Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Βήττας: «Ζει ένα όνειρο ο Μαλεζάς»

Ο δικηγόρος και προσωπικός φίλος του Στέλιου Μαλεζά, Γιώργος Βήττας, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τον Μαλεζά και την αγάπη προς το πρόσωπο του και τις συνθήκες στη Γερμανία.


Για τη Φορτούνα και την αγάπη στο πρόσωπο του Μαλεζά:

«Η Γερμανία έχει το πλεονέκτημα να έχει σε κάθε πόλη από μία ομάδα. Η ομάδα γεμίζει το γήπεδο, υπάρχουν πολλά διαρκείας και όταν μια πόλη ταυτίζεται με μια ομάδα είναι αναγνωρίσιμοι και οι παίκτες. Ο Μαλεζάς είναι πολύ αγαπητός στο Ντίσελντορφ. Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις 2-3 ελληνικές σημαίες στο γήπεδο. Ο Στέλιος έγινε αγαπητός επειδή είναι πολύ καλός παίκτης».

Για την απόφαση του Μαλεζά και τις συνθήκες στο γερμανικό Πρωτάθλημα:

«Δεν νομίζω να υπάρχει ποδοσφαιριστής που να έχει μετανιώσει για μια τέτοια επιλογή. Εδώ είναι διαφορετικές οι συνθήκες. Όταν έφτασε το πούλμαν της Μπάγερν, μπήκε στο γήπεδο κανονικά χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Ο κόσμος είναι σε επαφή με τα ινδάλματά του. Δεν αποδοκιμάστηκαν καθόλου οι παίκτες της Μπάγερν. Όταν τελείωσε το παιχνίδι και παρά τη βαριά ήττα ο κόσμος αποθέωσε την ομάδα, μέσα σε μία απίστευτη έδρα».

Για το πώς είναι η ζωή του Στέλιου στη Γερμανία:

«Ο Στέλλιος ζει πολύ ευχάριστα, όταν πληρώνεσαι στην ώρα σου, ζεις σε ένα υπέροχο σπίτι, σε μία όμορφη πόλη τι άλλο να θέλεις».

Για την επιστροφή του μετά τον τραυματισμό του:

«Σε δύο εβδομάδες θα είναι έτοιμος με σοβαρό προγραμματισμό. Είναι σαν λιοντάρι στο κλουβί γιατί θέλει να παίξει. Όλοι οι ποδοσφαιριστές στο πίσω μέρος του μυαλού τους σκέφτονται το κάτι παραπάνω».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: