Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

«Με νίκη, προκρινόμαστε από τώρα»

«Με νίκη, προκρινόμαστε από τώρα»
Σίγουρος πως η ομάδα του θα καταφέρει να νικήσει τη Νάπολι και να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, είναι ο Χουάντε Ράμος. Ο προπονητής της Ντνιέπρ θεωρεί πως η ευκαιρία που παρουσιάζεται στους παίκτες του είναι αδύνατον να μην αξιοποιηθεί και τους ζήτησε να δώσουν τα πάντα για να φτάσουν στην τρίτη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου το είπε καθαρά σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιταλικό ραδιόφωνο. «Το γεγονός πως δεν γνωρίζετε τις ομάδες μας, δεν σημαίνει πως αυτές είναι και αδύνατες». Λόγια που αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη αξία όταν βλέπουμε πως εκτός από τη Σαχτάρ, άλλη μία Ουκρανική ομάδα, η Ντνιέπρ, κάνει πολύ καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη και είναι υποψήφια για να πάρει το ένα από τα δύο διαθέσιμα εισιτήρια του ομίλου της για την επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο προπονητής της Ντνιέπρ, Χουάντε Ράμος, μιλώντας πριν τον αγώνα της ομάδας του με τη Νάπολι για την 3η αγωνιστική, τόνισε πως παρουσιάζεται μια μοναδική ευκαιρία στους παίκτες του να εξασφαλίσουν κατά μεγάλο ποσοστό την πρόκριση από τώρα. «Η Νάπολι είναι πολύ δυνατή ομάδα. Τη σεβόμαστε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τη φοβόμαστε. Ξέρουμε τις δυνατότητές μας και είμαι σίγουρος πως οι παίκτες μου θα κάνουν αυτό που πρέπει για να νικήσουν και να εξασφαλίσουν την πρόκριση», είπε ο Ράμος.

Είναι τόσο βέβαιος πως από την 3η αγωνιστική θα εξασφαλίσει την πρόκριση; Δεν είναι πρόωρο; «Μαθηματικά δεν θα έχουμε περάσει, αλλά με νίκη επί των Ιταλών, θεωρώ πως ουσιαστικά θα έχουμε προκριθεί», απάντησε με ειλικρίνεια ο Ράμος.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: