Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Γρόλλιος: «Κάποιοι λένε πως τους έγινε πρόταση αλλά δεν τους γνωρίζω ούτε κατ' όψη»

Ο πρόεδρος της ΚΜΑ Άγγελος Γρόλιος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου δήλωσε πως δε γνωρίζει για τα σενάρια περί ΑΦΜ και δήλωσε πως κάποιους από αυτούς που ακούγονται για τη διοίκηση πρωτοδικείου δεν τους γνωρίζει ούτε φατσικά.
Αναλυτικά η συνέντευξη:

Για τη διοίκηση πρωτοδικείου:

«Ακούγονται ονόματα που δεν ξέρω από που βγαίνουν, διαβάζω σε σάιτ και εφημερίδες βλέπω ονόματα που μερικούς από αυτούς δεν τους ξέρω ούτε κατ?όψην . Δεν τους έχει γίνει καν πρόταση. Δεν μπορώ να ξέρω πως γίνεται αυτό. Υπάρχει ένα δικαστήριο στις 9 Νοεμβρίου για το άρθρο 99 και αυτό είναι που μας ενδιαφέρει.»

Για τις δηλώσεις του κ.Ματθαίου περί αναζήτησης του ΑΦΜ της Αναγέννησης Γιαννιτσών:

«Δεν είχα ούτε μια επαφή για αγορά ΑΦΜ. Δε μπορώ να ξέρω για τον Ζαμπέτα, θα ήθελα να πιστεύω πως δε θα συναινούσε σε μια λύση σαν αυτή της αγοράς ΑΦΜ επειδή ενέχει έναντι του δημοσίου.»

Για την αναφορά του κ.Ματθαίου περι της εταιρίας «Νέξια» που διενέργησε έλεγχο με καθυστέρηση και τον λογιστή που υπογράφει ισολογισμούς στην ΠΑΕ ενώ είναι υπάλληλος της εν λόγω εταιρίας:

«Δεν το ξέρω αυτό. Έγινε ένα Δ.Σ., ο κ. Ματθαίου αποχώρησε τη στιγμή της ψηφοφορίας, αυτό που ήξερε όφειλε να μας το καταθέσει για να παίρναμε και την κατάλληλη απόφαση. Θα μπορούσε να το θέσει υπόψη εκείνη την ώρα . Δεν έχει νόημα να μην μένει στο Δ.Σ. και μετά από 15 μέρες να βγαίνει να λέει τα δικά του. Μιλούσαμε τηλεφωνικά πολλές ώρες και δεν μου ανακοινώσε κάτι τέτοιο, αν ήξερε θα μου το έλεγε. Όταν ήταν να αποφασίσουμε ποια εταιρία θα αναλάβει τον έλεγχο έφυγε.»

Για τον Γιάννη Γιαννιώτα:

«Είναι ένας παίχτης που ξεκίνησε από τις ακαδημίες, ο πατέρας του τον έφερνε καθημερινά για να προπονείται με την Κ17 και Κ20. Δούλεψε πολύ και αποτελεί τεράστιο περιουσιακό στοιχείο για την εταιρία για το σύλλογο. Χαρά για μας τα παιδιά από τα τμήματα υποδομής να στελεχώνουν εθνικές ομάδες και τη δίκη μας ομάδα. Έχει αλλάξει η τακτική, κάποτε ερχόταν παίκτες και χάνονταν ταλέντα, τώρα πια δε χάνονται ταλέντα και αναδεικνύονται.»

Για τη στελέχωση διοίκησης πρωτοδικείου:

«Θα συζητήσουμε με δικηγόρους ότι είναι καλύτερο και μας συμβουλέψουν αυτό θα κάνουμε.»



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: