Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Όσο ζει, ελπίζει!!

Όσο ζει, ελπίζει
Ελπίζει ακόμα σε πρόκριση ο Μάρτιν Ρουέντα, παρά το γεγονός πως η ομάδα του βρίσκεται στην τελευταία θέση του 1ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ χωρίς βαθμό. Ο προπονητής της Γιουνγκ Μπόις μιλώντας πριν τον αγώνα με την Ουντινέζε υπενθύμισε πως, σε ανύποπτο χρόνο, είχε τονίσει την ανάγκη επικράτησης των Ελβετών στο ματς με τους Ιταλούς, ελπίζοντας πως τα υπόλοιπα αποτελέσματα θα ήταν ευνοϊκά. Παραδέχτηκε, πάντως, πως το ματς θα είναι δύσκολο.

Προέρχεται από την ήττα με 3-2 στο ντέρμπι με την Γκρασχόπερς και η ψυχολογία της ενδέχεται να είναι πεσμένη. Η Γκρασχόπερς, ωστόσο, είναι υποχρεωμένη να αφήσει πίσω της το ατυχές αποτέλεσμα για το πρωτάθλημα Ελβετίας και να παίξει με πίστη για τη νίκη κόντρα στην Ουντινέζε, αν θέλει να διατηρήσει τις λίγες ελπίδες που έχει για πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Αυτό είναι το νόημα των δηλώσεων του προπονητή της ομάδας, Μάρτιν Ρουέντα, που μίλησε την παραμονή του αγώνα κόντρα στην ομάδα του Γκουιντολίν. «Ζήτησα από τους παίκτες μου να ξεχάσουν το παιχνίδι με τη Γκρασχόπερς και να συγκεντρωθούν στην αναμέτρηση με την Ουντινέζε. Είμαστε στην τελευταία θέση του ομίλου, αλλά μαθηματικά έχουμε ακόμα ελπίδες. Από την αρχή είχα πει πως τα ματς με τους Ιταλούς θα είναι καθοριστικά για την πορεία μας στο Γιουρόπα Λιγκ. Με νίκη θα διατηρήσουμε τις όποιες ελπίδες μας», είπε ο προπονητής της Γιουνγκ Μπόις.

Για να νικήσουν οι Ελβετοί θα πρέπει να κάνουν μεγάλη εμφάνιση. «Ακριβώς. Θα πρέπει να παίξουμε με συγκέντρωση, αποφασιστικότητα και πάθος αν θέλουμε να επικρατήσουμε. Θα πρέπει να επιτεθούμε με μυαλό, αλλά ταυτόχρονα να προσέξουμε και τις αντεπιθέσεις των Ιταλών. Αν τα καταφέρουμε όλα αυτά, η νίκη δεν θα είναι έκπληξη», σημείωσε ο Ρουέντα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: