Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Χριστόπουλος: «Αγωνιστικότητα και πειθαρχία»

Για το παχνίδι με τον Ατρόμητο μίλησε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος, ο οποίος υποστήριξε ότι η ομάδα του θα πρέπει να εκμεταλλευτεί το ότι παίζει στην έδρα της.

«Έχουμε ένα δύσκολο έργο απέναντι σε μία πολύ οργανωμένη και δυνατή ομάδα. Είναι μια ομάδα που χτίζεται μεθοδικά τα τελευταία χρόνια, με καλό ρόστερ, καλό προπονητή και πολύ υψηλούς στόχους αυτή την περίοδο. Εμείς όπως σε όλα τα παιχνίδια, έτσι και σ' αυτό, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα ψάξουμε να βρούμε τρόπους και λύσεις για να μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη, που είναι και ο στόχος μας. Πλεονέκτημα μας είναι ότι παίζουμε μέσα στην έδρα μας και θα έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου μας. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να δείξουμε μεγάλη αγωνιστικότητα και μεγάλη πειθαρχία. Χρειάζεται υπομονή ανεξάρτητα από τη διακύμανση του σκορ, και συγκέντρωση για 90 λεπτά» τόνισε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΣ.

Για την εικόνα του Ατρομήτου αγωνιστικά: «Ο Ατρόμητος είναι μία πολύ δυνατή ομάδα σε όλες τις γραμμές, με πολύ καλούς παίκτες, όπως οι Επστάιν, Μπρίτο, Σουμπίνιο, και άλλα παιδιά. Μπορεί συγκυριακά να φαίνεται ότι έχει κάποιο πρόβλημα επιθετικά, αλλά εγώ στην ανάλυση του Ατρόμητου δεν είδα να έχει κάποια προβλήματα στην επιθετική του λειτουργία. Και εμείς μπορεί την προηγούμενη Κυριακή θεωρητικά να παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο μετά από μία εντός έδρας ήττα, αλλά καταφέραμε και κερδίσαμε 0-3. Ο Ατρόμητος έχει έμπειρους παίκτες και νομίζω ότι θα βρει το δρόμο του».

Ενώ για τους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν την ομάδα: «Όσον αφορά στους τραυματισμούς, σήμερα θα ξέρουμε για τον Τζημόπουλο και αν θα μπορώ να τον υπολογίζω κανονικά την Κυριακή. Ο Τόμας είναι καλύτερα αν και αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι του ακόμη. Διαπιστώθηκε ότι ο Ντάσιος έχει κάταγμα στα πλευρά, θα λείψει συνολικά ενάμιση μήνα, λείπει ήδη τρεισήμισι εβδομάδες περίπου, οπότε θα λείψει άλλο τόσο. Το παιχνίδι στην Κομοτηνή ήταν μία ψυχολογική τόνωση για την ομάδα. Περισσότερο μας έφερε ηρεμία και περισσότερο καθαρό μυαλό στον τρόπο που δουλεύουν τα παιδιά μέσα στο γήπεδο. Η ένταση που έχουμε δεν πρέπει να σταματήσει, ούτε να ελαττωθεί και πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό τις προπονήσεις και με τον ίδιο ρυθμό την προετοιμασία για κάθε αντίπαλο. Όσον αφορά τον παράγοντα έδρα, πραγματικά πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Νομίζω από συγκυρίες δεν έχουν μεταφραστεί σε πόντους οι εμφανίσεις που έχουμε κάνει στο γήπεδό μας. Και μακάρι αυτή τη φορά αυτό που αξίζουμε μέσα στο γήπεδο να το πάρουμε».







πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: