Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Τελικώς «περίπατος»!

Σε ένα ματς που δε φαινόταν πως θα είχαμε τέτοια εξέλιξη στο σκορ, ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Πανιώνιο 81-63 στην Πυλαία και έκανε το 2-0 στη σειρά των μικρών τελικών της Α1 μπάσκετ.

Τελικώς «περίπατος»!
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 81-63 του Πανιωνίου στην Πυλαία, στον δεύτερο «μικρό» τελικό της Α1 μπάσκετ και έκανε το 2-0 στη σειρά, απέχοντας μια νίκη από την κατάκτηση της τρίτης θέσης της φετινής περιόδου, κάτι που μπορεί να συμβεί στην τρίτη αναμέτρηση την ερχόμενη Πέμπτη στη Νέα Σμύρνη.

Ο «Δικέφαλος» διατηρούσε μεν ένα σταθερό προβάδισμα κοντά στο +10 στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, όμως με ένα σερί 13-0 στην τέταρτη περίοδο έφερε το +20 και μετέτρεψε στο ματς σε τυπική διαδικασία.

Κορυφαίοι των νικητών ήταν οι Τσαϊρέλης με 14 και Κούπερ, Μαργαρίτης με 13 πόντους. Από τους φιλοξενούμενους, διακρίθηκε ο Κάρτερ με 16 πόντους.

Οι δυο ομάδες δεν ξεκίνησαν καλά την αναμέτρηση και σκόραραν με το «σταγονόμετρο», μην μπορώντας καμία να ξεφύγει στο σκορ. Ο ΠΑΟΚ απέκτησε ένα +3 κάποια στιγμή, έχοντας πολλές επιθετικές επιλογές και καλά ποσοστά στα δίποντα. Όμως, στο 13-11, τα τρίποντα των «κυανέρυθρων» τους βοήθησαν να κάνουν ένα σερί 5-0 και να προηγηθούν με +3, διατηρώντας αυτή τη διαφορά μέχρι την ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου.

Στην αρχή της δεύτερης περιόδου, το ματς ήταν πραγματικό ντέρμπι και το προβάδισμα εναλλασσόταν συνεχώς για τις δυο ομάδες, με τους περιφερειακούς να κάνουν ένα 4-0 και να δίνουν το +4 στον «Δικέφαλο», διαφορά που ανεβοκατέβαινε στο +2 και +4 σταθερά, χάρη στην υπεροχή των γηπεδούχων σε δίποντα, τρίποντα και ριμπάουντ. Ο Δέδας έφερε το +7 και ο Τσόχλας το +9 και ο πρώτος το +10. Ένα σερί 5-0 του Πανιωνίου με πρωταγωνιστή τον Ντούβνιακ μείωσε το -5, όμως το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο +7 για τον «Δικέφαλο».

Στην αρχή της τρίτης περιόδου, ο «Δικέφαλος» έφτασε σε διψήφια διαφορά και αυτή κυμαινόταν μεταξύ +9 και +2 σε εκείνο το διάστημα, έχοντας οι «ασπρόμαυροι» σαφή υπεροχή στα δίποντα. Πλέον, η διαφορά πήγε στο +7 με +9 για τους παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου, όμως στο 49-40 οι φιλοξενούμενοι έκαναν ένα σερί 4-0 και μείωσαν στο -5 με τους Αμερικανούς τους. Η διαφορά κυμαινόταν μεταξύ +5 με +7, με τους γηπεδούχους να έχουν σαφές πλεονέκτημα στις ασίστ. Έτσι, το τριαντάλεπτο ολοκληρώθηκε στο +7.

Στην αρχή της δεύτερης περιόδου, ο ΠΑΟΚ διατηρούσε ένα +5 με +8, με τον Κάρτερ να καταφέρνει να μειώνει στο -2, χάρη στην ευστοχία στις βολές. Εκεί, ο «Δικέφαλος» έκανε νέο σερί 7-0 και προηγήθηκε με +9. Στο 66-59, όμως, ένα σερί 13-0 έφερε το +20 για τον «Δικέφαλο», που είχε πολύ καλά ποσοστά στα δίποντα και υπεροχή στις ασίστ, όπως και επιθετική πολυφωνία και τελικά το +18 «σφράγισε» τις προσπάθειες των δύο ομάδων.


Τα δεκάλεπτα: 15-18, 40-33, 55-48, 81-63

ΠΑΟΚ: Πέιν 10, Κούπερ 13, Χαραλαμπίδης 4, Τσόχλας 5, Βουτσίτσεβιτς 2, Τσαϊρέλης 14, Δέδας 11, Μαργαρίτης 13, Μπόγρης 4, Κασελάκης 5

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: ΜακΚόλουμ 8, Ντούβνιακ 10, Κάρτερ 16, Μίλμπουρν 2, Αθανασούλας 6, Λάνγκφορντ 14, Μισέλ 3, Σίμτσακ 4 Πηγή: sport-fm.gr

Σέρχιο Ράμος, η ψυχή του madridismo!

Ο Θάνος Σαρρής γράφει για τον Σέρχιο Ράμος, τον ήρωα του δέκατου της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος έχει εξελιχθεί στον πραγματικό αρχηγό των blancos.
Οι mainstream δηλώσεις των ποδοσφαιριστών βάζουν κατά κανόνα πάνω από όλα την εθνική ομάδα. Και προφανώς όταν μιλάμε για το Μουντιάλ, το όνειρο της κατάκτησής του αποτελεί τον υπέρτατο στόχο. Όχι για τον Σέρχιο Ράμος. «Προτιμώ να κατακτήσω το δέκατο από το Μουντιάλ», είχε δηλώσει σε μια δύσκολη ερώτηση που του είχε τεθεί πριν τον τελικό, τονίζοντας στη συνέχεια ότι η καλύτερη απάντηση για αυτούς που του ασκούν κριτική θα ήταν η κατάκτηση και των δύο.

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Σέρχιο Ράμος είναι κάτι παραπάνω από ένας απλός αρχηγός. Εξελίσσεται σε έναν παίκτη σύμβολο, παρότι δεν ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Ενσαρκώνει τις αρχές εκείνες που κάνουν περήφανους τους οπαδούς της «βασίλισσας». Σκληρή δουλειά, πειθαρχία, ταπεινοφροσύνη, ήθος και μάχη μέχρι το τέλος για τα χρώματα της ομάδας. Υποταγή του «εγώ» στο «εμείς». Σεβασμός και περηφάνια για τη φανέλα.

 Η σκληρή δουλειά τον έχει εξελίξει σε έναν από τους πιο πλήρεις αμυντικούς σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο Σεβιγιάνος είναι world class. Δεν ήταν Ρονάλντο ή Τσάμπι Αλόνσο. Μέσα από τη δουλειά εξέλιξε όμως τα χαρακτηριστικά του. Έχει τεχνική και διαβάζει τις φάσεις όσο ελάχιστοι. Είναι εξαιρετικός στους χώρους και τα physical χαρακτηριστικά του του επιτρέπουν να αντιμετωπίσει κάθε αντίπαλο. Στο πρωτάθλημα φέτος ήταν πρώτος σε κοψίματα και απομακρύνσεις. Σταθερός στα τάκλιν, έχοντας ελαχιστοποιήσει τα λάθη του. Και εσχάτως, με γκολ που έδειξαν... cojones. Έξι στα 7 τελευταία ματς των blancos, ενώ στα προηγούμενα 36 δεν είχε κανένα. Ηγετικό φινάλε.
Oι απομακρύνσεις του στον τελικό. Όλες επιτυχημένες (Πηγή: Squawka)

Δύο στον θρίαμβο του ημιτελικού με τη Μπάγερν Μονάχου. Τρία συνεχόμενα στο πρωτάθλημα και μάλιστα απέναντι στη Βαγιαδολίδ με απευθείας εκτέλεση φάουλ! Και φυσικά, το γκολ στον τελικό. Το καλύτερο της καριέρας του όπως τόνισε. Και όμως, ακόμα κι αυτό έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι ανήκει σε όλους τους madridistas. Ταπεινοφροσύνη.
Όταν η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το Πρωτάθλημα το 2011, είχε δώσει συγχαρητήρια στους Καταλανούς και κυρίως στους συμπαίκτες του στην Εθνική. Όταν είχε σκοράρει απέναντι στη Σεβίλλη είχε αρνηθεί να πανηγυρίσει «από σεβασμό για τον κόσμο». Όταν η Ράγιο Βαγιεκάνο απειλούταν με αφανισμό από τα οικονομικά προβλήματα, είχε ταχθεί με δηλώσεις του στο πλευρό των απλήρωτων παικτών. Ήθος.
Η νύχτα της 24ης Μαΐου τον έβαλε για τα καλά στο πάνθεον των ηρώων της βασίλισσας. Στον τελικό είχε 85% επιτυχίες στις πάσες. Μόλις μία χαμένη μονομαχία. 13/13 απομακρύνσεις. Και μία προσπάθεια στην αντίπαλη εστία. Αρκούσε για να γράψει ιστορία.
Σε ένα ματς όπου η ομάδα του δυσκολεύτηκε από το πρέσινγκ είχε πολλές αποφασιστικές μεταβιβάσεις (Πηγή: Squawka)

Αρκούσε για να σώσει τη βραδιά για τη Ρεάλ Μαδρίτης και να κάνει τον κόσμο να ξεχάσει το λάθος του Κασίγιας στο πρώτο γκολ. Την κακή απόδοση του Ρονάλντο σε όλο το ματς. Το χαμένο κέντρο με την επιλογή Κεντίρα. Και το γεγονός ότι οι καμικάζι του Σιμεόνε έδειχναν ότι μόνο από έναν άλλο καμικάζι θα δέχονταν γκολ. Έστω και στις καθυστερήσεις. Η μάχη μέχρι το τέλος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του παιχνιδιού του.  «Όταν χάνεις, πρέπει να σκέφτεσαι τον κόσμο. Για αυτό και πρέπει να παλεύεις μέχρι το τέλος», είχε δηλώσει παλιότερα. Και έδειξε ότι δεν μένει στα λόγια.

Ο «torero» της Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι πια ο αμυντικός που προκαλούσε θυμηδία με το χαμένο πέναλτι απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου. Είναι ο ήρωας του τελικού της Λισαβόνας. Ο ήρωας της Ρεάλ Μαδρίτης που όσο περνάει ο καιρός, ισχυροποιεί τη θέση του ως ένα από τα σύμβολα του Madridismo. Όπως παλιότερα ο Ιέρο. Όπως ο Πουγιόλ στη Μπαρτσελόνα....

Πηγή: gazzetta.gr

Oχι, ο Ρονάλντο δεν είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου!!

Ο αρχισυντάκτης του gazzetta.gr Δήμος Μπουλούκος στηλιτεύει την μικροπρεπή αντίδραση του Κριστιάνο Ρονάλντο στους πανηγυρισμούς του 4 - 1!  
Πάντα πίστευα ότι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής δεν πρέπει να κρίνεται μόνο από αγωνιστικά κριτήρια, αλλά από την εν γένει συμπεριφορά του. Οταν φτάσεις τόσο κοντά στην κορυφή του κόσμου, δεν πρέπει να είσαι μόνο παικταράς, αλλά υπόδειγμα συμπεριφοράς και στάσης, γνωρίζοντας ότι αποτελείς πρότυπο για εκατομμύρια ανθρώπους πάνω στον πλανήτη.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατάφερε με την αντίδραση του στον τελικό - κατά την προσωπική μου άποψη - να γκρεμίσει όσα με κόπο έχτισε τόσα χρόνια, με αποκορύφωμα τη φετινή φανταστική σεζόν. Παικταράς από καθαρά αγωνιστική σκοπιά παραμένει, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Δεν περίμενα να είναι συνεσταλμένος ούτε θα ζητούσα να μην πανηγυρίσει τον ευρωπαϊκό θρίαμβο της ομάδας του, ειδικά όταν γίνεται και μέσα στην πατρίδα του.

Ωστόσο δεν μπορεί να φουσκώνει από καμάρι και υπερηφάνεια, επιδεικνύοντας ανεγκέφαλα τους καλοσχηματισμένους μύες του, όταν πετυχαίνει το 4-1 , από ένα σχεδόν ανύπαρκτο πέναλτι, στο τέλος ενός ματς που ήταν άφαντος και στα 120 λεπτά της διάρκειας του.
Δεν επιζητώ μετριοφροσύνη από τον Πορτογάλο αλλά δεν μπορεί να κορδώνεται, όταν την κούπα του την πρόσφεραν στο πιάτο, ο Σέρχιο Ράμος, ο Ανχελ Ντι Μαρία, ο Γκάρεθ Μπέιλ και ο καλύτερος για μένα της χθεσινής Ρεάλ, Λούκα Μόντριτς. Τη στιγμή που πέταξε τη φανέλα του και αυτάρεσκα παρουσίαζε σε όλο τον πλανήτη την κορμάρα του, μου θύμισε τα κοράκια, που περιμένουν το ετοιμοθάνατο ζώο να αφήσει την τελευταία του πνοή και να χυμήξουν πάνω στο άψυχο κουφάρι.
Επρεπε να σκεφτεί ότι δεν ήταν αυτός ο παίκτης που «σκότωσε» την Ατλέτικο, ούτε βοήθησε κατ' ελάχιστο στο τελικό αποτέλεσμα. Φυσικά και έπρεπε να πανηγυρίσει, φυσικά και έπρεπε να χαρεί, αλλά όχι να ξεφύγει σαν το παιδάκι που αναδεικνύεται για πρώτη φορά πρωταθλητής στο τοπικό 5 Χ5.
Θα μου πείτε – και δικαιολογημένα – ότι ο Κριστιάνο δεν πανηγύρισε τον χθεσινό αγώνα, αλλά έκανε έτσι για το τελείωμα μιας εκπληκτικής χρονιάς στο Champions League, που τη σφράγισε με το ρεκόρ των 17 γκολ.
Ωστόσο, το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και στο χθεσινό ματς, έπρεπε λίγο να παραμερίσει και να δώσει χώρο στον μεγάλο πρωταγωνιστή της βραδιάς, τον Σέρχιο Ράμος, ο οποίος εάν δεν έβαζε το κεφάλι του με τόσο σωστό τρόπο εκεί που έπρεπε, ο Ρονάλντο δεν θα είχε την ευκαιρία να επιδείξει το γυμνό σώμα του, ούτε στο γυμναστήριο που σηκώνει βάρη...
Σε τελική ανάλυση, αν αδικεί κάποιον ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι μόνο ο εαυτός του, καθώς όταν περάσουν κάποια χρόνια, όλοι θα θυμούνται τη γκολάρα του Ράμος, τον τίτλο της Ρεάλ και τον ίδιο να βγάζει τη φανέλα μετά από ένα πέναλτι κι όταν το ματς είχε προ πολλού κριθεί!
Υ. Γ. Αν κάποιος αδικείται από τον χθεσινό τελικό είναι ο Λούκα Μόντριτς. Ετρεξε όσο κανείς άλλος, όλο το παιχνίδι της Ρεάλ ξεκινούσε από τα πόδια του, δεν σταμάτησε λεπτό να πασχίζει, γύριζε στην άμυνα ακόμα και για να αμυνθεί, αλλά ούτε που φαίνεται πουθενά και ούτε είδα κάποιον να τον εξυμνεί! Το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα δίκαιο...
Πηγή: gazzetta.gr

Ο... loser Κριστιάνο έβαλε... μόνο 17 γκολ!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης διαφωνεί με την κριτική που ασκείται στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον αποθεώνει για την εξαιρετική σεζόν που είχε.
Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του 10ου κυπέλλου πρωταθλητριών –σημερινού Τσάμπιονς Λιγκ- από την Ρεάλ και βλέπω, ότι συνεχίζονται οι κουβέντες για τον Ρονάλντο, το πέναλτι που κέρδισε, το γκολ, που έβαλε , τον τρόπο που το πανηγύρισε και το γεγονός, ότι πέταξε την φανέλα και έδειξε τους κοιλιακούς του. Μιλάμε για συζήτηση και σχόλια... επιπέδου. Κανονικά δεν θα έπρεπε ο Ρονάλντο να προσπαθήσει να μπει στην περιοχή και να απειλήσει την αντίπαλη εστία -με αποτέλεσμα να κερδίσει το πέναλτι- ούτε έπρεπε να πετύχει το τελευταίο γκολ από τα τέσσερα. Επίσης ο Ρονάλντο δεν έπρεπε να... πανηγυρίσει το γκολ με τον τρόπο που το πανηγύρισε. Έπρεπε να πάει στην  σέντρα χωρίς να πανηγυρίσει, όπως θα έκαναν... όλοι οι παίκτες στην θέση του αν έκαναν το 4-1 με το οποίο η ομάδα τους θα κατακτούσε το Τσάμπιονς Λιγκ.
Και φυσικά ο Ρονάλντο για άλλη μία χρονιά έδειξε ότι είναι... loser, όπως τον κατηγορούν πολλοί. Τι έκανε μωρέ το γατάκι; Μόλις 17 γκολ σε μία χρονιά στο Τσάμπιονς Λιγκ σημείωσε κάνοντας ένα νέο ρεκόρ στην ιστορία της διοργάνωσης. Ποιος είπε ότι τα άλλα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ που σκόραρε ήταν σοβαρά παιχνίδια; Σοβαρό παιχνίδι ήταν μόνο ο τελικός και αυτό το... γατάκι θυμήθηκε να βάλει το τέταρτο γκολ με πέναλτι.
Μιλάμε, ότι ακούμε απίστευτα πράγματα, για έναν παίκτη, που κάθε χρόνος που περνάει κάνει και ένα βήμα παραπάνω κι αποδεικνύει ότι είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο. Στον τελικό όντως δεν ήταν καλός. Φυσικά κανείς δεν υπολογίζει, ότι έπαιζε με ρίσκο να πάθει υποτροπή στο τραύμα που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες εβδομάδες. Είπαμε, ο Κριστιάνο είναι υποχρεωμένος να βάζει σε κάθε ματς δύο και τρία γκολ, για να δείχνει, ότι δεν είναι... loser. Και αντί για 17 σε μία χρονιά στο Τσάμπιονς Λιγκ να έβαζε 27 και 37 γκολ, για να τον παραδεχθούν κάποιοι, ότι είναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ.
Ακούμε τρελά πράγματα, που δεν έχουν καμία λογική. Το γήπεδο, όμως, είναι καθρέπτης και η προπόνηση. Και όποιος δεν ξέρει ας ρωτήσει να μάθει τι προπόνηση κάνει κάθε μέρα ο Ρονάλντο, για να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο. Το τι κάνει σε προσωπικό επίπεδο, λίγο με νοιάζει. Ούτε αν δείχνει τους κοιλιακούς του με νοιάζει. Αυτό που με νοιάζει είναι ότι στα περισσότερα παιχνίδια τον απολαμβάνω όταν παίρνει την μπάλα στα πόδια του, όταν σπριντάρει, όταν ντριμπλάρει, όταν σουτάρει, όταν εκτελεί φάουλ.
ΥΓ: Ο Σέρχιο Ράμος και με το γκολ που έβαλε στις καθυστερήσεις του τελικού και πήγε το παιχνίδι στην παράταση και με τα γκολ κόντρα στην Μπάγερν έδειξε πόσο καθοριστικός ήταν και αυτός για την φετινή κούπα. Και στον τελικό εξαιρετικός ήταν και ο Ντι Μαρία, αλλά και ο Μαρσέλο που μπήκε αλλαγή και βοήθησε την ομάδα του να ανακτήσει την χαμένη κατοχή και να απειλήσει.
Πηγή: gazzetta.gr

Η επένδυση του Κριστιάνο στους gay!

Ο Βασίλης Σαμπράκος ζυγίζει το κράξιμο που τρώει ο Ρονάλντο, ο οποίος πληρώνει την επιλογή του να επενδύσει επιχειρηματικά στο προκλητικό προφίλ του και να αναδειχθεί σε top gay icon.
Το είχε πει κάποτε, κι εκ των υστέρων ζήτησε συγγνώμη για εκείνη τη δήλωση, προκειμένου να δείξει ένα σημάδι ωρίμανσης. “Με ζηλεύουν επειδή είμαι όμορφος, πλούσιος και διάσημος, επειδή είμαι σπουδαίος ποδοσφαιριστής”, είχε πει πριν από τρία χρόνια, το 2011. Μερικούς μήνες πριν από τον τελικό της Λισαβόνας είχε δηλώσει μετανιωμένος για εκείνη τη δήλωση. Αν το ξανασκεφτόταν σήμερα, πιθανόν θα μετάνιωνε που μετάνιωσε. Διότι θα είχε ζήσει την κατακραυγή που βιώνει από το βράδυ του Σαββάτου επειδή εκβίασε ένα πέναλτι με το οποίο έγραψε το 4-1 στον τελικό και επειδή, κυρίως γι' αυτό, έβγαλε την μπλούζα για να ποζάρει φουσκωμένος στις φωτογραφίες του πανηγυρισμού.
Κάνεις μια βόλτα στα διεθνή media από το βράδυ του Σαββάτου μέχρι τώρα κι βρίσκεις εκατοντάδες χιλιάδες φωτογραφίες με τις γυμνές πόζες του Κριστιάνο κι αμέτρητα σχόλια σχετικά με το αν έκανε ή όχι καλά που έπεσε για να πάρει το πέναλτι και πανηγύρισε τόσο πολύ ένα 4ο γκολ στις καθυστερήσεις. Αμέτρητα σχόλια σχετικά με το αν έκανε ή όχι καλά που έβγαλε την μπλούζα, και πολλή χλεύη. Ψάχνεις να βρεις ποιος ήταν αυτός τον οποίο ο Κριστιάνο έσπευσε να αγκαλιάσει στον πανηγυρισμό του γκολ και να του χαρίσει τη φανέλα του. Και δεν βρίσκεις εύκολα ούτε τη φωτογραφία, ούτε την απάντηση στην ιστορία. Διότι δεν “πουλάει”. Οπως δεν “πουλούσαν” και οι δηλώσεις που έκανε μετά τη λήξη του τελικού, δηλαδή η δημόσια παραδοχή του μπροστά στην κάμερα ότι δεν ήταν καλός στο παιχνίδι.
Ο Κριστιάνο έτρεξε στον πανηγυρισμό να αγκαλιάσει τον αδερφό του, με τον οποίο είναι δεμένος. Τον αδερφό του που ήταν χρήστης ναρκωτικών, τον οποίο ο Κριστιάνο είχε προσπαθήσει να βοηθήσει πολύ, τον καιρό που ακόμη δεν ήταν πλούσιος, για να απεξαρτηθεί από τις ουσίες. Αλλά αυτή η ιστορία δεν ταιριάζει με το κατασκευασμένο προφίλ του Ρονάλντο και δεν δίνει αφορμή για νέο κράξιμο, το οποίο τα εκτός Πορτογαλίας και Μαδρίτης media λατρεύουν να ρίχνουν στον Πορτογάλο. Ούτε και η ιστορία που τον θέλει να χαρίζει όλο το πριμ για την κατάκτηση του Champions League σε φιλανθρωπίες.
Είναι βέβαιο ότι ο Κριστιάνο το “ζητάει” με τη συμπεριφορά του, ότι του αρέσει να προκαλεί και έχει επενδύσει πολύ σε αυτό το προφίλ. Φοράει ένα κοστούμι το οποίο εκμεταλλεύεται παντοιοτρόπως επιχειρηματικά, πουλώντας ρούχα κι ένα σωρό προϊόντα στους γκέι και σε όλα τα άλλα “ειδικά κοινά” που προσεγγίζει με την γλώσσα του σώματός του. Αλλά τα media συχνά χάνουν μαζί του τη μπάλα και βγάζουν μια εμπάθεια που δικαιώνει εκείνη την παλιά δήλωσή του. Πολύ συχνά ο Κριστιάνο τρώει αναλογικά πολύ περισσότερο κράξιμο από όσο του πρέπει, κι η εξήγηση για αυτό είναι απλή: στο κράξιμο βγαίνει η ζήλια και η εμπάθεια ανθρώπων που δεν μπορούν να “ανεχθούν” ότι “είμαι όμορφος, πλούσιος, διάσημος, σπουδαίος ποδοσφαιριστής”. Θα συμπλήρωνα στη δήλωσή του, στα “επειδή” και το “είμαι gay icon από το 2006, και είμαι επίσης gay friendly”. Από το 2006, που βγήκε 1ος, μέχρι σήμερα ο Ρονάλντο παραμένει καρφωμένος εντός του top10 των gay icons και έχει ξεπεράσει τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Και από το 2010, όταν κλήθηκε να σχολιάσει έναν gay γάμο που έγινε στην Πορτογαλία και δήλωσε ότι “σέβομαι τις επιλογές που κάνει ο οποιοσδήποτε, όλοι έχουμε τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες ευθύνες” καταχωρήθηκε ως gay friendly και εκτίναξε τη δημοφιλία του στην κοινωνία των gay στα ύψη. Ολο αυτό πέφτει πολύ βαρύ σε ένα μεγάλο μέρος του straight αντρικού πληθυσμού που τον παρακολουθεί στο ποδόσφαιρο. Εξ ου και η ένταση στο κράξιμο.
Πηγή: gazzetta.gr

Νικητής των εκλογών: Το ποδόσφαιρο!!

Δεν ήταν ο Σύριζα ο νικητής των εκλογών! Όπως καταγράφει ο Δήμος Μπουλούκος στο gazzetta.gr, αυτός που νίκησε ήταν το ποδόσφαιρο. Μπορεί οι κομματικοί μηχανισμοί και οι εκπρόσωποι των υποψηφίων στις εκλογές να ανέλυσαν όλο το χθεσινό βράδυ, σε αναλύσεις και εκτιμήσεις για τα αποτελέσματα των εκλογών, αλλά κανείς δεν μπήκε στην ουσία να αναδείξει τον πραγματικό νικητή αυτών των εκλογών, που δεν είναι άλλος από το ποδόσφαιρο!
Είτε με άμεσο, είτε με έμμεσο τρόπο, η στρογγυλή θεά θριάμβευσε στις περισσότερες περιπτώσεις όπου… βγήκε στη σέντρα και διεκδίκησε τη ψήφο των πολιτών. Ακόμα και σε περιπτώσεις που έχασε στη δεύτερη Κυριακή των εκλογών, ήδη είχε κάνει την έκπληξη και κατάφερε να περάσει στο β’ γύρο, αφήνοντας πίσω τα φαβορί και διεκδικώντας μέχρι το τέλος, την εκλογή!
Θριαμβευτές Μώραλης και Μπέος
Ας ξεκινήσουμε με την δεύτερη Κυριακή και τον Πειραιά, όπου ο Γιάννης Μώραλης και ο συνδυασμός «Πειραιάς – Νικητής» θριάμβευσαν με ποσοστό 55% έναντι του νυν Δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου που είχε υποστηριχθεί από τη Νέα Δημοκρατία. Ηδη από τον πρώτο γύρο είχε μείνει εκτός ο Θοδωρής Δρίτσας που είχε την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνοντας τη δυναμική του. Και αναφερόμαστε σε έναν συνδυασμό που βασίστηκε σε μεγάλο βαθμό στη δύναμη του Ολυμπιακού με το νέο Δήμαρχο, να είναι Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και Πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας.
Καθαρή ποδοσφαιρική υποψηφιότητα ήταν και στον Βόλο, όπου ο Αχιλλέας Μπέος θριάμβευσε αφήνοντας έξω από τη Δημαρχία, όλα τα μεγάλα κόμματα! Στον πρώτο γύρο είχε επικρατήσει με 38% αφήνοντας εκτός συνέχειας τον νυν Δήμαρχο και προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Σκοτεινιώτη, αλλά και τον Νεοδημοκράτη Μιτζικό. Αυτή την Κυριακή, αντίπαλος του ήταν ο Μαργαρίτης Πατσιαντάς του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά είδε την πλάτη του με ποσοστό 53,4% έναντι 46,6%, παρά τις εκκρεμότητες που έχει με τη δικαιοσύνη σχετικά με την υπόθεση των στημένων αγώνων στο ποδόσφαιρο. 
Και δεν είναι μόνο οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, αλλά και οι υποψήφιοι περιφερειακοί ή δημοτικοί σύμβουλοι που έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο και τα πήγαν εξαιρετικά. Με τον Ηλία Ψινάκη που θριάμβευσε στο Μαραθώνα από τον πρώτο γύρο, ο πρώην πράσινος άσος Σπύρος Λιβαθηνός πήρε την πρώτη θέση. Και η σημαία του Αρη, ο Ντίνος Κούης, εκλέγεται σε καλή θέση με το ψηφοδέλτιο του νικητή Περιφερειάρχη στην Κεντρική Μακεδονία Απόστολου Τζιτζικώστα. Στον Πειραιά, είναι δεδομένο ότι θα υπάρχουν αρκετοί εκλεγμένοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου, όπως ο Αντώνης Νικοπολίδης, όταν ολοκληρωθεί και ανακοινωθεί η καταμέτρηση των σταυρών.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μια καθαρά ποδοσφαιρική υποψηφιότητα, όπως αυτή του Θοδωρή Ζαγοράκη, επιβραβεύεται καθώς εκλέγεται Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, καθώς είναι μέσα στους πέντε πρώτους που θα πάνε στην Ευρωβουλή.
Υπάρχει και το Παναθηναϊκό Κίνημα, το οποίο με ποσοστό σχεδόν 3% στο Δήμο Αθήνας στον πρώτο γύρο, εξέλεξε σύμβουλο και θα έχει φωνή στα δρώμενα της πρωτεύουσας!
Ηττημένοι αλλά… νικητές!
Την δεύτερη Κυριακή κάποιοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου έχασαν, αλλά ήταν έκπληξη ότι έφτασαν μέχρι και εκεί! Για παράδειγμα στη Νέα Φιλαδέλφεια, η υποψηφιότητα του Λύσσανδρου Γεωργαμλή, του πρώην άσου της ΑΕΚ, μπήκε σφήνα ανάμεσα στη νυν δήμαρχο Αποστολάκη, η οποία δεν κατάφερε να συνεχίσει, αλλά και στον τελικό νικητή Βασιλόπουλο. Ετσι ο Γεωργαμλής παρότι ξεκίνησε ως αουτσάιντερ, μπήκε στο β’ γύρο!
Αυτοί που δεν εκλέχθηκαν
Υπήρχαν φυσικά και υποψήφιοι που δεν πήραν τους απαιτούμενες σταυρούς για να πάνε στα αυτοδιοικητικά όργανα, όπως ο Κριστόφ Βαζέχα με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο στο Δήμο Αθήνας.
Δεν έχουν ανακοινωθεί οι σταυροί
Πρόβλεψη δεν υπάρχει μέχρι στιγμής για ανθρώπους του ποδοσφαίρου που πήραν μέρος στις εκλογές, αλλά δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση της σταυροδοσίας, όπως για παράδειγμα ο Ηλίας Ατματσίδης της ΑΕΚ και ο Τότης Φυλακούρης του Παναθηναϊκού που έβαλαν υποψηφιότητα με τον Γιάννη Σγουρό στην Αττική…
Πηγή: gazzetta.gr

Η τεράστια μαγκιά του Αντσελότι!!

«Ντου από Παντού» γι’ αυτό που έκανε ο Αντσελότι στον τελικό Tσάμπιονς Λιγκ κι ελάχιστοι το έχουν πάρει χαμπάρι.
Όσο περνάνε οι ώρες από τον χθεσινό τελικό τσάμπιονς λιγκ, τόσο διαπιστώνω ότι ο Αντσελότι έχει κάνει τεράστια μαγκιά. Μιλάμε τώρα ότι ο άνθρωπος έδωσε ρεσιτάλ. Κι εξηγώ αμέσως τι εννοώ, αφού αρκετοί δεν το έχουν πάρει καν χαμπάρι απ’ ό,τι φαίνεται.
Χωρίς βοήθειες
Μπορεί να μου βρει κάποιος έναν προπονητή που θα κατακτούσε κούπα τσάμπιονς λιγκ απέναντι σε μια τόσο σκληροτράχηλη ομάδα σαν την Ατλέτικο δίχως να έχει βοήθειες από τους τρείς κορυφαίους του παίκτες;
Στη σούμα
Ο Αντσελότι, δηλαδή, σήκωσε το τρόπαιο με τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά, αλλά και Μπέιλ να μην τον βοηθάνε καθόλου. Μιλάμε για τρείς παίκτες που στη σούμα κάνουν από 250 εκατομμύρια ευρώ και πάνω.
Τα θεατρινίστικα
Υπήρχε Κριστιάνο στον τελικό; Εγώ τον είδα μόνο στο τελευταίο λεπτό με το πέναλτι που πήρε, όπως το πήρε, κι έκανε μετά το γκολ τα θεατρινίστικά του.
Μήπως, όμως, είδατε να παίζει ο Μπενζεμά; Αφού ο Αντσελότι ήθελε να τον κάνει αλλαγή και δεν τον εντοπίζανε στο γήπεδο τον Γάλλο για να του πούνε «βγες έξω».
Ή μήπως ο Μπέιλ έκανε κάποιο μεγάλο παιχνίδι. Σε δυο φάσεις που του έκατσαν σούταρε στα περιστέρια, ενώ η κεφαλιά στο γκολ ήταν απ’ αυτές που δεν χάνονται.
Μόνο σ’ αυτούς
Αυτό, λοιπόν, πέτυχε ο Αντσελότι. Να ρίξει τέσσερα γκολ στην Ατλέτικο ποντάροντας ουσιαστικά μόνο στον Ράμος, τον Μόντριτς, τον Ντι Μαρία κι όσους μπήκαν αλλαγή.
Τον κορυφαίο χαφ
Θέλετε κι άλλο; Ούτε ο Τσάμπι Αλόνσο έπαιξε. Ο κορυφαίος του χαφ, δηλαδή. Τιμωρημένος ήταν.
Να του βγάζεις το καπέλο
Κι όμως, παρά την απουσία του Αλόνσο και παρά το γεγονός ότι υστέρησαν και τα τρία μεγάλα και πανάκριβα όπλα του στην επίθεση, ο Αντσελότι όχι μόνο βρήκε τρόπο να γυρίσει το σκορ, αλλά να κάνει κι ένα θριαμβευτικό 4-1.
Με συγχωρείτε, αλλά εγώ του βγάζω το καπέλο του Ιταλού. Μάγκας!

Πηγή: sportdog.gr

Κούπα ο ανύπαρκτος-παίκτης μάνα καημένη για ΟΣΦΠ!

Εκπληκτική ανάλυση Αλέφαντου στον sportdog για τον τελικό, την κλίκα της Ρεάλ και τον ανύπαρκτο του αγώνα! "Αυτόν που θέλω μπορεί να τον πάρει ο Ολυμπιακός, είναι μάνα καημένη"! Ήταν μαγική εικόνα, από τις σπάνιες ψεύτικες εικόνες που μπορούν να γίνουν σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ. Για το σκορ λέω. Όποιος δεν είδε το ματς και ακούσει αυτό το σκορ, θα νομίζει ότι έγινε περίπατος. Ενώ η πραγματικότητα είναι η εξής:
Η Ατλέτικο έπιασε την Κούπα και πήγε να την σηκώσει αλλά της έπεσε από τα χέρια. Σε όλο το ματς- στην κανονική διάρκεια του αγώνα- προηγούταν στο σκορ η Ατλέτικο και φαινόταν πολύ δύσκολο να φάει γκολ. Είχε εξουδετερώσει τα ατού της Ρεάλ. Οι ακριβοπληρωμένοι παίκτες της Ρεάλ βρίσκονταν και σε κακή μέρα. Δεν φάνηκε ούτε ο Ρονάλντο, ούτε ο Μπέιλ, ούτε ο Μπενζεμά. Μόνο ο Ντι Μαρία τράβαγε. Ο δε Κεντίρα πίσω ήταν προβληματικός, η απουσία του Τσάμπι Αλόνσο φαινότανε.
Η Ατλέτικο φαινόταν πιο ομάδα μέσα στο γήπεδο παρ’ ότι ήταν τεράστιες οι απώλειες του Ντιέγκο Κόστα και του Αρντάν. Οι δύο καλύτεροι παίκτες της λείπανε. Και όμως έδειχνε να αντέχει σαν λιοντάρι αυτή η ομάδα. Η άμυνά της κράταγε καλά.
Στο τελευταίο 20λεπτο κλείστηκε η Ατλέτικο πίσω παραπάνω απ’ όσο έπρεπε. Λες και είχαν σιγουριά ότι δεν πρόκειται να φάνε γκολ με τίποτα. Είχε αρχίσει κιόλας να ανεβαίνει η Ρεάλ η οποία βοηθήθηκε από τις αλλαγές της. Δεν προσέφερε ο Κοεντράο επιθετικά, αντιθέτως βοήθησε ο Μαρτσέλο που μπήκε. Δεν προσέφερε ο Κεντίρα, αντιθέτως προσέφερε ο Ίσκο που μπήκε. Και αργότερα ο νεαρός Μοράτα που μπήκε ήταν καλύτερος από τον Μπενζεμά που ήταν ανύπαρκτος.
Πίεσε η Ρεάλ στο τέλος του αγώνα, στο τελευταίο λεπτό ισοφάρισε με τον Ράμος ο οποίος είναι πολύ ανεβασμένος στα τελευταία ματς. Έσωσε τον Κασίγιας ο Ράμος και γι’ αυτό φιλιόντουσαν στο τέλος. Έχουνε την κλίκα τους αυτοί οι δύο χρόνια εκεί πέρα. Έσωσε τον Κασίγιας γιατί θα έχανε την Κούπα η Ρεάλ και θα έμενε η στάμπα ότι την έχασε από τη γκάφα του Κασίγιας στην αστεία έξοδο που έκανε.
Εκεί τελείωσε το ματς για την Ατλέτικο. Στην ισοφάριση της Ρεάλ στο τέλος του αγώνα. Εκεί τους κόπηκαν τα πόδια. Ελάτε στη θέση τους. Καταρχήν αξίζουν πολλά μπράβο σε αυτήν την ομάδα. Κόντεψε να κάνει το ακατόρθωτο φέτος. Όποιος έλεγε το καλοκαίρι ότι αυτή η ομάδα θα έπαιρνε το πρωτάθλημα στην Ισπανία από τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα και θα έπαιρνε και το Τσάμπιονς Λιγκ, θα τον έκλειναν στο τρελοκομείο. Και όμως πήρε το πρωτάθλημα στην Ισπανία, πήγε και στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, για ένα λεπτό έχασε το Τσάμπιονς Λιγκ μέσα από τα χέρια της.
Πάει λοιπόν το ματς στην παράταση. Της έχουν κοπεί τα πόδια της Ατλέτικο. Κατάφερε να νικάει ως το ’93 τη Ρεάλ μην έχοντας τους δύο καλύτερους παίκτες της στο ματς! Τον Ντιέγκο Κόστα και τον Αρντάν. Έφτασε μια ανάσα κοντά σε ένα θρίαμβο που θα έμενε πάντα στην ιστορία.
Πέφτουνε ψυχολογικά, τους βγαίνει και η κούραση. Είχαν τρέξει πάρα πολύ στα 90 λεπτά. Πάρα πολύ. Πιο πολύ από τη Ρεάλ. Είναι μια ομάδα χωρίς την πολυτέλεια των αλλαγών και του μεγάλου ρόστερ που έχει η Ρεάλ. Με 14 παίκτες έβγαλε τη χρονιά ο Σιμεόνε. Οι αλλαγές που αντικατέστησαν τον Ντιέγκο Κόστα και τον Αρντάν ήταν μετριότατοι. Άρχισαν και οι κράμπες, τα τραβήγματα. Τρώει το δεύτερο γκολ στο β’ ημίχρονο της παράτασης, εκεί κατέρρευσε, πέταξε λευκή πετσέτα.
Η Ρεάλ ήταν καλύτερη στην παράταση, ανέβηκαν τα ατού της, σταδιακά εκμεταλλευόταν την πτώση της Ατλέτικο και έδειχναν την αξία τους οι παίκτες που ακριβοπληρώθηκαν.
Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία για τη Ρεάλ που πήρε τη 10η Κούπα, είναι η μόνη ομάδα που έχει διψήφιο αριθμό των μεγάλων αυτών Ευρωπαϊκών, είναι μεγάλη επιτυχία και για τον Αντσελότι ο οποίος προς το τέλος της σεζόν προσπάθησε να διορθώσει την άμυνα και στήριξε πολλά στην άμυνα.
Πάντως δεν ήταν καλό παιχνίδι, όλο το ματς ήταν η αγωνία στο τέλος του κανονικού αγώνα για το αν θα καταφέρει να ισοφαρίσει η Ρεάλ. Τα υπόλοιπα ήταν λίγο σούπα, ήταν άνοστα, δεν είδαμε μεγάλη μπάλα.
Με ρωτάει ο Σινάνογλου πώς βλέπω την Ισπανία για το Μουντιάλ και αν θα αντέξει να πρωταγωνιστήσει πάλι. Είμαι επιφυλακτικός διότι ναι μεν έφτασαν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ δύο ισπανικές ομάδες, ναι μεν πήρε το Γιουρόπα η Σεβίλλη που είναι και αυτή Ισπανική ομάδα, αλλά η Εθνική Ισπανίας που τους ξεβράκωνε όλους τόσα χρόνια, στηριζόταν στους παίκτες της Μπαρτσελόνα οι οποίοι φέτος ήταν ερείπια. Διάβαζα ότι στην καλύτερη 11άδα του ισπανικού πρωταθλήματος δεν ψηφίστηκε φέτος ούτε ένας παίκτης της Μπαρτσελόνα- πρωτοφανές.
Και από αυτή τη Ρεάλ, αν αφαιρέσετε τους ξένους παίκτες, ποιοι Ισπανοί μένουν. Μόνο ο Ράμος που είναι πολύ ανεβασμένος τον τελευταίο καιρό. Άσε που παραδοσιακά στα Μουντιάλ που έχουν γίνει στη Νότιο Αμερική δεν παίρνει Κούπα ποτέ ευρωπαϊκή ομάδα. Θα περιμένω όμως να δω τους πρώτους αγώνες, θέλω να δω τις ομάδες διότι δεν ξέρω τώρα σε τι κατάσταση είναι. Μόλις δω τα πρώτα ματς, τότε θα κάνω πρόβλεψη.
Τον παίκτη που θέλω στον Ολυμπιακό απ’ όλα αυτά τα ονόματα που ως τώρα ακούγονται, θα τον πω στην επόμενη στήλη, διότι θέλω χώρο για να το αναλύσω. Μπορεί να τον πάρει ο Ολυμπιακός, έχει τις δυνατότητες να τον πληρώσει και να τον πάρει, αυτόν θέλω, αυτός είναι μάνα καημένη.
Πηγή: sportdog.gr

Η μεγαλύτερη ανατροπή ever!!

«Σκυλίσια Μέρα» με την ανατροπή που έμεινε στην ιστορία σαν η μεγαλύτερη σε τελικούς τσάμπιονς λιγκ.
Ήταν 26 Μαϊου 1999 όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με γκολ των Σέρινγχαμ και Σόλσκιερ στο 91’ και στο 92’ έκανε το 1-0, 1-2 και κέρδιζε την Μπάγερν Μονάχου στον συναρπαστικό τελικό τσάμπιονς λιγκ, με την ομάδα του Φέργκιουσον να κάνει το τρεμπλ.
Ο Σμάιχελ σε εκείνο το ματς έκανε την τελευταία του εμφάνιση με την Γιουνάιτεντ στον τελικό των ρεκόρ με περισσότερα από 90.000 εισιτήρια στο Καμπ Νου, 202 τηλεοπτικά δίκτυα, 30 ραδιοφωνικούς σταθμούς, 760 δημοσιογράφους, 176 φωτογράφους και 5.500 αστυνομικούς.
Το σκορ είχε ανοίξει για την Μπάγερν ο Μπάσλερ στο 6’, με τους Γερμανούς να κρατάνε αγκαλιά το τρόπαιο μέχρι την παράταση.
Εκεί τα δυο γκολ έδωσαν στην Γιουνάιτεντ την κούπα με μια επική ανατροπή που άφησε άφωνο όλο τον πλανήτη.
Η Γιουνάιτεντ μεταξύ άλλων είχε στις τάξεις της τον Γκιγκς, τον Μπέκαμ και τον Μπατ, ενώ η Μπάγερν τον Ματέους, τον Έφενμπεργκ και τον Καν.



Πηγή: sportdog.gr

Brasileiro: Ξέσπασμα από Κορίνθιανς! (videos)

Από δύο γκολ πέτυχαν οι Ζάντσον και Ρομαρίνιο στο εκτός έδρας 4-1 της Κορίνθιανς επί της Σπορτ Ρεσίφε για την 7η αγωνιστική του Brasileiro.
Με θετική εμφάνιση οι «τιμάο» επέστρεψαν στις νίκες, αλλά με τη σειρά της η Κρουζέιρο ανέβηκε στην κορυφή της κατάταξης του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος με 3-1 στην «καυτή» έδρα της φορμαρισμένης Ιντερνασιονάλ. Ακόμα, η αποδεκατισμένη Φλαμένγκο απέσπασε 0-0 στην έδρα της Σάντος σε παιχνίδι που αμφότερες οι ομάδες έχασαν μεγάλες ευκαιρίες, ενώ η απογοητευτική Ατλέτικο Μινέιρο… επιβίωσε με εντός έδρας 0-0 απέναντι στην Κρισιούμα. Εξάλλου, η Ατλέτικο Παραναένσε κέρδισε με 2-0 το ντέρμπι με την Κοριτίμπα, η οποία έμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού, και η Γκοΐας συνέχισε την ανοδική πορεία της με 1-0 εκτός έδρας επί της Φιγκουιρένσε χάρη σε γκολ του Τζάκσον στο 4ο λεπτό. Τέλος, η Μποταφόγκο και η Βιτόρια έμειναν στο 1-1, ενώ την έκπληξη της βραδιάς πέτυχε η Σακεποένσε που επιβλήθηκε με δίκαιο 2-0 της Παλμέιρας, η οποία απώλεσε σερί τεσσάρων νικών.


















Πηγή: onsports.gr

«Κλείνουν» τέσσερις τρύπες στον Άρη!

Σε προφορική συμφωνία με τέσσερις ξένους πρώην παίκτες της ομάδας ήρθαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ Άρης για το θέμα των οφειλομένων. Κρίσιμες επαφές και την ερχόμενη Τετάρτη.

«Κλείνουν» τέσσερις τρύπες στον Άρη
Θετικά είναι τα μηνύματα που παίρνουν οι άνθρωποι του Άρη από τις πρώτες επαφές που έχουν ξεκινήσει με πρώην παίκτες για τη ρύθμιση των οφειλομένων.

Συγκεκριμένα η ΠΑΕ ήρθε τη Δευτέρα σε προφορική συμφωνία με τους Ντίκο, Φατί, Καστίγιο και Σανκαρέ για νέους διακανονισμούς.

Οι επαφές αναμένεται να συνεχιστούν τις επόμενες μέρες, με την Τετάρτη να θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη μέρα καθώς υπάρχει ραντεβού με ακόμη πέντε παίκτες που διεκδικούν δεδουλευμένα από το πέρασμά τους από την ομάδα. Πηγή: sport-fm.gr

Αναβλήθηκε η Γενική Συνέλευση του ΠΑΟΚ!

Δεν θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπως και ανακοινώθηκε επίσημα.

Αναβλήθηκε η Γενική Συνέλευση του ΠΑΟΚ
Με μια λιτή ανακοίνωση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε γνωστό ότι η Γενική Συνέλευση η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 28 Μαΐου δεν θα πραγματοποιηθεί.

Πρόκειται για… εξέλιξη η οποία ήταν αναμενόμενη στις τάξεις του συλλόγου μετά το σοκ του ξαφνικού θανάτου του Παναγιώτη Ποικιλίδη.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης θα οριστεί μετά από νέα συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι η προγραμματισμένη για τις 28.05 Γενική Συνέλευση των μετόχων αναβάλλεται»

Εμψύχωσαν τους «πράσινους»!!

Περίπου 150 οπαδοί του Παναθηναϊκού περίμεναν τους παίκτες της ομάδας μπάσκετ έξω από το ξενοδοχείο για να τους εμψυχώσουν ενόψει του αποψινού δεύτερου τελικού της Α1 με τον Ολυμπιακό.

Εμψύχωσαν τους «πράσινους»!
Με τον καλύτερο τρόπο οι παίκτες του Φραγκίσκου Αλβέρτη θα κατευθυνθούν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για τον δεύτερο τελικό της Α1 μπάσκετ με τον Ολυμπιακό.

Περίπου 150 οπαδοί του τριφυλλιού περίμεναν έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο είχε καταλύσει από χθες το βράδυ η αποστολή της ομάδας.

Μόλις έγιναν αντιληπτοί οι παίκτες του «εξάστερου» ξέσπασαν σε επευφημίες και συνθήματα με τα οποία ζητούσαν τη νίκη στο σημερινό ματς. Πηγή: sport-fm.gr

«Από… χθες στον Άρη»

Ελληνική κατασκευαστική εταιρεία με τζίρο 8 εκατ. ευρώ ενδιαφέρεται να εμπλακεί στη διοίκηση του Άρη, εφόσον βέβαια υποβιβαστεί στη Γ’ Εθνική, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Θωμάς Γιώτας.

«Από… χθες στον Άρη»
Το ενδιαφέρον ελληνικής κατασκευαστικής εταιρείας να επενδύσει στην ΠΑΕ Άρης αποκάλυψε ο Θωμάς Γιώτας, όπως ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, κάνοντας απολογισμος των όσων συνέβησαν στον Ερασιτέχνη με την τωρινή διοίκηση, που ανέλαβε στις 2/10, ενώ η θητεία της ολοκληρώνεται στις 28/5.

Επίσης, ο πρόεδρος του ΑΣ Άρη έκανε λόγο και για ενδιαφέρον Ρώσων επιχειρηματιών, «φωτογραφίζοντας» τον Ρώσο μεγιστάνα, Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ.

«Από χθες υπάρχει εταιρεία των 8 εκατομμυρίων ευρώ η οποία είναι διατεθειμένη να διαθέσει για την ομάδα ποδοσφαίρου 1,5-2 εκατομμύρια ευρώ άμεσα, ακόμα και από σήμερα», ανέφερε αρχικά ο παράγοντας των Θεσσαλονίκεων και πρόσθεσε:

«Αυτό το χειρίζονται άνθρωποι γνωστοί για τα αρειανά τους αισθήματα, αρειανάρες, που θέλουν μόνο το καλό της ομάδας του ποδοσφαίρου. Γίνονται οι απαραίτητες κινήσεις και ελπίζουμε να προχωρήσει».

Ωστόσο, οι συγκεκριμένη εταιρεία δεν εμφανίζεται διατεθειμένη να εμπλακεί στον Άρη, αν πρώτα η ομάδα χρεοκοπήσει και υποβιβαστεί στην Γ’ Εθνική. «Γιατί να πληρώσω τα χρέη των άλλων, θέλω καθαρή την εταιρεία», είναι το μήνυμα του υποψήφιου επενδυτή.

«Πρέπει να πούμε τι βρήκαμε… να είναι σε επίσχεση και να μην υπάρχουν υπάλληλοι. Όχι τρεις, όπως είχε ειπωθεί στη γενική συνέλευση, αλλά πέντε.
Δεν είχε γίνει το παραμικρό από την προηγούμενη διοίκηση όσον αφορά τα αγωνιστικά τμήματα. Το κολυμβητήριο κλειστό, το αέριο κομμένο. Καθίσματα δεν υπήρχαν για να συνεδριάσει το ΔΣ τα 15, δηλαδή, όπως προβλέπεται από το καταστατικό. Επίσης, βρήκαμε να έχουν πολύ μεγαλύτερες οφειλές σε εφορία του Α.Σ.. σε εφορία του ΤΑΠ, ΙΚΑ και, επίσης, οι βεβαιώσεις χρεών ήταν πολύ μεγαλύτερες από αυτές που είχαν ανακοινωθεί στη συνέλευση της 11ης Σεπτεμβρίου.
Πιο συγκεκριμένα, οι οφειλές 6.900.000. Αυτό δεν ευσταθεί, οι οφειλές προς την εφορία είναι βεβαιωμένες και είναι τη τάξης που ξεπερνούν τα 30 εκ. ευρώ. Ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες και για το ΦΠΑ, που ανέρχεται σε 8.500.000, για να υπαχθούμε σε ευεργετική διάταξη νόμου, γιατί δεν ευσταθεί αυτή η οφειλή, απλά υπάρχουν πρόστιμα. Επίσης, έχει γίνει σχετική αίτηση για να υπαχθούμε σε νόμο αντί 12 εκ. από κώδικα φορολογικών στοιχείων. Περιμένουμε, επίσης, να ολοκληρωθεί από το ΣΔΟΕ το τρίτο κομμάτι, για να δούμε τι προκύπτει και από εκεί. Να σημειωθεί ότι μπήκαν αυτά τα εκατομμύρια στον ΑΣ. Και είναι υποχρεωμένος ν΄ αποδώσει τον ανάλογο ΦΠΑ; Όχι, δεν είναι.
Ο λαός του Άρη είναι περήφανος και θέλει να ξέρει την αλήθεια
».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο έργο της διοίκησης του:«Ας πάω στο τι κάναμε. Το πρώτο ήταν να λειτουργήσει το κολυμβητήριο, γιατί είναι μια πηγή εσόδων, για να μπορούμε ν΄ ανταποκριθούμε στα έξοδα των αγωνιστικών τμημάτων, κυρίως. Επίσης στη θύρα 3, κάναμε το παγοδρόμιο, όπου ειπώθηκαν πράγματα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Μέχρι τον Οκτώβρη, πλήρωνε το τμήμα χόκεϊ, που πρωταγωνιστεί, 50 ευρώ σε κάθε προπόνηση στο Ωραιόκαστρο; Πλήρωνε….Κέρδος 10.000 ευρώ, μίσθωμα που θ΄ αποδώσει 20.000 ευρώ στον Σ.Σ. και έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει ακαδημίες. Φέτος δεν έγινε έγκυρα, γιατί στις 2/10 γίναμε διοίκηση, δεν ήμασταν έτοιμοι τα Χριστούγεννα, αλλά την Πρωτοχρονιά.

Το τμήμα πάλης ήταν σ΄ ένα χώρο, που μέσα στο ταπί, υπήρχε κολώνα, με αποτέλεσμα να μην προπονούνται, όπως θα έπρεπε. Σε συνεργασία με τη διοίκηση της ΠΑΕ, δημιουργήθηκε ένας χώρος αντάξιος της ιστορίας μας. Σήμερα ενημερώθηκα ότι προκρίθηκε αθλητής μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Το τμήμα kick boxing ήταν σε χώρο χωρίς αποδυτήριο, τουαλέτες και γραφεία, για να εγγραφούν και να γίνουν μέλη νέα παιδιά σε άθλημα που είναι ενδιαφέρον. Σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμος και νέος ο χώρος για το kick boxing.
Στο κολυμβητικό, μέχρι τον Οκτώβριο αποχωρούσαν αθλητές. Και γνωρίζουμε όλοι πόσο σημαντικός αθλητής και πόση χαρά έδωσε ο Άρης Γρηγοριλάδης, ήταν ήδη αποφασισμένος ν΄ αποχωρήσει
».

Για το βόλεϊ: «Από τον Οκτώβριο με προσθήκη γνωστών ανθρώπων, όπως ο Μίλτος ο Ζορπίδης, δημιουργήθηκαν οι απαραίτητες προϋποθέσεις για να μπορεί το κολυμβητικό τμήμα να έχει διακρίσεις και να δημιουργηθούν αρκετά παιδιά στις ακαδημίες. Αυτήν την στιγμή ξεπερνούν τα 300 παιδιά, ενώ μέχρι τον Οκτώβρη είχαμε συνεχώς αποχωρήσεις.

Ο Άρης έχει δύο τμήματα στην Α1. Το τμήμα βόλεϊ ανδρών και το μπάσκετ γυναικών. Εκεί με την προσθήκη του κ. Διλμπέρη, που έδωσε ανάσα, πέρα από το οργανωτικό κομμάτι, σε συνεργασία με τους κ.κ. Πανταζή, Παλιάντζα και έτσι μπορέσαμε το τμήμα αυτό να παραμείνει στην Α1.

Όσον αφορά στα φορολογικά του ΤΑΠ: η μοναδική εκκρεμότητα που έχουμε είναι ένα ποσό της τάξης των 2.300 ευρώ, το οποίο με την τελευταία επιχορήγηση που περιμένουμε από την ΕΣΑΠ (2.150 ευρώ) θα πληρωθεί
».

Για την Άρης Εμπορική: «Ο Άρης έχει δύο τμήματα στην Α1. Το τμήμα βόλεϊ ανδρών και το μπάσκετ γυναικών. Εκεί με την προσθήκη του κ. Διλμπέρη, που έδωσε ανάσα, πέρα από το οργανωτικό κομμάτι, σε συνεργασία με τους κ.κ. Πανταζή, Παλιάντζα και έτσι μπορέσαμε το τμήμα αυτό να παραμείνει στην Α1.

Όσον αφορά στα φορολογικά του ΤΑΠ: η μοναδική εκκρεμότητα που έχουμε είναι ένα ποσό της τάξης των 2.300 ευρώ, το οποίο με την τελευταία επιχορήγηση που περιμένουμε από την ΕΣΑΠ (2.150 ευρώ) θα πληρωθεί
».

Θα πρέπει να λυθεί το θέμα της ΑΡΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ, θα πρέπει δηλαδή κάποια στιγμή να πληρώνουν τα αντίστοιχα ενοίκια. Αναγκαστήκαμε να στείλουμε εξώδικα, που στάλθηκαν στις αρχές Νοέμβρη, που δείχνει ότι δεν εισπράξαμε τα αντίστοιχα ενοίκια. Ως εκ τούτου θα μπορούσαμε να υποβάλλουμε την αντίστοιχη φορολογική δήλωση.

Από τον Σεπτέμβριο 2013 μέχρι και σήμερα, από την ΑΡΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ εισπράξαμε μόλις 2.000 ευρώ σε σύνολο, ενώ θα έπρεπε ο Ερασιτέχνης να εισπράττει τουλάχιστον 2.500 ευρώ κάθε μήνα. Αυτό μας δημιούργησε πρόβλημα στο ν΄ ανταποκριθούμε σε ορισμένες αυτονόητες υποχρεώσεις μας».

Ερωτηθείς για τι δεν κατεβαίνει πάλι, απάντησε: «Θα γνωρίζετε όλοι σας ότι είμαστε διοίκηση με απόφαση του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης. Γιατί ήταν η επιλογή μας; Γιατί τα χρέη και οι οφειλές ήταν περισσότερα από όσα ειπώθηκαν στη γ.σ. της 11ης Σεπτέμβρη.

Τον Άρη δεν τον έβλαψα ποτέ, όχι μόνο ώρες, αλλά και χρήματα αρκετά. Στο ΤΑΠ έγινε ένα κούρεμα της τάξης των 60.000 ευρώ, ένα έσοδο της ΕΣΑΠ της τάξης των 65.000 ευρώ πήγε σε παλιές οφειλές. Οι εκκρεμότητες, που έχουμε, δεν είναι ούτε στο 1/3. Όπως και να το δούμε, ακόμα και το χρέος του ΤΑΠ μειώθηκε. Δεν αυξήσαμε τα έξοδα, αλλά αντιθέτως τα μειώσαμε σε όλα τα επίπεδα. Είναι η πρώτη φορά που πληρώνονταν μετακινήσεις, ξενοδοχεία κ.τ.λ..

Πού έγινε το μεγάλο το λάθος; Λέει το καταστατικό: έφορος ιματισμού. Στις 2/10 ήδη είχαν δρομολογηθεί οι παραγγελίες στον ιματισμό, πλην του βόλεϊ ανδρών. Με αυτό που προβλέπονταν, μπορούσες να ντύσεις περισσότερα από 200 παιδιά στις ακαδημίες με κόστος 6.500 ευρώ. Δεν υπήρχε προγραμματισμός από την προηγούμενη διοίκηση και ο καθένας λειτουργούσε κατά το δοκούν, με αποτέλεσμα να χαθούν πολλά χρήματα
».

«Κανένα θέμα Τσιρίλο» λένε στον ΟΦΗ!

Τα σενάρια που ήθελαν τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Μπρούνο Τσιρίλο, να είναι νο1 υποψήφιος για τη θέση του βοηθού του Τζενάρο Γκατούζο στην τεχνική ηγεσία, προχώρησε η ΠΑΕ ΟΦΗ.

«Κανένα θέμα Τσιρίλο» λένε στον ΟΦΗ
Ο Τζενάρο Γκατούζο, προβάλει αυτή τη στιγμή ως ο νέος προπονητής του ΟΦΗ, αφού όλες οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας για να αντικαταστήσει τον Ρικάρντο Σα Πίντο στην τεχνική ηγεσία. Η ολοκλήρωση της υπόθεσης είναι θέμα… ανακοίνωσης, αφού ο ιταλός, πρώην προπονητής της ελβετικής Σιόν, βρέθηκε στην Κρήτη, ξεναγήθηκε στο Ηράκλειο αλλά και στις εγκαταστάσεις της ομάδας και έχει συμφωνήσει με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Μάνθο Πουλινάκη.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, βοηθός του «Ρίνο» θα ήταν ο Μπρούνο Τσιρίλο, που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ΑΕΚ, όμως η αντίδραση της Κρητικής ομάδας ήταν άμεση, αφού διέψευσε αυτό το ενδεχόμενο.Πηγή: sport-fm.gr

Προς Μπεσίκτας ο Στοχ!!

Στην Μπεσίκτας θα συνεχίσει την καριέρα του τη νέα σεζόν ο Μίροσλαβ Στοχ, καθώς όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, η Φενέρμπαχτσε θα τον παραχωρήσει στους «αετούς» για τη μεταγραφή του Πεκτεμέκ.

Προς Μπεσίκτας ο Στοχ!
Τη φανέλα της Μπεσίκτσς φέρεται να προβάρει ενόψει της νέας σεζόν ο Μίροσλαβ Στοχ. Αυτό το νέο δεδομένο στην υπόθεση του Σλοβάκου παίκτη που αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός στον ΠΑΟΚ από τη Φενέρμπαχτσε, μπήκε από τα ΜΜΕ της Τουρκίας και συγκεκριμένα από την ιστοσελίδα «milliyet.tr».

Τι αναφέρουν το δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της έγκυρης εφημερίδας; Πως η Φενέρμπαχτσε είναι έτοιμη να παραχωρήσει τον Στοχ ως αντάλλαγμα στην Μπεσίκτας, στο πλαίσιο της μεταγραφής του 25χρονου Τούρκου επιθετικού, Μουσταφά Πεκτεμέκ, από τους «αετούς», ούτως ώστε να μειώσει το ποσό των χρημάτων που θα δώσει για να ολοκληρωθεί η προσθήκη.

Παράλληλα, ο τουρκικός σύλλογος, θέλει με αυτό τον τρόπο να… απαλλαγεί από το «βαρύ» συμβόλαιο του Στοχ. Το μόνο που απομένει για να γίνει γεγονός η παραχώρησή του παίκτη, είναι να ανάψει το «πράσινο» φως και η Μπεσίκτας.Πηγή: sport-fm.gr

«Ντόπες» της Θύρας 13 για νίκη στο ΣΕΦ!

Οργανωμένοι φίλοι του Παναθηναϊκού θα βρεθούν νωρίς το απόγευμα στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή για να δώσουν ώθηση εν όψει του δεύτερου τελικού με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

«Ντόπες» της Θύρας 13 για νίκη στο ΣΕΦ
Κάλεσμα στους φίλους του Παναθηναϊκού να… ξεπροβοδίσουν την αποστολή της ομάδας πριν πάρει το δρόμο για το ΣΕΦ και τον δεύτερο τελικό της Α1 απέναντι στον Ολυμπιακό απευθύνει στα μέλη της η Θύρα 13.

«Στηρίζουμε όλοι τους μάγκες που μας έχουν κάνει υπερήφανους όλα αυτά τα χρόνια, στην προσπάθεια τους για την κατάκτηση του 34ου Πρωταθλήματος», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οργανωμένοι.Πηγή: sport-fm.gr

Όταν η Καλλονή πήρε την άνοδο…!(video)

Πριν από έναν χρόνο ακριβώς η Καλλονή εξασφάλιζε την άνοδό της στη Σούπερ Λίγκα και τώρα η νησιώτικη ΠΑΕ αναδημοσίευσε το βίντεο που είχε δημιουργήσει για εκείνη την επιτυχία.

Όταν η Καλλονή πήρε την άνοδο…(video)
Ένας χρόνος έχει συμπληρωθεί από τότε που η Καλλονή εξασφάλισε την άνοδό της στα… σαλόνια της Σούπερ Λίγκας.

Για να «τιμήσει» αυτή την ημέρα η διοίκηση του συλλόγου αναδημοσίευσε το βίντεο με τις αντιδράσεις παικτών και οπαδών, ύστερα από αυτή την επιτυχία της ομάδας.

Δείτε το βίντεο


Η ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ είναι στη Superleague! από aelkallonisfc

Πηγή: sport-fm.gr

Τιμή στον Σούλη!!

Ο Σούλης Μαρκόπουλος θα τιμηθεί για την συμπλήρωση 600 αγώνων στο πρωτάθλημα της Α1 σαν προπονητής.

Τιμή στον Σούλη
Βράβευση του Σούλη Μαρκόπουλου από τον ΕΣΑΚΕ για τη συμπλήρωση 600 αγώνων στους πάγκους της μεγάλης κατηγορίας θα προηγηθεί της αποψινής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο (17:30).

Ο 65χρονος τεχνικός, που θα τιμηθεί από τον πρόεδρο της λίγκας Γιώργο Χαλβατζάκη, έφτασε τους 600 αγώνες στον εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με την Κηφισιά για τα Playoffs (8/5/2014). Στα 604 ματς που μετρά σαν προπονητής στην Α1 έχει 283 νίκες και 321 ήττες, ενώ ως προπονητής του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχει 109 νίκες και 85 ήττες σε 194 παιχνίδια.Πηγή: sport-fm.gr

Μήνυμα του ΕΣΑΚΕ για τη χρόνια Ηπατίτιδα!!

Μήνυμα για την πρόληψη, καταπολέμηση και διάγνωση της χρόνιας ιογενούς ηπατίτιδας θα σταλεί στον αγώνα ΠΑΟΚ-Πανιώνιος.

Μήνυμα του ΕΣΑΚΕ για τη χρόνια Ηπατίτιδα
Το μπάσκετ αξιοποιεί τη δύναμή του για να προβάλει σημαντικά ζητήματα, όπως είναι η πρόληψη, καταπολέμηση και διάγνωση της χρόνιας ιογενούς ηπατίτιδας.

«Ο ΕΣΑΚΕ και η Εταιρεία Μελέτης του Ήπατος ενώνουν τις δυνάμεις τους και στέλνουν σήμερα στον αγώνα ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ένα ηχηρό μήνυμα για την πρόληψη, καταπολέμηση και διάγνωση της χρόνιας ιογενούς ηπατίτιδας.

Η Χρόνια Ιογενής Ηπατίτιδα είναι ένα νόσημα που μπορεί να προληφθεί, να αντιμετωπιστεί και σε πολλές περιπτώσεις να θεραπευτεί πλήρως, εφόσον βέβαια διαγνωστεί έγκαιρα και στη συνέχεια χορηγηθεί η κατάλληλη θεραπεία.

Αυτό είναι το μήνυμα της πανελλήνιας ενημερωτικής εκστρατείας της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης του Ήπατος, η οποία ξεκίνησε το 1987 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Ήπατος (Ε.Ε.Μ.Η.), δραστηριοποιείται έντονα στο χώρο της ηπατίτιδας με συνεχή προσφορά στην πρόληψη, τη θεραπεία, καθώς και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών. Η ανάπτυξη της επικοινωνίας και ενημέρωσης με τους επαγγελματίες υγείας, τους ασθενείς, αλλά και εκείνους που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν γενικότερα, είτε ανήκουν στο χώρο της υγείας είτε όχι, αποτέλεσε και θα αποτελεί πρωταρχική μέριμνα της Ε.Ε.Μ.Η
».

Τα μάζεψε για Τοχίρ ο Μοράτι!

Ο Μάσιμο Μοράτι έσπευσε να «μπαλώσει» όσα δήλωσε και τα οποία είχαν εκληφθεί ως αιχμές για τον διάδοχό του στην ηγεσία της Ίντερ.

Τα μάζεψε για Τοχίρ ο Μοράτι
Ο Μάσιμο Μοράτι δεν είχε κρύψει προ ημερών τη δυσαρέσκειά του για κάποιες δηλώσεις του διαδόχου του στην ηγεσία της Ίντερ, Έρικ Τοχίρ, περί «αναστήλωσης» του συλλόγου. «Δεν υπάρχει κάτι για να θεραπεύσει ο Τοχίρ, η Ίντερ ήταν πάντα συνεπής στις υποχρεώσεις της», είχε δηλώσει εμφανώς δυσαρεστημένος.

Άλλο που δεν ήθελαν τα ιταλικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για κόντρα των δύο ανδρών και να αφήνουν υπόνοιες ακόμη και για επιστροφή του επίτιμου προέδρου στην κεφαλή των «νερατζούρι». Ο ίδιος ο Μοράτι, ωστόσο, έσπευσε να τα… μαζέψει.

«Ο Τοχίρ και οι συνεργάτες του έχουν όλες τις ικανότητες για να τα πάνε καλά. Δεν επιστρέφω σαν πρόεδρος κι αυτό είναι καλό γιατί αν επέστρεφα, θα ήταν ένα σημάδι ότι τα πράγματα είναι χάλια», δήλωσε.
Πηγή: sport-fm.gr

Το «ψάχνει» στα χαφ ο Σάντος!

Σε ακόμη μία προπόνηση ο Φερνάντο Σάντος δοκίμασε ορισμένα πράγματα όσον αφορά τον σχηματισμό της μεσαίας γραμμής της Εθνικής Ελλάδας εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία.

Το «ψάχνει» στα χαφ ο Σάντος
Σε ιδιαίτερα υψηλούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας στον Άγιο Κοσμά, δεκαεπτά μέρες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία.

Συγκεκριμένα, οι διεθνείς προπονήθηκαν για μία ώρα και σαράντα πέντε λεπτά και το ευχάριστο είναι ότι κανένας εξ’ αυτών δεν έχει παραπονεθεί για ενοχλήσεις, παρότι οι περισσότεροι προέρχονται από τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας και τα πρωταθλήματα του εξωτερικού τελείωσαν πριν από μερικές μέρες.

Ο Φερνάντο Σάντος έκανε στην πρωινή προπόνηση δίτερμα, κάνοντας δύο αλλαγές στον σχηματισμό της μεσαία γραμμής της «γαλανόλευκης» στο σχήμα 4-3-3.

Στο πρώτο ημίχρονο κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Καρνέζης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – είχε τους Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Χολέμπας.

Ο Τζιόλης και ο Μανιάτης ήταν στα χαφ, με τον Κατσουράνη πιο μπροστά τους. Την τριάδα της επίθεσης αποτέλεσαν οι Σαμαράς, Σαλπιγγίδης και Μήτρογλου.

Στο δεύτερο μέρος ο ομοσπονδιακός τεχνικός διαφοροποίησε τον σχηματισμό στη μεσαία γραμμή, έχοντας ως αμυντικό χαφ τον Τζιόλη και εσωτερικούς μέσους τους Μανιάτη, Κατσουράνη.

Στην άλλη ομάδα έπαιξαν οι Καπίνο, Τζαβέλας, Βύντρα, Ταχτσίδης, Μόρας, Σάμαρης, Καραγκούνης (αριστερά), Κονέ (δεξί χαφ), Χριστοδουλόπουλος, Φετφατζίδης και Γκέκας.

Να σημειωθεί ότι η Εθνική θα προπονηθεί και το απόγευμα στις 17:30 (κλειστή) στον Άγιο Κοσμά.Πηγή: sport-fm.gr

«Κοιτάει» τον Πορσέλις!

Την περίπτωση του Ράφαελ Πορσέλις φέρονται να εξετάζουν στον Παναιτωλικό, καθώς η Μπράγκα παραχωρεί εκ νέου δανεικό τον 27χρονο φορ.

«Κοιτάει» τον Πορσέλις
Πολύ καλές είναι οι σχέσεις του Παναιτωλικού με την Μπράγκα, με τη SportDay να αναφέρει πως οι Αγρινιώτες εξετάζουν την περίπτωση του Ράφαελ Πορσέλις που αναμένεται να δοθεί εκ νέου δανεικός από τους Πορτογάλους.

Ο Βραζιλιάνος φορ έπαιξε με τη φανέλα της Φεϊρένσε, η οποία δεν κατάφερε να προβιβαστεί στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, ο 27χρονος παίκτης κατάφερε να ξεχωρίσει, πετυχαίνοντας μάλιστα και 10 γκολ σε 30 εμφανίσεις.

Οι «αρσεναλίστας» φέρονται να επιθυμούν να δουν τον παίκτη σε ακόμη πιο υψηλό επίπεδο, ώστε να επιστρέψει πιο ώριμος στην ομάδα και να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Εν τω μεταξύ, εντός της εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί η παραμονή του Ράφαελ στον Παναιτωλικό.

Το θέμα του Γκάλο, παράλληλα, παραμένει στάσιμο, με τους διοικούντες την ΠΑΕ να εκτιμούν ότι όσο η Μπράγκα δεν δέχεται πρόταση για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου, τόσο παραμένουν ζωντανές οι ελπίδες τους να τον κρατήσουν και την επόμενη χρονιά.Πηγή: sport-fm.gr

Απάντησε με… ρεκόρ στον Κλίνσμαν ο Ντόνοβαν!!

Ο Λάντον Ντόνοβαν έγινε πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο MSL λίγες μέρες μετά την απόφαση του Γιούργκεν Κλίνσμαν να μην τον πάρει στην αποστολή των ΗΠΑ για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Απάντησε με… ρεκόρ στον Κλίνσμαν ο Ντόνοβαν
Στους… αντιπάλους ξέσπασε ο Λάντον Ντόνοβαν για την απόφαση του Γιούργκεν Κλίνσμαν να μην τον πάρει στην αποστολή των ΗΠΑ για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο 32χρονος φορ πέτυχε δύο γκολ στη νίκη της Γκάλαξι με 4-1 επί της Φιλαδέλφεια Γιούνιον και έφτασε τα 136 γκολ (158 μαζί με τα play offs), επίδοση που τον φέρνει στην πρώτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών για το MLS ξεπερνώντας τον Τζεφ Κάνινγχαμ.





Πηγή: sport-fm.gr

Παπαμακάριος: «Θα ήθελα να επιστρέψω»

Ο Μανώλης Παπαμακάριος με δηλώσεις του σε ισπανική ιστοσελίδα εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στη Λαγκούν Άρο.

Παπαμακάριος: «Θα ήθελα να επιστρέψω»
Στο διάστημα που αγωνίστηκε στη Λαγκούν Άρο ο Μανώλης Παπαμακάριος κέρδισε μόνο φίλους και καλές εμπειρίες. Λογικό είναι να επιθυμεί την επιστροφή του.

«Θα ήθελα πολύ να επιστρέψω. Έχω πολλούς φίλους στο Σαν Σεμπαστιάν και ο σύλλογος είναι σπουδαίος. Το καλοκαίρι θα εξετάσω όλες τις επιλογές μου», δήλωσε ο πολύπειρος γκαρντ, που επισκέφτηκε πρόσφατα την πόλη για να δει γνωστούς και φίλους. «Ήταν χαρά μου που επέστρεψα στο Σαν Σεμπαστιάν. Τόσο οι φίλαθλοι όσο και η ομάδα με έκαναν να νιώσω μέλος μιας οικογένειας και είμαι ευγνώμων».
Πηγή: sport-fm.gr

Μίλησε για Εντινγκά, εξελίξεις με Εμπιά!

Την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του Ολυμπιακού επιθυμεί ο Μίτσελ, ο οποίος φέρεται να έχει εισηγηθεί την παραμονή του Εντινγκά και παράλληλα υπάρχουν επαφές για τον Εμπιά που μένει ελεύθερος.

Μίλησε για Εντινγκά, εξελίξεις με Εμπιά
Εκτός μεσοεπιθετική γραμμή, στον Ολυμπιακού κοιτάζουν ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να ενισχύσουν τη μεσαία γραμμή της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν.

Ένας από αυτούς είναι και ο Ντελβέν Εντινγκά, ο οποίος κατάφερε – ιδιαίτερα στο β’ μισό της σεζόν – να αποδείξει ότι μπορεί να φανεί «χρήσιμο» εργαλείο στα χέρια του Μίτσελ.

Μάλιστα, ο Ισπανός τεχνικός φέρεται να έχει μιλήσει με τους διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ και έχει εισηγηθεί την παραμονή του Αφρικανός στην ομάδα, ενώ ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις που υπάρχουν στις επαφές με τη Μονακό.

Ο 51χρονος προπονητής παρουσιάζεται σίγουρος ότι ο Κονγκολέζος χαφ θα είναι καλύτερος του χρόνου, εφόσον κάνει την προετοιμασία που πρέπει το καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα, οι πρωταθλητές Ελλάδας - πέρα από τον Ντιόπ – φέρονται να ασχολούνται και με τον Στεφάν Εμπιά. Ο Καμερουνέζος άσος μένει ελεύθερος από τη Σεβίλλη και την υπόθεση φέρονται να έχουν αναλάβει προσωπικά ο Πιέρ Ισά και ο Κριστιάν Καρεμπέ. Η συγκεκριμένη περίπτωση χαίρει της εκτίμησης των ανθρώπων της ομάδας και δεν αποκλείεται σύντομα να σημειωθούν εξελίξεις. Πηγή: sport-fm.gr

Βαζέχα: «Πολύ καλή επιλογή για ΑΕΚ ο Κούζβικ»

Παίκτη ικανό να κάνει τη διαφορά στην ΑΕΚ όχι μόνο στη Football League, αλλά και στη μεγάλη κατηγορία θεωρεί τον Γκρεγκόρζ Κούζβικ ο Κριστόφ Βαζέχα.

Βαζέχα: «Πολύ καλή επιλογή για ΑΕΚ ο Κούζβικ»
Ο Γκρεγκόρζ Κούζβικ είναι μεταξύ των παικτών που έχει εξετάσει η ΑΕΚ για τη θέση του σέντερ φορ. Ο Κριστόφ Βαζέχα γνωρίζει καλά τον Πολωνό φορ και θεωρεί πως εφόσον αποκτηθεί θα είναι μια πολύ καλή επιλογή για τους «κιτρινόμαυρους».

«Γνωρίζω τον Κούζβικ γιατί αγωνίζεται στην πρώην ομάδα μου και παρακολουθώ τα παιχνίδια και την πορεία της. Είναι ένας παίκτης που έχει ξεχωρίσει φέτος με τις εμφανίσεις του, έχει πετύχει πολλά γκολ και θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς της χώρας. Έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα, αλλά κάνει κι άλλες δουλειές μέσα στο γήπεδο, αφού είναι εξαιρετικός στην κίνηση χωρίς την μπάλα, ενώ βοηθά και ανασταλτικά πιέζοντας πολύ τους αντιπάλους αμυντικούς», δήλωσε ο παλαίμαχος φορ του Παναθηναϊκού.

«Νομίζω πως είναι μια πολύ καλή επιλογή για την ΑΕΚ, γιατί πρόκειται για ποιοτικό παίκτη, που πιστεύω πως θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά και τη χρονιά που η ΑΕΚ θα επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα», πρόσθεσε.Πηγή: sport-fm.gr

Χρήματα, αλλιώς Γ’ Εθνική!

Η εξεύρεση ρευστού αποτελεί άμεση προτεραιότητα για τη διοίκηση του Άρη, με το ενδεχόμενο η ομάδα να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική να παραμένει ιδιαίτερα πιθανό.

Χρήματα, αλλιώς Γ’ Εθνική
Δύο είναι οι τρόποι με τους οποίους η διοίκηση του Άρη μπορεί να αντιμετωπίσει το μεγάλο οικονομικό πρόβλημα που καλείται να διαχειριστεί.

Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς θέλουν να μπουν χρήματα στα ταμεία του συλλόγου με τη μορφή επένδυσης ή με τη μορφή χορηγίας, ώστε να μπορέσει να συμμετάσχει του χρόνου στη Football League.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο ξεκάθαρο πλάνο στις τάξεις των «κίτρινων», όμως οι διοικούντες αναμένεται να ανοίξουν τα χαρτιά τους σύντομα.

Στόχος του Άρη είναι η εξασφάλιση ρευστού με οποιονδήποτε τρόπο, αλλιώς η εκκαθάριση και η Γ' Εθνική θα αποτελέσει μονόδρομο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, η «ομάδα» του Παναγιώτη Στεφανίδη, έχει ζητήσει διορία μέχρι τις 15 Ιουνίου, καθώς περιμένει ως τότε να έχει ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι με 2-3 περιπτώσεις που ακόμη είναι ανοικτές.

Οι διοικούντες αφήνουν να εννοηθεί ότι πρόκειται για επιχειρηματίες που μπορούν να λύσουν το πρόβλημα του Αρη και βρίσκονται σε επαφές μαζί τους.

Αν και αυτές ναυαγήσουν και μέχρι τότε δεν έχει προκύψει κάτι άλλο, τότε στη Γ.Σ. της «ΚΜΑ» ο κόσμος του Αρη θα κληθεί να αποφασίσει για το μέλλον της ομάδας. Πηγή: sport-fm.gr

Μπαίνουν σε μια σειρά!

Τις επόμενες μέρες θα γίνει γνωστό το πλάνο του Άγγελου Αναστασιάδη για τον ΠΑΟΚ, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να προχωρεί σε σημαντικές ανακοινώσεις και για άλλα αγωνιστικά ζητήματα.

Μπαίνουν σε μια σειρά
Αρκετές είναι οι εκκρεμότητες που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ και αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις εν όψει της νέας σεζόν.

Πρώτα από όλα εντός της εβδομάδας αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στους εκπροσώπους του Τύπου και τους οπαδούς του «Δικεφάλου του Βορρά» ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο έμπειρος τεχνικός θα παρουσιάσει το πλάνο που έχει καταστρώσει – συνεργασία με τη διοίκηση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ – για το ρόστερ της ομάδας, θα μιλήσει για τους στόχους της επόμενης σεζόν και ό,τι άλλο είναι στη δική του αρμοδιότητα.

Από εκεί και πέρα, την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων του συλλόγου, με βασικό θέμα την οργάνωση και τη στελέχωση του νέου Δ.Σ. της ΠΑΕ. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει το πόστο που θα αναλάβει από εδώ και στο εξής ο Ζήσης Βρύζας, ο οποίος δεν θα είναι πλέον πρόεδρος.

Ένα από τα «φλέγοντα» ζητήματα είναι να βρεθεί λύση για τις αποδεσμεύσεις των παικτών που δεσμεύονται με συμβόλαια, όπως ο Μαντούρο που δεν κατάφερε να προσφέρει τα αναμενόμενα και φαίνεται πως δεν υπολογίζεται από τον Αναστασιάδη.

Τέλος, η διοίκηση και ο προπονητής θα προσπαθήσουν να δουν τι θα γίνει με τις υποθέσεις των Λίνο και Βούκιτς, όπως και του Στοχ που φαίνεται πως απομακρύνεται και τις φήμες που έχουν προκύψει για τον Κράσιτς.
Πηγή: sport-fm.gr

Two… be continued!

Πράξη δεύτερη στους τελικούς της Α1 απόψε με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Όπλο το κατάμεστο γήπεδο για τους «ερυθρόλευκους», ερωτηματικό ο Γκιστ για τους «πράσινους».

Two… be continued
Και τώρα... η συνέχεια. Οι μεν θέλουν να ισοφαρίσουν. Οι δε να βγάλουν ξανά «σκούπα». Οι ουδέτεροι να μη δουν ματς-«σούπα» σαν κι αυτό της Πέμπτης. Όπως και να’ χει, ό,τι κι αν γίνει, ο δεύτερος αγώνας της σειράς των τελικών της Α1 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό απόψε (19:45, ΝΕΡΙΤ, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και www.sport-fm.gr) θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Με τον κόσμο του για το 1-1

Ο Ολυμπιακός έχασε μια μεγάλη ευκαιρία το βράδυ της Πέμπτης, αλλά δεν το βάζει κάτω. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι για απαντήσεις απόψε και θα έχουν μεγάλο σύμμαχο τον κόσμο τους. Μέχρι το βράδυ της Κυριακής είχαν απομείνει περίπου χίλια εισιτήρια, αλλά κι αυτά αναμένεται να εξαφανιστούν μέχρι το τζάμπολ και το ΣΕΦ να είναι κατάμεστο. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν πέραν της απουσίας του Βασίλη Καββαδά που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και χάνει όλη τη σειρά. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πέρα από τεχνικής φύσεων ζητήματα έχει εστιάσει και στην ψυχολογία της ομάδας του περιμένοντας σε αυτό το παιχνίδι καλύτερο Σπανούλη, να μπουν στην εξίσωση Μάντζαρης και Σλούκας, αλλά και περισσότερη βοήθεια από τους ξένους καθώς πλην Ντάνστον και Κόλινς οι υπόλοιποι δεν πρόσφεραν.

Με ή χωρίς Γκιστ για το 2-0

Αποφασισμένος να κάνει το αποφασιστικό βήμα για την υπεράσπιση του θρόνου του στην Α1 είναι ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» δεν επαναπαύονται στο πλεονέκτημα έδρας και θέλουν να φύγουν για τρίτη σερί φορά νικητές από το ΣΕΦ σε σειρά τελικών. Στην προσπάθειά τους αυτή πιθανώς να μην υπολογίζουν στον Τζέιμς Γκιστ. Ο Αμερικανός ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο, δεν προπονήθηκε τις δύο τελευταίες μέρες και η συμμετοχή του θα κριθεί λίγο πριν το τζάμπολ. Από τη στιγμή που ελλοχεύει ο κίνδυνος θλάσης, είναι πολύ πιθανό ο Γκιστ είτε να μείνει εκτός δωδεκάδας, είτε να είναι στον πάγκο για παν ενδεχόμενο. Οι «πράσινοι» παρουσιάζονται αισιόδοξοι, αφού όπως τόνιζαν δεν είναι δυνατό να εμφανιστούν τόσο άστοχοι (1/20 τρίποντα) και κακοί επιθετικά όπως συνέβης το πρώτο ματς της σειράς.

Διαιτητές του σημερινού αγώνα θα είναι οι κ.κ. Χριστοδούλου, Πηλοΐδης και Φούφης. Ο τρίτος αγώνας της σειράς θα γίνει την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ στις 19:45.

Η παράδοση

Ο Ολυμπιακός μετρά 22 νίκες σε 29 αγώνες ως γηπεδούχος σε σειρές τελικών απέναντι στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» έχουν περάσει επτά φορές από την έδρα των «ερυθρόλευκων», ανάμεσα σε αυτές και τις δύο περσινές. Συνολικά και σε όλες τις διοργανώσεις οι δύο «αιώνιοι» έχουν αναμετρηθεί 204 φορές με τον Παναθηναϊκό να έχει 117 νίκες και τον Ολυμπιακό 87, ενώ σε επίπεδο πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ το επί μέρους «σκορ» είναι 61-47 (39-25 στα play offs).

*Στις 17:30 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο στο κλειστό της Πυλαίας μετά τη νίκη του στη Νέα Σμύρνη. Πηγή: sport-fm.gr

Γήπεδο… έτσι κι αλλιώς!

Βεβαιότητα υπάρχει στις τάξεις της ΑΕΚ πως το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια θα γίνει, παρά τις επιφυλάξεις που έχουν εκφράσει ο νέος δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, αλλά η νέα περιφερειάρχης Αττικής.

Γήπεδο… έτσι κι αλλιώς
Την πεποίθηση πως η κατασκευή της «Αγια-Σοφιάς» θα γίνει απρόσκοπτα εκφράζουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Μπορεί να αποτελεί κοινό μυστικό ότι θα προτιμούσαν την εκλογή Γεωργαμλή και Σγουρού σε Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας και Περιφέρεια Αττικής αντιστοίχως, ωστόσο θεωρούν πως θα υπάρξει καλή συνεργασία με τον Άρη Βασιλόπουλο και τη Ρένα Δούρου για το έργο που θα ωφελήσει τον σύλλογο, αλλά και την περιοχή.

Οι δύο νεοεκλεγέντες έχουν εκφραστεί υπέρ του γηπέδου αλλά υπό προϋποθέσεις και έχουν δηλώσει πως σκοπεύουν να κάνουν προτάσεις για κάποιες βελτιώσεις. Το βέβαιο είναι πως στην ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν κανένα βήμα προς τα πίσω και καμία υποχώρηση, καθώς η Δημοτική αρχή είχε ψηφίσει υπέρ σε πλειοψηφία για την κατασκευή του γηπέδου, ενώ και τα χρήματα από την Περιφέρεια για το γήπεδο είναι ήδη «κλειδωμένα» σε λογαριασμό για την ΑΕΚ.

Πολύ σημαντική είναι η ψήφιση του ρυθμιστικού νομοσχεδίου. Η Βουλή ανοίγει ξανά στις 28 του μήνα και στις 12 Ιουνίου θα μπει το θέμα στην Ολομέλεια, ενώ μετά από περίπου μία εβδομάδα θα τεθεί προς ψήφιση από τη Βουλή και θα είναι το μεγάλο βήμα, αφού θα εκκρεμεί η έκδοση των αδειών για να αρχίσουν τα έργα. Αυτό-αν δεν προκύψουν απρόοπτα προβλήματα-υπολογίζεται στα μέσα Ιουλίου. Στο μεταξύ, το σημερινό ΔΣ της Ερασιτεχνικής θα εγκριθεί το παραχωρητήριο στη «Δικέφαλος 1924», ζήτημα που θεωρείται τυπικό.

Άλλες 5-6 μεταγραφές

Δεν απέμειναν πολλά κομμάτια για την ολοκλήρωση του παζλ της νέας ΑΕΚ. Έχουν ήδη αποκτηθεί έντεκα παίκτες, οι Λαμπρόπουλος, Σαρρής, Κολοβέτσιος, Σβάρνας Μπακάκης, Ανέστης, Φαγέ, Μάνταλος, Αραβίδης, Ντούνης και Ζόριτς, ενώ αναζητούνται ακόμη αριστερός μπακ, ακραίος επιθετικός, αμυντικό χαφ, ένας ή δύο επιθετικοί και πιθανώς στόπερ. Ο Τραϊανός Δέλλας θέλει να έχει στα χέρια του ένα ρόστερ 28-30 παικτών και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν ενημερωθεί όλοι οι ποδοσφαιριστές για το αν θα κληθούν να υπογράψουν νέο συμβόλαιο ή είναι εκτός πλάνων για τη νέα ΑΕΚ. Δύσκολα θα παραμείνουν περισσότεροι από 12 φορ από το δυναμικό της σεζόν που τελείωσε.

*Φιλικό με τη Αγίας Άννας στο γήπεδο της στις Αχαρνές θα δώσει η ΑΕΚ στις 18:30 με τα έσοδα να διατίθενται στους Γιατρούς του Κόσμου. Στο πρώτο ημίχρονο θα αγωνιστούν παίκτες της πρώτης ομάδας και στο η ομάδα των παλαιμάχων. Πηγή: sport-fm.gr

Εβδομάδα «ερυθρόλευκων» ανακοινώσεων!

Εντός της εβδομάδας ενδέχεται να υπάρξουν ανακοινώσεις για την ενίσχυση του ρόστερ και τις αποχωρήσεις παικτών στον Ολυμπιακό. Τι γίνεται με Φινμπόγκασον, Άμραμπατ και τους άλλους στόχους.

Εβδομάδα «ερυθρόλευκων» ανακοινώσεων
Επαφές για αρκετούς ποδοσφαιριστές έχουν το τελευταίο διάστημα στον Ολυμπιακό, με τις τελευταίες συζητήσεις να γίνονται στο περιθώριο του τελικού του Champions League που βρέθηκαν οι κ.κ. Καρεμπέ και Βρέντζος.

Η εβδομάδα που μόλις άρχισε θεωρείται για κάποιους ανακοινώσεων όσον αφορά την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ και τις αποδεσμεύσεις κάποιων παικτών που δεν υπολογίζονται από τον Μίτσελ.

Οι Πειραιώτες φέρονται να είναι στην τελική ευθεία για ορισμένες υποθέσεις, οι οποίες θα ανακοινωθούν λίαν συντόμως. Δύο εξ’ αυτών είναι ο Σάκης Παπάζογλου και ο Κώστας Φορτούνη.

Με τον πρώτο φαίνεται πως υπάρχει συμφωνία για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ενώ για τον διεθνή μεσοεπιθετικό απομένει το τελικό «Ο.Κ.» για την απόκτησή του.

Όσον αφορά τώρα το θέμα του Αλφρεντ Φινμπόγκασον, μοιάζει να είναι ο ιδανικός επιθετικός για να καλύψει το κενό που υπάρχει στη συγκεκριμένη θέση του «ερυθρόλευκου» ρόστερ.

Παρότι η Χέρενφεϊν αξιώνει ένα ποσό 9 με 10 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Ισλανδού φορ, εκείνος παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού, καθώς τον δελεάζει η προοπτική να αγωνιστεί στο Champions League.

Ενδιαφέρον για τον διεθνή άσο φέρονται να έχουν εκδηλώσει η Νιούκαστλ και η Λάτσιο, οι οποίες είναι πιθανό να καταθέσουν πρόταση για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Τέλος, στην τελική ευθεία φαίνεται πως είναι και η μεταγραφή του Νορντίν Άμραμπατ, καθώς υπάρχουν δημοσιεύματα στην Τουρκία για συμφωνία με τη Γαλατασαράι με ένα ποσό της τάξεως των 4 με 4,5 εκατ. ευρώ.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και η… μεξικάνικη σαπουνόπερα με πρωταγωνιστή τον Άλαν Πουλίδο, ο οποίος φέρεται να έχει υπογράψει προσύμφωνο (για τέσσερα χρόνια με 1 εκατ. ευρώ ετησίως) με τους Πειραιώτες. Πηγή: sport-fm.gr

Τα δίνει όλα για στόπερ και χαφ!!

Ένα αξιοσέβαστο μπάτζετ για στόπερ και χαφ διαθέτει ο Παναθηναϊκός. Τυπικό το θέμα Μπούρμπου. Εξελίξεις αυτή την εβδομάδα για Καραγκούνη.

Τα δίνει όλα για στόπερ και χαφ
Ένα ποσό ικανό για να αποκτήσει παίκτες ποιότητας στις θέσεις που έχει ζητήσει ενίσχυση η τεχνική ηγεσία είναι σε θέση να διαθέσει η διοίκηση του Παναθηναϊκού στον Γιάννη Αναστασίου και τον Νίκο Νταμπίζα.

Η θέση του δεξιού μπακ θα καλυφθεί από τον Χρήστο Μπούρμπο, ο οποίος έχει συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο έναντι 90 και 100 χιλιάδες ευρώ για τον πρώτο και δεύτερο χρόνο αντιστοίχως (είναι σε επαφή με τον ΟΦΗ για διακανονισμό, αλλά αν δεν τα βρουν θα επιδιώξει να εκδικαστεί η προσφυγή του). Τα χρήματα που εξοικονομήθηκαν με την προσθήκη ενός πολύ προσιτού οπισθοφύλακα θα διατεθούν για τις θέσεις των στόπερ και του χαφ, δίχως πάντως να γίνουν υπερβάσεις στον προϋπολογισμό.

Για τη θέση του κεντρικού αμυντικού έχουν ήδη εντοπιστεί κάποιες καλές περιπτώσεις κι έχουν γίνει οι σχετικές επαφές. Σημειώνεται πως εφόσον δεν παραμείνει ο Σίλντενφελντ, θα αποκτηθεί κι άλλος αμυντικός για να υπάρχει πληρότητα στα στόπερ. Σε ό,τι αφορά στον μέσο, το ποσό που θα διατεθεί για τη θέση θα είναι μεγαλύτερο εφόσον παραμείνει ο Αμπέντ, που έχει μικρό συμβόλαιο, ενώ θα γίνει κίνηση και για εξτρέμ, παρότι στον Παναθηναϊκό πιστεύουν στον Μπαϊράμι και τις δυνατότητές του να προσφέρει ουσιαστικά την επόμενη σεζόν.

Ξεκαθαρίζει για Καραγκούνη

Εβδομάδα εξελίξεων είναι αυτή που ξεκινά για την υπόθεση του Γιώργου Καραγκούνη, αφού στο τέλος της ο πολύπειρος μέσος αναχωρεί με την αποστολή της Εθνικής για φιλικά παιχνίδια και εν συνεχεία το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Πρόθεση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τον «Κάρα» για να ξεκαθαρίσει το θέμα του κι αν θα επιστρέψει στο «τριφύλλι» για να κλείσει την καριέρα του, κάτι που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.Πηγή: sport-fm.gr

Άλλος άνθρωπος ο Μήτρογλου!!

Εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα των τεστ που υποβλήθηκε ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος δείχνει ιατρικά έτοιμος να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Άλλος άνθρωπος ο Μήτρογλου!
Ένα από τα θέματα που απασχολούσε το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Ελλάδας, πόσω μάλλον τον Φερνάντο Σάντος, ήταν η κατάσταση στην οποία θα είναι ο Κώστας Μήτρογλου εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είχε δηλώσει στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου πως παρακολούθησε από κοντά τον διεθνή επιθετικό στο τελευταίο παιχνίδι της Φούλαμ, έχοντας αποκλειστικά σε εκείνον την προσοχή του για να «τσεκάρει» αν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

Σύμφωνα με τη SportDay, εκείνο που προκύπτει από τις πρώτες μέρες που συγκεντρώθηκαν οι διεθνείς στον Άγιο Κοσμά είναι ότι ο 25χρονος επιθετικός έχει αλλάξει αρκετά όσον αφορά την εξωτερική του εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, έχει αλλάξει σωματικά, δείχνει πιο ελαφρύς και πιο ευέλικτος από ποτέ. Μάλιστα, άνθρωποι που είναι κοντά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αναφέρουν ότι ο Μήτρογλου «φαίνεται ότι είναι στην καλύτερη φυσική κατάσταση που είχε ποτέ»!

Όσον αφορά τις μετρήσεις που υποβλήθηκε, η λιπομέτρηση έδειξε εξαιρετικά αποτελέσματα, ενώ ανάλογα είναι τα τεστ που αφορούν τη σωματική/οργανική κατάσταση.

Εκείνο που έχει πλέον σημασία για τον «πιστολέρο» είναι να βρει την αυτοπεποίθησή του, για αυτό θεωρούνται εξαιρετικά σημαντικά τα φιλικά με Πορτογαλία , Νιγηρία και Βολιβία. «Μόλις βάλει το πρώτο, θα… ξεμπουκώσει», λένε οι συμπαίκτες του στην Εθνική.

Οι διεθνείς ήταν ελεύθεροι από το μεσημέρι του Σαββάτου και επέστρεψαν Κυριακή το βράδυ στο ξενοδοχείο. Σήμερα θα πραγματοποιηθεί διπλή προπόνηση το πρωί στις 10:00 (ανοιχτή για το κοινό και τα ΜΜΕ) και το απόγευμα στις 17:30 (κλειστή) στον Άγιο Κοσμά.Πηγή: sport-fm.gr

Βερόνα καλεί Λάζαρο!

Ο ιταλικός Τύπος, θεωρεί ως βέβαιη, την αποχώρηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου από την Μπολόνια και τον παρουσιάζει σαν στόχο της Βερόνα

Βερόνα καλεί Λάζαρο
Αν πιστέψει κανείς, τα ιταλικά δημοσιεύματα, τότε δεν αποκλείεται ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, να βρει και πάλι έναν συμπατριώτη μας, σε άλλον ιταλικό σύλλογο. Ο υποβιβασμός της Μπολόνια στην Serie B, έχει φέρει κύμα αποχωρήσεων στην «τζιαλομπλού» και ανάμεσα στις υποψήφιες ομάδες να εντάξουν στο δυναμικό τους, τον Λάζαρο, είναι η Βερόνα, στην οποία αγωνίζεται, ο Βαγγέλης Μόρας.Πηγή: sport-fm.gr

Ακόμα 1000 εισιτήρια για τον 2ο τελικό!!

Άλλο ένα παιχνίδι στο οποίο το ΣΕΦ, αναμένεται να είναι κατάμεστο, μιας και τα λίγα «μαγικά χαρτάκια» που έχουν απομείνει, αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα

Ακόμα 1000 εισιτήρια για τον 2ο τελικό
Τα εισιτήρια για τον 2ο τελικό που θ’ αρχίσει την Δευτέρα 26/5, στις 19:45 έχουν ήδη εξαφανιστεί στο μεγαλύτερο ποσοστό τους και τα 1000 που έχουν απομείνει αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα. Άλλωστε με τις άδειες θέσεις, που «κόπηκαν» για λόγους ασφαλείας, ο αριθμός τους, περιορίστηκε σε λίγο πάνω από 11.000. Οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί θα προσπαθήσουν να σπρώξουν την ομάδα στην ισοφάριση της σειράς. Τα αδιάθετα εισιτήρια διατίθενται από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ, αλλά και το Official Olympiacos BC Store (Καραολή και Δημητρίου 8, έναντι γηπ. Καραϊσκάκη). Πηγή: sport-fm.gr

Kασίγιας: «Σκέφτομαι το 11ο»

Ο εμβληματικός ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης, αφιέρωσε στους φίλους της Ρεάλ ανά τον κόσμο, την κατάκτηση του 10ου

Kασίγιας: «Σκέφτομαι το 11ο»
Ο Κασίγιας αποθεώθηκε σε πολλές στιγμές της ομιλίας του. Όταν πήρε το μικρόφωνο, ο έμπειρος πορτιέρο τόνισε: «Για εσάς, άξιζε με το παραπάνω να πάρουμε αυτό το τρόπαιο, να γίνουμε πάλι πρωταθλητές Ευρώπης. ΤΟ 10ο είναι αφιερωμένο, σε όλους τους οπαδούς μας στον κόσμο» για να διακοπεί η ομιλία του από τον κόσμο που τον αποθέωνε.

Ο άγιος Ίκερ πάντως υποσχέθηκε: «Από σήμερα σκέφτομαι το 11ο». Πηγή: sport-fm.gr

Γκατούζο με βοηθό τον Τσιρίλο στον ΟΦΗ!!

Τα τυπικά φαίνεται πως έχουν απομείνει για να αναλάβει ο Τζενάρο Γκατούζο την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ, με τον Μπρούνο Τσιρίλο να παρουσιάζεται πιθανός βοηθός του Ιταλού προπονητή!

Γκατούζο με βοηθό τον Τσιρίλο στον ΟΦΗ!
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Τζενάρο Γκατούζο αναμένεται να αποτελέσει τον νέο προπονητή του ΟΦΗ.

Ο Ιταλός προπονητής βρίσκεται από το Σάββατο το βράδυ στο Ηράκλειο, όπου τον ξενάγησε ο Μάνθος Πουλινάκης και από τις συζητήσεις των δύο πλευρών παρατηρήθηκε ταύτιση απόψεων σε όλα τα αγωνιστικά ζητήματα.

Οι πρώτες εντυπώσεις που αποκόμισε ο 36χρονος τεχνικός ήταν εξαιρετικές, ενώ στο οικονομικό δεν υπάρχει κάποια διαφορά.

Όσον αφορά τώρα τους οπαδούς των Κρητικών, αντιμετώπισε σε γενικές γραμμές θετικά τη συγκεκριμένη είδηση.

Από εκεί και πέρα, το «Goal» αναφέρει πως υπήρξε συζήτηση για τον βοηθό του Γκατούζο, ο οποίος αναμένεται να είναι ο Μπρούνο Τσιρίλο!

Ο Ιταλός αμυντικός φέρεται να σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποσυρθεί και, λόγω των φιλικών σχέσεων που διατηρούν από την εποχή που ήταν στην εθνική Ελπίδων της Ιταλίας (1999-2000), αυτός θα είναι δίπλα στον παλαίμαχο χαφ της Μίλαν. Πηγή: sport-fm.gr

Επέστρεψαν Ιμπάκα και… Θάντερ!

Με τον Σερζ Ιμπάκα να επιστρέφει στη δράση και να είναι καθοριστικός, η Θάντερ επικράτησε 106-97 των Σπερς μειώνοντας σε 2-1 τη σειρά των τελικών της Δύσης.

Επέστρεψαν Ιμπάκα και… Θάντερ
«Ζωντανή» στους τελικούς της Δύσης έμεινε η Θάντερ. Η ομάδα του Σκοτ Μπρουκς δεν είχε άλλα περιθώρια μετά τις δύο ήττες της στο Σαν Αντόνιο και κατάφερε να μείνει όρθια νικώντας με 106-97 τους Σπερς στην Οκλαχόμα μειώνοντας σε 2-1 το σκορ της σειράς.

Ο Σερζ Ιμπάκα, που αρχικά είχε αναφερθεί πως θα έχανε όλη τη σεζόν, επέστρεψε και ήταν καθοριστικός με 15 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ και ο Κέβιν Ντουράντ με 26 και 25 πόντους αντίστοιχα στάθηκαν αυτή τη φορά στο ύψος τους και οι γηπεδούχοι περιόρισαν τους Τεξανούς σε μόλις 39,6% στα σουτ.

Ο Μάνου Τζινόμπιλι με 23 πόντους από τον πάγκο ξεχώρισε για τα «σπιρούνια», που ήταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι τις αρχές της τέταρτης περιόδου, αλλά δεν είχαν σε καλή μέρα κανένα άλλο από τα αστέρια τους, με πρώτο τον Τόνι Πάρκερ που έμεινε στους 9 πόντους με 4/13 σουτ.

Επόμενο παιχνίδι της σειράς είναι αυτό που θα γίνει τα ξημερώματα της Τετάρτης (4:00) και πάλι στην Οκλαχόμα.

Δωδεκάλεπτα: 28-29, 57-53, 83-76, 106-97.

Θάντερ (Μπρουκς): Γουέστμπρουκ 26 (8 ριμπ., 7 ασίστ), Ντουράντ 25 (10 ριμπ.), Ιμπάκα 15 (7 ριμπ., 4 τάπες), Τζάκσον 15 (5 ασίστ), Άνταμς 7 (9 ριμπ., 4 τάπες), Λαμπ 6, Μπάτλερ 5, Πέρκινς 4, Φίσερ 3, Ταμπίτ, Τζόουνς.

Σπερς (Πόποβιτς): Τζινόμπιλι 23, Ντάνκαν 16 (8 ριμπ.), Λέοναρντ 10, Πάρκερ 9, Γκριν 8, Ντιαό 6 (6 ριμπ., 6 ασίστ), Μπελινέλι 6, Μπέινς 5, Τζόζεφ 5, Σπλίτερ 4 (8 ριμπ.), Μιλς 3, Έιρς 2, Μπόνερ.
Πηγή: sport-fm.gr

«Δεν θα υπάρξει πρόβλημα για Ζέκα»

Καθησυχαστικός όσον αφορά την υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Κάρλος Ζέκα με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2017 παρουσιάζεται ο μάνατζερ του Πορτογάλου χαφ. «Όλα θα πάνε καλά», τονίζει.

«Δεν θα υπάρξει πρόβλημα για Ζέκα»
Προτεραιότητα αποτελεί για τον Παναθηναϊκό η ανανέωση του συμβολαίου του Κάρλος Ζέκα μέχρι το 2017.

Πρόθεση του «τριφυλλιού» είναι η πλευρά του Πορτογάλου μέσου να έχει απαντήσει μέχρι τα μέσα Ιουνίου, όμως σήμερα ο μάνατζερ του παίκτη δηλώνει αισιόδοξος ότι η υπόθεση θα έχει ξεκαθαρίσει το αργότερο σε δέκα μέρα.

Συγκεκριμένα, ο Κάρλος Γκονζάλβες τονίζει ότι απομένουν κάποια διαδικαστικά ζητήματα, προτού ο πελάτης του υπογράψει το νέο συμβόλαιό του με τους «πράσινους».

«Έχουμε μιλήσει πολλές φορές με τον Παναθηναϊκό, έχουμε την πρόταση του στα χέρια μας και το θέμα έχει προχωρήσει πολύ. Υπάρχουν κάποια ζητήματα που θα πρέπει να τακτοποιηθούν πριν μιλήσουμε για τελική συμφωνία και υπογραφές. Δεν νομίζω πως θα υπάρξει πρόβλημα. Όλα δείχνουν πως θα συμφωνήσουμε. Ο Παναθηναϊκός τον θέλει κι ο Κάρλος θέλει πολύ να μείνει στην ομάδα. Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά», ανέφερε αρχικά ατζέντης του 26χρονου παίκτη στην εφημερίδα «Goal News» και συμπλήρωσε:

«Μέσα στις επόμενες δέκα μέρες θα έρθω στην Ελλάδα για τις τελικές επαφές με τον Νίκο Νταμπίζα, προκειμένου να τελειώσουμε το θέμα. Ήταν να έρθω προ ημερών, αλλά οι υποχρεώσεις μου δεν μου επέτρεψαν να κάνω το ταξίδι».

Μάλιστα, ο Γκονζάλβες παρουσιάστηκε ενήμερος για το τροχαίο που είχε πριν από λίγες μέρες ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ:

«Ενημερώθηκα γι'΄αυτό το πολύ άσχημο συμβάν. Είναι πραγματικά μία πολύ δύσκολη στιγμή για τον Νίκο. Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του, γιατί σίγουρα αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να ηρεμήσει και να ξεπεράσει τα χτυπήματά του, αλλά και το ισχυρό ψυχολογικό σοκ από αυτό που έγινε. Θα επικοινωνήσω μαζί του μέσα στις επόμενες μέρες. Είναι πολύ δυνατός χαρακτήρας και είμαι σίγουρος πως θα επιστρέψει δυνατός από αυτή την περιπέτεια. Του εύχομαι ολόψυχα περαστικά και κουράγιο σ' αυτή τη δύσκολη προσωπική του στιγμή».Πηγή: sport-fm.gr

Με το δεξί ο Φέντερερ, ανατροπές για Νιέμινεν, Γιούζνι!

Ο Ελβετός τενίστας πέρασε εύκολα το εμπόδιο του Λάτσκο, στην πρεμιέρα του Ρολάν Γκαρός, που άνοιξε αυλαία την Κυριακή 25/5

Με το δεξί ο Φέντερερ, ανατροπές για Νιέμινεν, Γιούζνι
Ο Ρότζερ Φέντερερ δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει του Λούκας Λάτσκο με 6-2,6-4, 6-2 και να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Στον 2ο γύρο ο Ελβετός, θα βρει είτε τον Πορτογάλο Ελίας, είτε τον Αργεντινό Σβάρτσμαν. Εύκολο έργο είχε και ο Γάλλος Σαρντί που επικράτησε 3-0 (7-5, 6-2,6-2) του Ισπανού Χιμένο, ενώ ο Ουκρανός Ντολγκοπόλοφ επικράτησε 3-0 του Ράμος με 7-6, 6-4, 6-1. Ο Ράντεκ Στέπανεκ ίδρωσε για να καταβάλλει τον Αργεντινό Αργκουέλο, αφού στα δύο πρώτα σετ, έχασε με 7-6, 6-3, για να πάρει στα τρία επόμενα με 6-4, 6-3, 6-2. Ανάλογη ανατροπή πέτυχε και ο Νιέμινεν που έχασε από τον Ισπανό Καρένιο, τα δύο πρώτα σετ, με 6-3, 6-1, για ν’ ανακάμψει στην συνέχεια με 6-3, 6-4, 6-0. Στον γαλλικό εμφύλιο, ο Τσονγκά, δυσκολεύτηκε στα δύο πρώτα σετ, με τον Βασελέν, αφού νίκησε 7-6, 7-5 για να πάρει εύκολα το 3ο σετ με 6-2.

Στις γυναίκες οι αδελφές Γουίλιαμς, δεν είχαν πρόβλημα. Η Σερένα με συνοπτικές διαδικασίες έκαμψε την Γαλλίδα Λιμ, με 6-2, 6-1, ενώ η Βίνους την Ελβετή Μπέντσιτς, με 6-4, 6-1. Εύκολα καθάρισε και η Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα την Κινέζα, Ζανγκ με 6-3, 6-0. Πηγή: sport-fm.gr

Μιλούν με Χόλινς οι Λέικερς!

Ο Λάιονελ Χόλινς θα γίνει ο τρίτος προπονητής που θα περάσει από διαδικασία συνέντευξης για τους Λέικερς.

Μιλούν με Χόλινς οι Λέικερς
Μετά τον Μάικ Ντανλίβι και τον Μπάιρον Σκοτ, οι Λέικερς θα περάσουν από διαδικασία συνέντευξης τον Λάιονελ Χόλινς.

Οι «λιμνάνθρωποι» ακόμη δεν έχουν καταλήξει στον διάδοχο του Μάικ Ντ’ Αντόνι και σειρά στη λίστα τους έχει ο άλλοτε προπονητής των Γκρίζλις, που δεν εργάστηκε τη φετινή σεζόν αφού δεν συμφώνησε μαζί τους για την ανανέωση του συμβολαίου του παρότι τη σεζόν 2012/13 είχε ρεκόρ 56-26 κι έφτασε μέχρι τους τελικούς της Δύσης.
Πηγή: sport-fm.gr

Η φαντασμαγορική φιέστα της Ρεάλ!! (pics/vids)

Η Μαδρίτη φόρεσε τα καλά της και υποδέχτηκε με φαντασμαγορικό τρόπο το δέκατο Τσάμπιονς Λιγκ της Ρεάλ, με χιλιάδες οπαδούς της «βασίλισσας» να γεμίζουν τους δρόμους και το Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Η φαντασμαγορική φιέστα της Ρεάλ! (pics/vids)
Περιφορά στην Μαδρίτη και γιορτή στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» περιλάμβανε η φιέστα της Ρεάλ Μαδρίτης για την κατάκτηση του δέκατου πρωταθλήματος.

Οι Μαδριλένοι γιόρτασαν με την ψυχή τους την… αναρρίχηση στην κορυφή της Ευρώπης, με χιλιάδες κόσμου να τους ακολουθούν για να γιορτάσουν μαζί τους.

Η αρχή έγινε στην Κοινότητα της Μαδρίτης, όπου με σύνθημα «Ναι, ναι, ναι, το δέκατο είναι εδώ» σήκωσαν την κούπα μπροστά στο λαό τους.

inner

inner

inner





Στη συνέχεια η γιορτή μεταφέρθηκε στο κατάμεστο Σαντιάγο Μπερναμπέου, το οποίος σείστηκε απ’ τους πανηγυρισμούς και τη φαντασμαγορική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε.

inner

inner

inner

inner

inner





Πηγή: sport-fm.gr