζέψουμε εννιά βαθμούς», τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Πειραιωτών, στην κάμερα της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου, όπου στάθηκε στη σημασία της νίκης επί των πρωταθλητών Γαλλίας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ερχόμενο ματς πρωταθλήματος με τον Άρη.
«Είναι πολύ σημαντική νίκη για το σύλλογο, για τους παίκτες, γιατί μας επιτρέπει ακόμα να ονειρευόμαστε την πρόκριση στην επόμενη φάση», τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε:
«Αυτή τη στιγμή έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια για να παίξουμε, που σημαίνει ότι έχουμε να διεκδικήσουμε εννέα βαθμούς. Πρέπει να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους. Πρέπει να εξασφαλίσουμε τους απαραίτητους βαθμούς που θα μας επιτρέψουν να περάσουμε στην επόμενη φάση, που είναι ο πρωταρχικός μας στόχος».
Για το ματς πρωταθλήματος με τον Άρη, κατέληξε: «Το επόμενο παιχνίδι με τον Άρη είναι δύσκολο. Όταν παίζει κάποιος απέναντι στον Ολυμπιακό, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Θα είναι εκτός έδρας και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε την όγδοη νίκη μας στο πρωτάθλημα».


πηγή: onsports.gr
 

Τσοκτουρίδης: «Θέλουμε Super League και τελικό Κυπέλλου!»

Υψηλά έχει βάλει τον πήχη η Καβάλα για τη χρονιά, καθώς ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Τσοκτουρίδης, εκφράζει σιγουριά για την άνοδο στη Super League και επιθυμία συμμετοχής στον τελικό Κυπέλλου!
Ο ισχυρός άνδρας του ΑΟΚ μιλώντας στο kavalagoal.gr, ζήτησε τη στήριξη των οπαδών δίνοντας την υπόσχεση ότι αν την έχει, ο ΑΟΚ μπορεί να πετύχει μεγάλα πράγματα.
Αναλυτικά η συνέντευξη:
-Κύριε Τσοκτουρίδη το πρώτο ερώτημα το οποίο θέλουμε να σας θέσουμε είναι το κατά πόσο ως Πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα είσαστε ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα προσπάθεια που έχει καταβληθεί σε αγωνιστικό επίπεδο και γενικότερα από τη βαθμολογική συγκομιδή, στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Football League;
«Κατ’ αρχήν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για τη συνέντευξη και για τη δυνατότητα που μου δίνετε μέσα από το συγκεκριμένο βήμα να εκφράσω τις απόψεις μου για το σήμερα αλλά και για το αύριο του Α.Ο.Κ.. Εκείνο το οποίο θέλω να σας διαβεβαιώσω είναι το γεγονός ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα πορεία μας στο πρωτάθλημα της Football League. Είναι γνωστό ότι μόλις 10 ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος ξεκίνησε η προετοιμασία και θεωρώ ότι τα μέχρι τώρα αποτελέσματα θα πρέπει να μας αφήνουν απόλυτα ικανοποιημένους όλους μας. Με εξαίρεση το πρώτο παιχνίδι στο Βόλο και την ήττα που γνωρίσαμε από τον Ολυμπιακό από κει και πέρα καταφέραμε να συνεχίσουμε τις υποχρεώσεις μας και μέχρι την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής συνεχίζουμε την προσπάθεια και μάλιστα αήττητοι. Καταφέραμε να πετύχουμε 3 σημαντικές εκτός έδρας νίκες έχοντας ταυτόχρονα και 2 ισοπαλίες εντός έδρας στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».
Τα πράγματα ήθελα να σας πω ότι σιγά σιγά αλλάζουν και πιστεύω ακράδαντα ότι από το χρονικό σημείο στο οποίο βρισκόμαστε τώρα μέχρι και την ολοκλήρωση του μαραθωνίου της Football League, δε θα έχουμε άλλες βαθμολογικές απώλειες εντός έδρας. Παράλληλα δε στόχος και φιλοδοξία δική μας αλλά και όλων όσων βρίσκονται μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας μας είναι το να πετύχουμε μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου όσες περισσότερες νίκες γίνεται προκειμένου να έρθουμε ακόμη πιο κοντά στο στόχο μας. Γενικά εκείνο το οποίο ήθελα να σας πω είναι το ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, απλά πιστεύω ότι θα πρέπει να συνεχίσουμε να βλέπουμε και να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα με την ίδια σοβαρότητα. Παράλληλα δε θέλω να σας πω ότι στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα συγκεντρώσουμε όλους εκείνους τους βαθμούς οι οποίοι θα μας δώσουν τη δυνατότητα να πανηγυρίσουμε την επιστροφή μας στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου και στη Superleague».
-Ο Α.Ο.Κ. κύριε Τσοκτουρίδη ως γνωστών μετά την ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι προκρίθηκε σε βάρος του Τηλυκράτη Λευκάδας, στη β΄ φάση του θεσμού του κυπέλλου Ελλάδος. Στο βάθος υπάρχει η ΑΕΚ και λίγο πιο πέρα ο Ολυμπιακός. Στοχεύουμε να πάμε μέχρι εκεί;
«Στοχεύουμε να πάμε μέχρι και τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτός ο στόχος είναι εφικτός να πραγματοποιηθεί. Κατά πόσο δηλαδή είναι κατορθωτό. Γενικά τόσο στο πρωτάθλημα της Football League όσο και στο θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος οι στόχοι μας είναι ιδιαίτερα υψηλοί. Θέλουμε να φέρουμε την Καβάλα όσο πιο ψηλά γίνεται. Μπορεί βέβαια στην εξέλιξη να προκύψει κάποιο αποτέλεσμα το οποίο δεν είναι επιθυμητό αλλά γενικά θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι θέλουμε να χτυπήσουμε όλους τους στόχους που έχουμε βάλει και σε όλα τα επίπεδα».
-Κύριε Τσοκτουρίδη δεδομένων των καταστάσεων που έζησε η ομάδα κατά τη διάρκεια το καλοκαιριού με τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβλήθηκαν τόσο προσωπικά από εσάς όσο και από τους συνεργάτες σας προκειμένου ο Α.Ο.Κ. μερικώς να δικαιωθεί και στο τέλος να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της Superleague. Θεωρείτε ότι η ανταπόκριση των Καβαλιωτών φιλάθλων, μπροστά στο τεράστιο μέγεθος της προσπάθειας που καταβλήθηκε, ήταν η αναμενόμενη; Αναφερόμαστε τόσο στο θέμα της αγοράς των διαρκείας εισιτηρίων όσο και γενικότερα σε θέματα οικονομικής αλλά και ηθικής υποστήριξης.
«Όχι θεωρώ ότι η ανταπόκριση των Καβαλιωτών φιλάθλων δεν ήταν η αναμενόμενη. Περίμενα και περιμέναμε περισσότερα πράγματα από τον κόσμο. Γνωρίζουμε παράλληλα ότι οι Καβαλιώτες φίλαθλοι ήταν πάρα πολύ πικραμένοι από όλα όσα έγιναν πρόπερσι το καλοκαίρι σε βάρος του Α.Ο.Κ. και τον αφανισμό του από τη Superleague ωστόσο εκείνο το οποίο θα πρέπει να πω είναι το ότι έχουμε την ευκαιρία αλλά και τη δυνατότητα προκειμένου να αλλάξουμε την εικόνα και είμαι σίγουρος αλλά και πεπεισμένος ότι οι Καβαλιώτες φίλαθλοι θα μας υποστηρίξουν και με τη βοήθειά τους θα καταφέρουμε να οδηγήσουμε τον ΑΟΚ γρήγορα στη Super League».

Πανιώνιος: Νοκ άουτ και ο Μενδρινός!!

Από εκεί που ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος βρισκόταν στην ευχάριστη θέση να έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, άρχισαν ξαφνικά να προκύπτουν σημαντικά προβλήματα ενόψει του αγώνα με τον Πανθρακικό.
Εκτός λοιπόν από τον δεδομένο απόντα Ευθύμη Κουλουχέρη, νοκ άουτ τέθηκε χθες ο Λεωνίδας Καμπάνταης λόγω έντονων ενοχλήσεων στον προσαγωγό, ενώ τελευταίο θύμα είναι ο Κώστας Μενδρινός. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης, ο πολύπειρος μέσος του Πανιωνίου ένιωσε πόνους στον τετρακέφαλο και υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Αυτές έδειξαν ότι έχει θλάση πρώτου βαθμού, κάτι που σημαίνει ότι χάνει το σαββατιάτικο ματς με τον Πανθρακικό, ενώ μόνο με θαύμα θα προλάβει αυτό που ακολουθεί με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.


πηγή: onsports.gr
 


Αμπντούν: «Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό»

Την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Τζαμέλ Αμπντούν, όπως υπογράμμισε ο ίδιος στον γαλλικό Τύπο.
Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός μίλησε στη γαλλική εφημερίδα «L' Equipe» και τόνισε αρχικά: «Παίζουμε σε κάθε ματς, σε ένα σχεδόν γεμάτο γήπεδο. Διαθέτουμε εξαιρετικές εγκαταστάσεις και κάθε χρόνο παίζουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος Ευρωπαϊκός σύλλογος και θα ήθελα να κλείσω σε αυτόν, την καριέρα μου».
Στην συνέχεια, ο 26χρονος παίκτης συμπλήρωσε: «Λυπάμαι για την εικόνα που έχουν στην Γαλλία για μένα. Έχουν μείνει στα παλιά και κάποιες όχι και τόσο καλές μου εμφανίσεις. Έκανα λάθη, αλλά ήμουν μικρός τότε. Τώρα είμαι 26 ετών, έχω ωριμάσει και πραγματοποιώ πολύ καλύτερες εμφανίσεις».
Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε πως ο Αμπντούν μίλησε και στον ραδιοφωνικό σταθμό «LA Gazzetta du Fennec», όπου και τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την νίκη. Κάναμε ένα σημαντικό βήμα για τον στόχο που έχουμε στην Ευρώπη, για να κάνουμε μια καλή πορεία. Παίξαμε με πάθος, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα».
Και συμπλήρωσε: «Θέλω να φορέσω ξανά την φανέλα της εθνικής, αλλά αυτό δεν εξαρτάται μόνο από μένα».


πηγή: onsports.gr
 


Βαλένθια: Πάει για το μπαμ με Τέρι!!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail η Βαλένθια είναι έτοιμη να βγάλει από τη μιζέρια της Τσέλσι τον Τζον Τέρι και να τον κάνει δικό της.
Αρκετά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Τζον Τέρι στην Αγγλία τους τελευταίους μήνες. Από τη στιγμή που κρίθηκε ένοχος για ρατσιστική επίθεση στον Άντον Φέρντιναντ έχει δεχτεί σκληρή κριτική και η στήριξη προς το πρόσωπό του είναι αρκετά μικρή.
Ο Άγγλος διεθνής έχει πλέον την ευκαιρία να ξεφύγει από την κατάσταση αυτή και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία και τη Βαλένθια. Ο γνωστός μάνατζερ, Φρανσουά Γκαγιάρδο μιλώντας στα Μέσα της Ισπανίας τόνισε επί του θέματος.
«Η Βαλένθια διαπραγματεύεται και εγώ έχω εμπλοκή στην περίπτωση αυτή γιατί θέλει να ενισχυθεί στη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα. Η προσφορά έχει γίνει ήδη. Ο Τέρι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και το μόνο που χρειάζεται είναι να συμφωνήσει ο ποδοσφαιριστής», ανέφερε.


πηγή: onsports.gr