Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Εγώ τη δουλειά μου, εκείνοι τη δική τους!!

Εγώ τη δουλειά μου, εκείνοι τη δική τους
Δεν δείχνει να επηρεάζεται από την άφιξη των φανατικών οπαδών της Παρτιζάν στο Μιλάνο ο Βάλτερ Γκαργκάνο, αφού στο μυαλό του είναι μόνο το παιχνίδι και όχι αυτό που θα γίνει στις εξέδρες ή έξω από το Σαν Σίρο. Μπορεί οι αστυνομικές δυνάμεις της ιταλικής πόλης να βρίσκονται σε εγρήγορση, αφού οι Σέρβοι είναι από τους πιο θερμόαιμους και «επικίνδυνους» οπαδούς της Ευρώπης, οι παίκτες της Ίντερ, όμως, κοιτούν μόνο τη δουλειά τους.

Είναι από τους πιο φανατικούς οπαδούς της Ευρώπης και η φήμη τους προηγείται. Οι θερμόαιμοι οπαδοί της Παρτιζάν αναμένεται να φτάσουν στο Μιλάνο για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα στο παιχνίδι κόντρα στην Ίντερ, για την 3η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ. Ήδη οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται σε επιφυλακή για την αποτροπή επεισοδίων και όλοι εύχονται να διεξαχθεί ο αγώνας χωρίς «παρατράγουδα».

Για αυτούς τους οπαδούς ρωτήθηκε ο Βάλτερ Γκαργκάνο κατά τη συνέντευξη Τύπου της παραμονής του αγώνα, αλλά δεν έδειξε να προβληματίζεται. «Δεν με ενδιαφέρει αυτό που γίνεται στην εξέδρα ή έξω από το στάδιο. Εγώ κοιτάω τη δουλειά μου, ελπίζοντας πως και εκείνοι που είναι υπεύθυνοι για την τήρηση της τάξης θα κάνουν το ίδιο», απάντησε ο Γκαργκάνο.

Πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας και πόσο κοντά στην πρόκριση θα βρεθείτε σε περίπτωση νίκης; «Το ματς θα είναι δύσκολο, αφού οι Σέρβοι είναι τεχνίτες και ταλαντούχοι. Απαιτείται μέγιστη προσοχή από την πλευρά μας για να φτάσουμε στη νίκη. Μια νίκη που δεν θα μας δώσει την πρόκριση, αλλά θα μας φέρει πιο κοντά σε αυτή. Η Ίντερ είναι μια ομάδα καταδικασμένη να κυνηγάει όλα τα τρόπαια. Θέλουμε να πάμε καλά στην Ευρώπη, παράλληλα θέλουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα», απάντησε ο Ουρουγουανός.

Στο πρωτάθλημα είστε κοντά στους πρωτοπόρους. Πόσο δύσκολο είναι να τους φτάσετε; «Για την ώρα δεν κοιτάμε τη βαθμολογία. Όπως μας έχει πει ο προπονητής μας, πρέπει να δουλεύουμε σκληρά, να βελτιωνόμαστε συνεχώς και τη βαθμολογία θα την κοιτάξουμε μετά το τέλος του πρώτου γύρου. Πάντως δεν πιστεύω πως η Γιουβέντους και η Νάπολι είναι καλύτερές μας. Όλα αυτά, βέβαια, θα τα δούμε στο γήπεδο», τόνισε ο Βάλτερ Γκαργκάνο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: