Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Βεζυρτζής: «Πρόεδρος στον ΠΑΟΚ μόνο ο Σαββίδης»

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Νίκος Βεζυρτζής τοποθετήθηκε για τα θέματα επικαιρότητας του «δικέφαλου» στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis». Τόνισε πως ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει σελίδα και πως θα πρέπει ο Ιβάν Σαββίδης να κάνει τις σωστές επιλογές, θέτοντας τον εαυτό του πρόεδρο της ομάδας.
Αναλυτικά η συνέντευξη:

Για τις κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη:

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει ιδιοκτήτης. Αυτός έχει τον τελευταίο λόγο, αυτός είναι ο μεγαλομέτοχος και αυτός θα πάρει τις αποφάσεις. Θα πρέπει να κρίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΟΚ. Εγώ διαφωνώ σε πολλά πράγματα. Πιστεύω πως θα έπρεπε να είναι μπροστάρης αυτή τη στιγμή ο Σαββίδης. Θα έπρεπε να ήτανε πρόεδρος εφόσον θέλει να ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ. Αυτός είναι ο μεγαλομέτοχος , το αφεντικό. Αυτός πρέπει να διοικεί. Άλλο το τι υπήρχε μέχρι σήμερα, άλλο από δω και μπρος. Υπάρχει και ο αντ? αυτού αλλά αυτός θα πρέπει να παίρνει εντελές από το αφεντικό. Σε αυτή τη τιμητική θέση θα έπρεπε να είναι ο Ιβάν Σαββίδης»


«Το μόνο πράγμα που χαίρομαι είναι ότι ξέρουμε όλοι πολύ καλά σε τι δεινή οικονομική θέση ήταν ο ΠΑΟΚ μέχρι σήμερα και πως είναι ευτύχημα που βρέθηκε ένας τέτοιος άνθρωπος ως μανά εξ' ουρανού να βάλει λεφτά. Στην ίδια θέση με τον Άρη θα βρισκόμασταν αν δεν ήταν ο Σαββίδης.»

Για τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ:

«Δεν μπορώ να σου πω τι πρόεδρο θέλει να βάλει ο Σαββίδης. Δε γνωρίζω. Αυτός θα κρίνει, από το έργο της θα φανεί μια διοίκηση. Εγώ θα σου πω τι θα έκανα αν ήμουν στη θέση του Σαββίδη. Πρώτα απ? όλα πρέπει να είναι ο ίδιος, να έχει αυτή τη τιμητική θέση ο ίδιος. Να έχει ένα ολιγομελές επιτελείο που ένα κομμάτι του να ασχολείται με τα διοικητικά, ένα άλλο κομμάτι με τα ποδοσφαιρικά θέματα και ένα άλλο με την προώθηση καθημερινών θεμάτων που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ.»

«Είναι θέμα πρεστίζ, ένας άνθρωπος με το οικονομικό βεληνεκές του Σαββίδη πρέπει να είναι πρόεδρος στον ΠΑΟΚ.
Εγώ εύχομαι και πιστεύω να δοθεί η καλύτερη λύση και να οργανωθεί με τον καλύτερο τρόπο το ποδοσφαιρικό τμήμα, το τμήμα μάρκετινγκ, εσωτερικών υποθέσεων κλπ.
Ο ΠΑΟΚ έχει όλα τα φόντα να πετύχει και να φτάσει σε δρόμους που όλοι ονειρευόμαστε, να ανταγωνιστεί τον μοναδικό του αντίπαλο. Ότι κάνει ο Μαρινάκης είναι συνέχεια ενός άλλου προέδρου.
Με λυπούν τα χτυπήματα που δέχεται ο ΠΑΟΚ. Αντί να έχουμε ευφορία που φύγαμε από τα βασανισμένα χρόνια και είμαστε πλέον αξιόπιστοι, εμείς καθόμαστε και ασχολούμαστε με ψιλολόγια.»


Για τη διοίκηση που θα σχηματιστεί:

«Έχει κάνει λάθος ο Σαββίδης, δεν έπρεπε να αφήσει τόσο καιρό να ακούγονται και να γράφονται καθημερινά αυτά τα πράγματα. Αν ήθελε να αφήσει τη διοίκηση όπως ήταν ας την άφηνε, αν ήθελε να την αλλάξει ας την άλλαζε. Ας μην βρισκόμαστε συνέχεια σε αναβρασμό, να αφοσιωθούμε όλοι στο να ανεβάσουμε την ομάδα εκεί που πρέπει, η θέση όλων εμάς των φιλάθλων πρέπει να είναι η κερκίδα και όχι παραπέρα. Η διοίκηση ανήκει στον Σαββίδη. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να γυρίσει σελίδα, ο Σαββίδης πρέπει να τα αλλάξει όλα . Να κρίνει, να δει, να σκεφτεί και να πάρει τις σωστές πληροφορίες από εκεί που πρέπει. Βλέπουμε σε τι κατάσταση βρίσκονται όλες οι ομάδες. Να δοθεί όραμα στον ΠΑΟΚ διετίας και τετραετίας. Έπρεπε να είχε ξεκαθαρίσει η κατάσταση γιατί δε μπορεί να βγαίνει να λεει ο καθένας ότι θέλει. Ο Σαββίδης από όλους όσους βγήκανε και μίλησαν για διοίκηση, θα κρατήσει 15 άτομα το πολύ.»


Για την εμπλοκή Γκαγκάτση:

«Δε ξέρω για τον κ.Γκαγκάτση είναι ένα από τα πολλά ονόματα που άκουω. Θα κρίνει ο Σαββίδης. Εγώ θέλω σε αυτή τη διοίκηση να είναι άτομα που να μπορούν να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ. Να έρθει ένα καλύτερο αύριο. Πως θα λέγεται αυτός δε με απασχολεί. Πιστεύω πως δεν υπάρχει θέμα Γκαγκάτση. Να σταματήσει η μεμψιμοιρία, όλοι θέλουν να κάνουν ακροαματικότητες αλλά πρέπει να ξέρουμε πως υπάρχει μεγαλομέτοχος. Κανένας δε μπορεί στο μαγαζί το δικό του να του πει τι να κάνει.»








πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: