Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Χοακίν κερνά… Χοακίν πίνει!

Χοακίν κερνά… Χοακίν πίνει!
Το απόλυτο στον τρίτο όμιλο του Champions League έκανε η Μάλαγα, η οποία επικράτησε με σκορ 1-0 της Μίλαν, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Χοακίν με γκολ στο 64’, ενώ λίγο έλειψε να γίνει ο… μοιραίος για την ομάδα του, με το χαμένο πέναλτι ακριβώς με τη συμπλήρωση των 45 λεπτών του πρώτου ημιχρόνου.

Το πρώτο ημίχρονο, σίγουρα δεν θα το θυμάται ούτε η Μάλαγα, αλλά ούτε και η Μίλαν. Το ματς ήταν χωρίς ρυθμό και λιγοστές ευκαιρίες, με τους Ισπανούς να έχουν μία φλύαρη κατοχή μπάλας. Ωστόσο, στο 44’ μία φάση λίγο έλειψε να αλλάξει όλη την εικόνα του παιχνιδιού. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν ένα αρκετά αυστηρό πέναλτι, με τον Χοακίν να το εκτελεί με τον χειρότερο τρόπο -στέλνοντάς το άουτ- και έτσι τα πρώτα 45 λεπτά να ολοκληρωθούν χωρίς σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η αναμέτρηση συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο, με τη Μάλαγα να έχει την κατοχή και σε σχέση με το πρώτο μέρος, να είναι πιο πιεστική. Τελικά, οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα στο 64’ με τον Χοακίν, ο οποίος πήρε το… αίμα του πίσω για το χαμένο πέναλτι. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι έγιναν πιο επιθετικοί για να φέρουν το ματς στα ίσα, ωστόσο οι προσπάθειές τους δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα με τη Μάλαγα να κάνει το απόλυτο στον όμιλο με το τελικό 1-0.



M1-0M www.goalsup.com από fasthighlights-2013


Συνθέσεις:

Μάλαγα (Πελεγκρίνι): Καμπαγιέρο, Γκάμες, Ουέλινγκτον, Ντεμικέλις, Καμάτσο, Χοακίν (85' Ντούντα), Ιτούρα, Ελισέου, Ίσκο, Πορτίγιο (90+3' Ονιέγου), Σαβιόλα (70’ Σάντα Κρουζ).

Μίλαν (Αλέγκρι): Αμέλια, Ντε Σίλιο, Μεξές, Ατσέρμπι (79’ Κρκιτς), Μπονέρα, Κονστάντ (68’ Πάτο), Αμπροζίνι, Εμάνουελσον, Πατσίνι, Ελ Σαραουί.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-Άντερλεχτ 1-0
(72’ πεν. Κερζάκοφ)

Μάλαγα- Μίλαν 1-0
(64’ Χοακίν)

Βαθμολογία

Μάλαγα 9 (7-0)
Μίλαν 4 (3-3)
Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης 3 (3-6)
Άντερλεχτ 1 (0-4)



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: