Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

«Καθάρισε» με ζόρι η Πόρτο!

«Καθάρισε» με ζόρι η Πόρτο
Μεγάλα ζόρια βρήκε η Πόρτο στην έδρα της, καθώς επικράτησε πολύ δύσκολα 3-2 της μαχητικής Ντιναμό Κιέβου για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «δράκους» ο Τζάκσον με τα δύο τέρματα που πέτυχε. Με αυτό το τρίποντο οι Πορτογάλοι διατηρήθηκαν στην κορυφή με εννιά βαθμούς και δείχνουν να «καθαρίζουν» την υπόθεση πρόκριση.

Στο άλλο παιχνίδι η Παρί πήρε άνετα τη νίκη 2-0 εκτός έδρας επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Πόρτο-Ντιναμό Κιέβου 3-2

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο «Ντραγκάο» η Πόρτο πήρε δύσκολα μία μεγάλη νίκη 3-2 επί της Ντιναμό Κιέβου και διατηρήθηκε στην κορυφή του 1ου ομίλου με εννιά βαθμούς. Το σκορ άνοιξε στο 15ο λεπτό ο Βαρέλα για τους «δράκους», με τους Ουκρανούς να ισοφαρίζουν έξι λεπτά αργότερα με τον Γκούσεφ. Στο 36ο λεπτό ο Τζάκσον έβαλε και πάλι μπροστά τους γηπεδούχους και το ημίχρονο τελείωσε με την Πόρτο μπροστά με 2-1.

Στο δεύτερο μέρος η Ντιναμό Κιέβου πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει εκ νέου στο 72’ με τον Ιντέγε. Ο Τζάκσον, όμως, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 78’ διπλασίασε τα τέρματά του και χάρισε στην Πόρτο μία πολύ μεγάλη νίκη με 3-2.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:




szólj hozzá: Porto vs Dynamo Kyiv 3:2 GOALS HIGHLIGHTS




Πόρτο: Έλτον, Ντανίλο, Μαϊκόν, Μανγκαλά, Οταμέντι, Λούτσο Γκονζάλες, Ζοάο Μουτίνιο (75’ Ντεφούρ), Φερνάντο, Μαρτίνεζ, Ροντρίγκεζ, Βαρέλα (64’ Ατσού)

Ντιναμό Κιέβου: Σοβκόφσκι, Μπετάο, Μιχάλικ, Κακερίδι, Μιγκέλ Βελόσο, Βουκόγεβιτς (84’ Κράνιτσαρ) , Γιαρμολένκο, Γκαρμάς, Γκούσεφ, Ιντέγε


Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Παρί Σεν Ζερμέν 0-2

Άνετα και χωρίς να συναντήσει κανένα πρόβλημα η Παρί Σεν Ζερμέν πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, καθώς επικράτησε με σκορ… Οι Παριζιάνοι «καθάρισαν» το παιχνίδι από το πρώτο κιόλας ημίχρονο με τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς να ανοίγει το σκορ στο 33ο λεπτό. Δέκα λεπτά αργότερα ο Μενέζ διπλασίασε τα τέρματα της Παρί.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο τέρμα, χωρίς όμως να τα καταφέρουν, με τους παίκτες της Παρί να ελέγχουν απόλυτα τον ρυθμό της αναμέτρησης.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:



szólj hozzá: Dinamo Zagreb vs PSG 0:2 GOALS HIGHLIGHTS



Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Κελάβα, Πούλιτς, Ιμπάνιεζ (46’ Καλέγιο), Σίμουνιτς, Βρσάλικο, Βίντα, Κόβατσιτς (90’ Χαλίλοβιτς), Σαμίρ, Πίβαριτς, Μπροζόβιτς, Κοπ

Παρί Σεν Ζερμέν: Σιρίγου, Τιάγκο Σίλβα, Αλεξ (46’ Καμαρά), Ζαλέ, Μενέζ (77’ Οαρό), Μποντμέρ (60’ Σισοκό), Ματουιντί, Βεράτι, Παστόρε, Ιμπραΐμοβιτς

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του 1ου Ομίλου

Πόρτο-Ντιναμό Κιέβου 3-2
(15’ Βαρέλα, 36’, 78’ Τζάκσον)

Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Παρί Σεν Ζερμέν 0-2
(33’ Ιμπραΐμοβιτς, 43’ Μενέζ)

Βαθμολογία 1ου Ομίλου

1 Πόρτο 9
2 Παρί Σεν Ζερμέν 6
3 Ντιναμό Κιέβου 4
4 Ντιναμό Ζάκρεμπ 0



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: