Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Χουγκάζ: «Καλό τεστ για το πρωτάθλημα»

Χουγκάζ: «Καλό τεστ για το πρωτάθλημα»
Ως καλό τεστ χαρακτήρισε την αναμέτρηση με την Μπέογκραντ για την Καβάλα, ενόψει της συνέχειας του ελληνικού πρωταθλήματος, ο Κρις Χουγκάζ. Ο τεχνικός των Μακεδόνων τόνισε πως ήταν σημαντική νίκη, επειδή ήταν μέσα στην Καλαμίτσα και δεν μπορούσαν να αγωνιστούν οι ξένοι παίκτες. Περιμένει βελτίωση του ρυθμού στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά ματς και την καλύτερη ενσωμάτωση των παικτών που αποκτήθηκαν τις τελευταίες μέρες.

Αναλυτικά: «Είναι το δεύτερο παιχνίδι μας στη Βαλκανική λίγκα. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, ιδιαίτερα επειδή ήταν εντός έδρας. Είχαμε κάποια προβλήματα με τους ξένους παίκτες μας, δεν μπορούσαν να παίξουν σήμερα. Ήταν ένα πολύ καλό τεστ, όμως, για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Πάντα πίστευα ότι η Βαλκανική λίγκα θα μας βοηθήσει να βρούμε τον ρυθμό μας. Έχουμε μια νέα ομάδα, πάντα υποστηρίζουμε τους νεαρούς μας παίκτες και οι νέοι μας παίκτες, όπως ο Γκαγκαλούδης και, πιστεύω, και ο Γκράντι θα προσθέσουν εμπειρία στην ομάδα μας και θα την κάνουν πιο ανταγωνιστική.

Συγχαρητήρια στην ΟΚΚ, "γύρισαν" το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε κάποια προβλήματα, αλλά το πιο σημαντικό για εμάς είναι να παίζουν όλοι οι παίκτες, ιδιαίτερα οι νεαροί».

Ο τεχνικός των Σέρβων, Σρένταν Τζέκοβιτς, τόνισε πως: «Για εμάς, ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι, διότι χάσαμε το πρώτο μας ματς στο Βελιγράδι. Προετοιμαστήκαμε καλά για το παιχνίδι, αλλά είχαμε κάποια προβλήματα με το ταξίδι μας με το λεωφορείο. Ήρθαμε αργά χθες και χάσαμε μεγάλο μέρος της προπόνησης. Σήμερα, κάναμε την πρωινή προπόνηση και παίξαμε το ματς, κάτι που ήταν πολύ κακό για εμάς.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο για εμάς, αλλά χάσαμε το παιχνίδι. Δεν είναι καλό αυτό, αλλά αυτό είναι το μπάσκετ, έτσι είναι η ζωή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: