Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Ο Κλόζε έφτασε, το μυστήριο παρέμεινε!!

Ο Κλόζε έφτασε, το μυστήριο παρέμεινε
Αφίχθη στην Αθήνα ο Μίροσλαβ Κλόζε και ενσωματώθηκε στην αποστολή της Λάτσιο. Ο Γερμανός επιθετικός δεν ταξίδεψε με τους συμπαίκτες του την Τετάρτη, καθώς είχε πάρει ειδική άδεια από τη διοίκηση της ομάδας. Πληροφορίες που φτάνουν από την Ιταλία, κάνουν λόγο για πιθανή επίσκεψη του επιθετικού σε γιατρό για να αποκαταστήσει πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον ώμο του.

Ήταν ένα από τα θέματα που απασχόλησαν τα Μέσα Ενημέρωσης της Ιταλίας τις τελευταίες ώρες. Ο Μίροσλαβ Κλόζε, αν και βρισκόταν στην αποστολή της Λάτσιο για το ματς με τον Παναθηναϊκό για το Γιουρόπα Λιγκ, δεν ταξίδεψε με τους συμπαίκτες του την Τετάρτη, αλλά αφίχθη μόνος του την Πέμπτη στην Αθήνα.

Ιταλοί δημοσιογράφοι ρωτούσαν επίμονα το βράδυ της Τετάρτης τον προπονητή της Λάτσιο, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς για να μάθουν τους λόγους της απουσίας του Γερμανού. Ο Βόσνιος απαντούσε αινιγματικά, τονίζοντας πως ο Κλόζε πρέπει να διευθετήσει κάποια θέματα που θα τον βοηθήσουν να επιστρέψει στην ομάδα σε ακόμα καλύτερη κατάσταση και πρόσθετε πως ο Γερμανός βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας του γιατί επιθυμεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του αν του ζητηθεί. Πιο σαφή απάντηση δεν έδωσε.

Από το συνδρομητικό «Sky» έγινε γνωστό πως ο Κλόζε βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και είναι στη διάθεση του Πέτκοβιτς. Ως πιθανότερη αιτία της άδειας που του δόθηκε, αναφέρουν την επίσκεψή του σε ειδικό γιατρό, ώστε να ξεπεράσει κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζει με τον ώμο του.

Πάντως επίσημη τοποθέτηση του Κλόζε δεν υπάρχει και το… μυστήριο γύρω από την άδεια που του χορήγησε η διοίκηση της Λάτσιο δεν έχει διαλευκανθεί.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: