Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Πάει κόντρα στο ρεύμα!!

Πάει κόντρα στο ρεύμα
Την εκτίμηση που τρέφει προς το πρόσωπο του Ζντένεκ Ζέμαν εξέφρασε σε συνέντευξή του σε ιταλικό περιοδικό ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα. Ο επιθετικός της Γιουβέντους δεν έδειξε να επηρεάζεται από τις κακές σχέσεις που έχει ο προπονητής της Ρόμα με τους «μπιανκονέρι» και ευχήθηκε να δουλέψει κάποια στιγμή με τον Βοημό τεχνικό.

Η χρονιά δεν έμοιαζε να είναι ιδιαίτερα καλή για τον Φάμπιο Κουαλιαρέλα, ο οποίος έβλεπε να χρησιμοποιείται ελάχιστα από τον προπονητή του ακόμα και στις φιλικές αναμετρήσεις και να μην υπολογίζεται για βασικός. Αν και ζήτησε να παραχωρηθεί, ο Αντόνιο Κόντε του εξήγησε πως θα έρθει η στιγμή που θα παίξει και έτσι ο Ναπολιτάνος επιθετικός έμεινε στη «Μεγάλη Κυρία». Τελικά ο Κόντε κράτησε το λόγο του και ο Κουαλιαρέλα μπόρεσε να αρπάξει τις ευκαιρίες που του δόθηκαν και να θεωρείται, αυτή τη στιγμή, ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της «Γιούβε».

Η θέση του, όμως, στην ομάδα δείχνει να είναι επισφαλής, μετά από όσα είπε για τον Ζντένεκ Ζέμαν σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Chi». «Εκτιμώ απεριόριστα τον Ζέμαν. Ο τρόπος που παίζουν οι ομάδες του αναδεικνύουν τις επιθετικές αρετές των παικτών του. Αν και όλοι στη Γιουβέντους τον απεχθάνονται, εγώ τον σέβομαι και δηλώνω πως θα ήθελα κάποια στιγμή να δουλέψω μαζί του».

Γνωρίζεις πως με αυτές τις δηλώσεις μπορεί να στρέψεις τους οπαδούς της «Γιούβε» εναντίον σου; «Εκείνοι είναι ελεύθεροι να έχουν γνώμη, εγώ είμαι ελεύθερος να έχω τη δική μου», ήταν η λακωνική απάντηση του Κουαλιαρέλα.

Την περίοδο αυτή, όμως, δουλεύεις με τον Κόντε και όχι με τον Ζέμαν. Η τιμωρία του πόσο σας έχει επηρεάσει; «Ο Κόντε λείπει από την ομάδα κυρίως κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας. Ακόμα και όταν κερδίζουμε, πάντα βρίσκει τον τρόπο να μας αφυπνίζει και να μας κάνει να δίνουμε περισσότερα. Αντίθετα ο αντικαταστάτης του, ο Καρέρα, είναι πιο ήρεμος και μοιάζει να είναι πιο κοντά στην ψυχολογία του ποδοσφαιριστή», τόνισε ο Κουαλιαρέλα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: