Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Έτσι συνεχίζει στην Ευρώπη

Η δυνατή και ψυχωμένη εμφάνιση στο δεύτερο μέρος, μετά το γκολ που τον αφύπνισε, του δίνει πιθανότητες να συνεχίσει το ευρωπαϊκό ταξίδι. Του Μπάμπη Χριστόγλου.

Έτσι συνεχίζει στην Ευρώπη
Ήταν ένα σπουδαίο τρίποντο που ήρθε με μια κατάθεση καρδιάς από τους ποδοσφαιριστές του Θρύλου, παρά τα όποια λάθη έγιναν από την τεχνική ηγεσία.

Οι «ερυθρόλευκοι» απ’ αυτό το παιχνίδι πέρα από τους τρεις πόντους, θεωρώ πως κέρδισαν ουσιαστικά τον Μανωλά, που έκανε μια σπουδαία εμφάνιση, ενώ ο Μήτρογλου, συνεχίζει να κρατά την επαφή του στα εκτός έδρας παιχνίδια με τα αντίπαλα δίχτυα, όπως είχε κάνει και στο «Έμιρεϊτς».

Παρά τη νίκη θα οφείλω να ομολογήσω πως ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλά διαβασμένος. Μπήκε με μεγάλη επιφυλακτικότητα απέναντι στη Μονπελιέ που είναι τελείως διαφορετική στην Ευρώπη, απ’ όσο στο πρωτάθλημα της. Ο Ζαρντίμ δεν διάβασε καλά το ματς, ενώ έκανε σφάλμα που έβγαλε τον Γκρέκο, την ώρα που ο Φουστέρ καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα έκανε και πολλά λάθη και φλέρταρε ανά πάσα στιγμή με την δεύτερη κίτρινη.

Ωστόσο η εμφάνιση του δευτέρου μέρους σε ένα ματς που ήταν ανοικτό και είχε συνεχώς φάσεις, τον δικαίωσε έστω και από… σπόντα. Τα εύσημα σαφώς πάνε στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού για την τεράστια θέληση που έδειξαν και την διαύγεια που είχαν, ώστε ν’ ανταπεξέλθουν και να προσθέσουν μια ακόμα εκτός έδρας νίκη στην ιστορία του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Προτεραιότητα τώρα, είναι να πάρει ο Θρύλος το παιχνίδι με τη Μονπελιέ στην έδρα του, ώστε να κλειδώσει την συνέχεια, τουλάχιστον στο Europa League κι από εκεί και πέρα να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό, στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις του ομίλου, για να παίξει σε δύο ζαριές την πιθανότητα να μπει σφήνα στην πρώτη δυάδα του ομίλου. Το τελευταίο πάντως μπορεί να γίνει μόνο με εμφάνιση, ανάλογη αυτής του δευτέρου ημιχρόνου και όχι σαν του πρώτου μέρους.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: