Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Αμπντούν: «Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό»

Την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Τζαμέλ Αμπντούν, όπως υπογράμμισε ο ίδιος στον γαλλικό Τύπο.
Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός μίλησε στη γαλλική εφημερίδα «L' Equipe» και τόνισε αρχικά: «Παίζουμε σε κάθε ματς, σε ένα σχεδόν γεμάτο γήπεδο. Διαθέτουμε εξαιρετικές εγκαταστάσεις και κάθε χρόνο παίζουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος Ευρωπαϊκός σύλλογος και θα ήθελα να κλείσω σε αυτόν, την καριέρα μου».
Στην συνέχεια, ο 26χρονος παίκτης συμπλήρωσε: «Λυπάμαι για την εικόνα που έχουν στην Γαλλία για μένα. Έχουν μείνει στα παλιά και κάποιες όχι και τόσο καλές μου εμφανίσεις. Έκανα λάθη, αλλά ήμουν μικρός τότε. Τώρα είμαι 26 ετών, έχω ωριμάσει και πραγματοποιώ πολύ καλύτερες εμφανίσεις».
Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε πως ο Αμπντούν μίλησε και στον ραδιοφωνικό σταθμό «LA Gazzetta du Fennec», όπου και τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την νίκη. Κάναμε ένα σημαντικό βήμα για τον στόχο που έχουμε στην Ευρώπη, για να κάνουμε μια καλή πορεία. Παίξαμε με πάθος, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα».
Και συμπλήρωσε: «Θέλω να φορέσω ξανά την φανέλα της εθνικής, αλλά αυτό δεν εξαρτάται μόνο από μένα».


πηγή: onsports.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: