Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Στραματσιόνι: «Δεν γυρνάει ανέτοιμος ο Σνάιντερ»

Στραματσιόνι: «Δεν γυρνάει ανέτοιμος ο Σνάιντερ»
Μόνο βεβιασμένα δεν θα γίνει η επιστροφή του Γουέσλεϊ Σνάιντερ στην αγωνιστική δράση, σύμφωνα με τον Αντρέα Στραματσιόνι. Ο τεχνικός της Ίντερ τόνισε ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με ισχυρά κίνητρα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα επιτρέψει την επιστροφή του αν δεν είναι 100% έτοιμος.

«Μου αρέσει πολύ το γεγονός ότι θέλει να παίξει το συντομότερο δυνατό. Δεν χρειάζεται, πάντως, να βιαζόμαστε να τον φέρουμε πίσω. Έχει κάνει τις πρώτες εξετάσεις και όταν διαπιστωθεί ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα και είναι έτοιμος, τότε θα συζητήσουμε για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση», τόνισε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός.

Όσον αφορά την πορεία της Ίντερ στο πρωτάθλημα, ο τεχνικός των «νερατζούρι» επεσήμανε: «Τα πάμε αρκετά καλά και αυτό φάνηκε και την Κυριακή. Αυτό που έχουμε θέσει ως προτεραιότητα είναι η σκληρή δουλειά και η συνεχής βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι. Δεν έχει νόημα να λειτουργούμε με άξονα, αποκλειστικά, τον βαθμολογικό πίνακα. Κάτι τέτοιο θα μας αποπροσανατόλιζε από τον βασικό μας στόχο».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: