Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Κατσιαούνης: «Δεν είναι εποχές για πειράματα»

Κατσιαούνης: «Δεν είναι εποχές για πειράματα»
Ανήσυχος για το μέλλον του Άρη εμφανίζεται ο Αλέκος Κατσιανούνης, ο οποίος απηύθυνε κάλεσμα σε όλους όσους απαρτίζουν τον σύλλογο και τον νοιάζονται να συστρατευτούν για το καλό του.

Το μέλος της διοικούσας επιτροπής εξήγησε μέσω του “Allaboutaris” γιατί δεν συναινεί στον σχηματισμό διοίκησης Πρωτοδικείου, προειδοποίησε για τις συνέπειες μια τέτοιας κίνησης κι εξέφρασε το δικό του σκεπτικό για το πώς θα βγουν οι Θεσσαλονικείς από το αδιέξοδο.


Αναλυτικά, όσα είπε:

«Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση. Αυτά που συμβαίνουν είναι έξω από κάθε λογική και βλάπτουν τον Άρη επικίνδυνα. Ο λόγος που αρνούμαι να μπω στο πρωτοδικείο είναι απλός. Δεν είναι εποχές για πειράματα. Με κάθε σεβασμό προς όλους δεν μπορώ να συμμετάσχω μόνος μου σε μια διοίκηση πρωτοδικείου με καινούρια στελέχη που είναι άπειρα και δεν έχουν παραγοντική τριβή. Δεν μπορώ να αναλάβω μόνος μου τέτοια ευθύνη. Ο Άρης έχει 25 εκατομμύρια ευρώ χρέη. Αν κάτι πάει στραβά ποιος θα φταίει μετά; Ο Κατσιαούνης;

Το είπα και στην Κοινωνία Μελών και σε όλους, ότι αυτή τη στιγμή πρέπει να συνεχίσει η διοικούσα επιτροπή με τα μέλη που την απαρτίζουν τον Ζαμπέτα, τον Λαμπριάκο και τον Στεφανίδη και να έρθουν ακόμη ένα ή δύο άτομα για να βοηθήσουν. Με τα χρέη που υπάρχουν και ενόψει του άρθρου 99, κανείς δεν μπαίνει σε διοίκηση πρωτοδικείου. Ούτε είναι λύση να πάμε στη γενική συνέλευση γιατί έτσι όπως είναι τα πράγματα θα… σκοτωθούμε μεταξύ μας και δεν θα βγάλουμε άκρη.

Πρέπει η ΚΜΑ, η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ και οι Σύνδεσμοι να καθίσουν σε ένα τραπέζι και να δούνε τα πράγματα κατάφατσα. Η λύση είναι μία: ούτε Πρωτοδικείο, ούτε γενική συνέλευση. Να συνεχίσει η σημερινή διοικούσα επιτροπή με όλα τα μέλη με τη μορφή που έχει, μέχρι να δούμε τι θα γίνει με το άρθρο 99 και με τα χρέη.

Μετά συζητάμε για διοίκηση πρωτοδικείου και όλα τα άλλα. Έχουμε βάλει τα πράγματα στην ΠΑΕ σε μια σειρά, υπάρχει εμπιστοσύνη και συνεργασία μεταξύ διοίκησης, ποδοσφαιρικού τμήματος και υπαλλήλων και δεν πρέπει αυτή η προσπάθεια να ανακοπεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: