Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Λευκαρίτης: «Οι ελληνικές και κυπριακές ομάδες δεν είναι τα καλύτερα παιδία στην παρέα της Ουέφα»

Ο αντιπρόεδρος της Ουέφα και ελληνικής καταγωγής Μάριος Λευκαρίτης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» σχολιάζοντας θέματα της Ουέφα αλλά και τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την Ουέφα:

«Τα τέσσερα θέματα τα οποία απασχολούν σοβαρά την Ουέφα αυτόν τον καιρό είναι το financial fair play όπου έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες δεν υπάρχει γυρισμός.
Μετά είναι το θέμα της βίας, τρίτο το θέμα των στοιχημάτων και στημένων αγώνων και μετά το θέμα του ρατσισμού. Αυτά απασχολούν σοβαρά την Ουέφα .
Οφείλω να πω πως οι ελληνικές ομάδες και οι κυπριακές δεν έχουν και το καλύτερο όνομα. Δεν είναι τα καλυτέρα παΐδια στην παρέα της Ουέφα.»


Για τον ΠΑΟΚ:

«Δεν έχω υπόψη μου για τη συνάντηση του κυρίου Βρύζα, ξέρω ότι υπάρχει μια έφεση τη Δευτέρα. Αυτά είναι θέματα ρουτίνας για την επιτροπή της Ουέφα. Δεν υπάρχει κάτι να τρομάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Δεν έχουν κάτι εναντίον των ελληνικών ομάδων είτε είναι αυτή είναι ο ΠΑΟΚ είτε είναι ο Ολυμπιακός. Όταν υπάρχουν σκηνές βίας όλοι τα βλέπουν και ζητούν εξηγήσεις όπως και σε θέματα ρατσισμού ή στημένων αγώνων. Αντιλαμβάνεστε πως η εικόνα διαμορφώνεται.»



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: