Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Ματθαίου: «Ίσως να μην υπάρχει Άρης τα Χριστούγεννα, κάποιοι έψαχναν το ΑΦΜ της Αναγέννησης Γιαννιτσών»

Ο πρώην πρόεδρος του Άρη και μέλος της ΚΜΑ Νικήτας Ματθαίου, έκανε πολύ σημαντικές δηλώσεις και φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος από τη συμπεριφορά των μελών της Κοινωνίας, στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis».
Αναλυτικά η συνέντευξη:

Για τα σχέδιά του:

«Δεν υπάρχει τίποτα καινούργιο, το μόνο που υπάρχει είναι πως η δική μου πρόθεση και του Σκόρδα είναι να παραιτηθούμε και να καταθέσουμε πρόταση μομφής. Ο Άρης είναι σχεδόν πτωχευμένος οικονομικά, οι ενέργειες που γίνονται δεν έχουν αποτέλεσμα, όλες οι διαδικασίες έχουν πέσει στο κενό. Εμείς φωνάζαμε τόσο καιρό για το άρθρο 99. Είχαμε να μιλήσουμε με τον Σκόρδα έξι χρόνια αλλά όταν μου έκανε την πρόταση ήμουν υποχρεωμένος να στηρίξω τον Λάμπρο. Τότε όλοι λέγανε πως δεν πρόκειται να γίνει το 99 αλλά όλοι τώρα σε αυτό ελπίζουνε. Αν γινόταν νωρίτερα οι διαδικασίες για το 99 θα είχαν αποτέλεσμα τη σωτήρια της ομάδας. Ο Άρης θα γλίτωνε ένα ποσό της τάξεως του 1.300.000 ευρό. Θα τα είχαμε αποφύγει, σε μια εποχή που ο Άρης έχει ανάγκη και το ένα ευρό.»


Για τον λόγο της παραίτησής του από την ΚΜΑ:

«Τα γεγονότα μέχρι σήμερα είναι που με έκαναν να θέλω να παραιτηθώ. Η πλειοψηφία των μελών της ΚΜΑ παίρνει αποφάσεις και κινεί διαδικασίες που με κάνουν να νιώθω τύψεις για τον κόσμο που με ψήφισε. Δεν κάναμε τίποτα ούτε διοίκηση πρωτοδικείου ούτε καν τον έλεγχο για εταιρία έλεγχου που έχει λογιστή και σύμβουλο συνεργάτη της ΠΑΕ Άρης ο οποίος πρωτύτερα είχε υπογράψει τους ισολογισμούς της ΚΑΕ. Ο Ζουμπουρίδης είπε πως αυτή θα κάνει τον έλεγχο, και λέγεται «Νέξια». Όταν έληξε ο διαγωνισμός για την επιλογή της εταιρίας υπήρχε ένας φάκελος που έλεγε Νέξια και μετά μάθαμε για το θέμα με τον λογιστή. Δεν μπορώ εγώ ένας πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, να κουβεντιάζουν οι 4-5 και εγώ να μην έχω ιδέα. Να διαβάζω ανακοινώσεις από τα σάιτ και να είμαι ανημέρωτος. Δε μπορώ να μη συμμετέχω στις συζητήσεις για το κοινό όφελος της ομάδας. Όλοι μου λένε βγες μπροστά να δοθεί λύση. Αλλά εμείς είμαστε η μειοψηφία. Υπάρχει μια παρεϊστικη συμπεριφορά από κάποιους στην ΚΜΑ και στην ΠΑΕ. Δε γίνεται μέλος της ΚΜΑ να μου λέει πως δε θέλει να φύγει ο Ζαμπέτας, που ευθύνεται για την οικονομική καταστροφή της τριετίας, επειδή είναι φίλος του.»

Για το μέλλον του Συλλόγου:

«H διαδικασία από την ώρα που άρχισε και εφόσον επιλέξαμε να παμε σε πρωτοδικείο, να γίνει έλεγχος να τρέξουν τα θέματα, δεν έχει γίνει τίποτα δεν είμαι σίγουρος αν η ομάδα μπορεί να λειτουργεί τα Χριστούγεννα. Ίσως να έχουμε πτωχεύσει. Ίσως δίνω και διάρκεια παραπάνω από τους υπολογισμούς που κάνω. Μακάρι να διαψευσθώ αλλά μιλάν τα νούμερα και οι αριθμοί. Από όσους ασχολούνται σήμερα από την ΚΜΑ, εκτός του Αλεξανδρίδη που είχε σχέση με τον Ερασιτέχνη, κανείς άλλος δεν έχει παραγοντική εμπειρία.»

Τέλος ανέφερε πως κάποιοι ήρθαν σε επαφή με παράγοντες της Αναγέννησης Γιαννιτσών ώστε να τους προσεγγίσουν για την απόκτηση του ΑΦΜ.
Αναλυτικά:

«Δε θέλω να καπελώνομαι τα λάθη άλλων. Έχω ηθικούς φραγμούς ο έλεγχος δεν μπορεί να προχωρήσει όταν υπάρχουν κάποιοι που συγκαλύπτουν κάποιους άλλους. Υπάρχει ένα χωριό, το Δυτικό, που οι παράγοντες του Άρη, Ζαμπέτας και ένας ακόμα, πήγαν να βρούνε τον πρόεδρο της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Και έτσι αρχίζει η φημολογία περί ΑΦΜ από ανθρώπους της Αναγέννησης Γιαννιτσών κλπ. Εγώ αυτές τις πληροφορίες έχω. Να σας πω πως ζήτησα τα πρακτικά του Δ.Σ., την κατάσταση των μελών της κοινωνίας και την ταμειακή διαχείριση από όταν ανέλαβαν μέχρι σήμερα, τα οποία δικαιούμαι ως μέλος του Δ.Σ.. Θα έπρεπε να τα πάρω αλλά μέχρι σήμερα αντιμετωπίζω μια άρνηση. Τι θα κέρδιζα αν το έλεγα στο Δ.Σ.; Πολλά έλεγα, πολλά λαμβάνονταν υπόψη όμως τελικά στο τέλος θα με βγάζανε τρελό. Δεν έγινε Δ.Σ. από όταν πήρα την πληροφορία για να το αναφέρω εκεί.»



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: