Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Γιαννιώτας: «Ελπίζουμε σε θετικό αποτέλεσμα με Ολυμπιακό»

Το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 7ης αγωνιστικής της Superleague παρέλαβε από τα χέρια του Άγγελου Γρόλλιου ο επιθετικός του Άρη, Γιάννης Γιαννιώτας, ο οποίος υπογράμμισε πως η ομάδα θα δώσει το 100% στο παχνίδι με τον Ολυμπιακό.

"Έχω μεγάλη χαρά που θα παραδώσω στον Γιάννη Γιαννιώτα το βραβείο του MVP της 7ης αγωνιστικής, γιατί είναι ένας ποδοσφαιριστής που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει ότι ο πατέρας του επί τόσα χρόνια τον έφερνε από την Χαλκιδική καθημερινά για να προπονείται.

Με σοβαρή δουλειά αναδείχθηκε ως ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες του συλλόγου και πιστεύουμε ότι στο μέλλον θα τα πάει ακόμα καλύτερα, δουλεύοντας ακόμα πιο σκληρά", τόνισε ο Άγγελος Γρόλλιος.

Κι όσο για τον Γιάννη Γιαννιώτα υποστήριξε: "Το βραβείο δεν είναι δικό μου αλλά ολόκληρης της ομάδας. Η προσπάθεια ήταν όλων μας και εγώ έκανα αυτό που θα έκανε οποιοσδήποτε. Το γκολ είναι το Παπαστεριανού, η πάσα του ήταν… πάρε-βάλε".

Για την αφιέρωση του γκολ που πέτυχε στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού στον πατέρα του είπε: "Του αφιέρωσα αυτό το γκολ επειδή είχε τα γενέθλια του. Ελπίζω να έκανα χαρούμενη την οικογένεια μου αλλά θέλω να το χαρίσω σε όλη την ομάδα".

Για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" σχολίασε: "Είναι δύσκολο ματς. Ελπίζω να έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου. Και πάλι θα δώσουμε το 100% και ελπίζουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα".

Κι όσο για την παρουσία παικτών από τα τμήματα υποδομής του Άρη όπως είναι ο ίδιος υποστήριξε: "Υπάρχουν βέβαια και άλλοι παίκτες από τα τμήματα υποδομής. Πιστεύουμε σε αυτούς, ότι θα αναδειχθούν στο μέλλον και θα στελεχώσουν τις εθνικές ομάδες".



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: