Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Μαντσίνι: «Εγώ φταίω»

Την ολική ευθύνη για τη χθεσινή βαριά ήττα της Μάντσεστερ Σίτι ανέλαβε ο προπονητής της ομάδας Ρομπέρτο Μαντσίνι. Με δηλώσεις του εξέφρασε την απογοήτευσή του για την πολύ κακή πορεία των πρωταθλητών Αγγλίας στο Champions League και τόνισε πως μόνο με ένα θαύμα θα προκριθούν στο Europa League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Σίτι:

"Παίξαμε άσχημα, ο Άγιαξ ήταν καλύτερος και άξιζε τη νίκη. Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου, δεν προετοίμασα σωστά την ομάδα για αυτό το ματς και τώρα είμαστε με το ένα πόδι εκτός Europa League.

Το Τσάμπιονς Λιγκ στη φάση των ομίλων είναι μόνο έξι παιχνίδια αλλά είμαστε ένας νέος σύλλογος και μία νέα ομάδα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο ο Λέσκοτ δεν πηδάει καθόλου στη φάση του δεύτερου γκολ του Άγιαξ.

Κατηγορήστε εμένα, εγώ είμαι ο μάνατζερ. Χρειαζόμαστε ένα θαύμα τώρα για να προκριθούμε",
δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός, για να προσθέσει αναφορικά με τον αγώνα στην Ολλανδία:
"Ήταν ένα παράξενο ματς. Πήραμε το προβάδισμα και σε όλο το πρώτο μέρος δείξαμε ότι αξίζαμε το 1-0. Μετά ήρθε η ισοφάριση στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου που μας έκοψε τα πόδια.
Στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι παίξαμε άσχημα, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις για γκολ αλλά στο τέλος δεχτήκαμε δύο τέρματα που δεν έπρεπε να δεχτούμε".







πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: