Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Αν χάσει… χάθηκε!!

Αν χάσει… χάθηκε
Ιδιαίτερα σημαντικό για το μέλλον της Νάπολι στην Ευρώπη είναι το ματς κόντρα στη Ντνιέπρ σύμφωνα με τον Βάλτερ Ματζάρι. Ο προπονητής των «παρτενοπέι» παραδέχτηκε πως με μια ήττα, η πρόκριση θα γίνει σχεδόν αδύνατη, ενώ δεν έκρυψε πως για την ομάδα του πρώτος στόχος παραμένει το Καμπιονάτο.

Ξεκίνησε με μια νίκη στην έδρα της επί της ΑΙΚ, αλλά η ήττα από την Αϊντχόφεν την «προσγείωσε» στη σκληρή πραγματικότητα. Η Νάπολι, αν θέλει να προχωρήσει στο Γιουρόπα Λιγκ, θα πρέπει να παλέψει στην έδρα της Ντνιέπρ για ένα θετικό αποτέλεσμα. Και σύμφωνα με όσα είπε ο Βάλτερ Ματζάρι, επιθυμία όλων είναι και η ευρωπαϊκή διάκριση.

«Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη και υπεστήκαμε μια βαριά ήττα. Απόδειξη πως ο όμιλος του Γιουρόπα Λιγκ είναι δύσκολος και απαιτητικός. Η Νάπολι, όμως, αν και έχει πρώτο στόχο το πρωτάθλημα, θέλει να διακριθεί και στην Ευρώπη. Για αυτό το λόγο καλούμαστε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Ντνιέπρ», είπε ο προπονητής των Ιταλών, την παραμονή του αγώνα.

Παίζετε με τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας. Πόσο δύσκολο ματς αναμένετε και πόσο το αποτέλεσμά του θα κρίνει την υπόθεση πρόκριση; «Ξέρουμε τη δύναμη της Ντνιέπρ. Πρέπει να κάνουμε σπουδαία εμφάνιση αν θέλουμε να πάρουμε αποτέλεσμα εδώ. Αν χάσουμε, τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα, αφού θα μας χρειάζονται μόνο νίκες στα υπόλοιπα ματς, κάτι που δεν θα είναι εύκολο. Η πρόκριση δεν θα κριθεί, λοιπόν, από αυτό το παιχνίδι. Μπορεί, όμως, να κριθεί ο… αποκλεισμός, αν και εύχομαι να μην συμβεί αυτό», τόνισε ο Ματζάρι.

Είναι το παιχνίδι αυτό μια ευκαιρία να ξεχάσετε την ήττα από τη «Γιούβε»; «Άλλο το πρωτάθλημα, άλλο το Γιουρόπα Λιγκ. Δεν τα μπερδεύω. Δεν θα μιλήσω για το Καμπιονάτο», εξήγησε ο κόουτς.

Θα δοθεί πάλι η ευκαιρία σε αναπληρωματικούς να παίξουν, όπως έγινε στην Ολλανδία; «Θα δώσω την ευκαιρία σε αυτούς που παίζουν, συνήθως, λιγότερο. Πρέπει να μου αποδείξουν πως αξίζουν μεγαλύτερης συμμετοχής. Στην Νάπολι δεν υπάρχουν, ωστόσο, βασικοί και αναπληρωματικοί. Όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι να προσφέρουν αν χρειαστεί. Απλά, στο ματς με τους Ουκρανούς, περιμένω μια διαφορετική απάντηση από αυτές που μου έδωσαν στον αγώνα με την Αϊντχόφεν», είπε με νόημα ο Μάτζάρι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: