Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Ο ψύχραιμος Ρόσμπεργκ, ο άτυχος Χάμιλτον και ο τυχερός Ρικιάρντο!

Ικανοποιημένος από τη δεύτερη σερί νίκη του στο Grand Prix του Μονακό ήταν ο Νίκο Ρόσμπεργκ. Στο… μάτι του στάθηκε ο Χάμιλτον, στην τύχη του Γκροσάν.

Ο ψύχραιμος Ρόσμπεργκ, ο άτυχος Χάμιλτον και ο τυχερός Ρικιάρντο
Από όλα τα συναισθήματα είχε το πόντιουμ μετά το Grand Prix του Μονακό. Ο Νίκο Ρόσμπεργκ ήταν όλο χαμόγελα, αφού κατάφερε να πανηγυρίσει τη δεύτερη σερί νίκη στην πίστα που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του.

«Είναι μια ακόμη ξεχωριστή μέρα για μένα. Ο Λιούις είχε το μομέντουμ κι έπρεπε να τον σταματήσω. Αγωνίστηκε πολύ σκληρά και με πίεσε πολύ. Είχα μεγάλη πίεση, αλλά κράτησα την ψυχραιμία μου και στο τέλος κατάφερα να ανοίξω λίγο τη διαφορά με τα νέα ελαστικά. Ευχαριστώ όλη την ομάδα για την πολύ καλή δουλειά», δήλωσε ο Γερμανός πιλότος της Mercedes.

Ο Λιούις Χάμιλτον που είδε το σερί τεσσάρων νικών του να σταματά στάθηκε στον μικροτραυματισμό του στο μάτι. «Κάτι μου μπήκε στο μάτι και με ενοχλούσε. Δεν είναι κάτι σοβαρό. Το θέμα είναι πως ήταν μία ακόμη καλή μέρα για την ομάδα μας. Είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε το 1-2 για μία ακόμη φορά. Είχα καλό ρυθμό και το μονοθέσιο ήταν πολύ γρήγορο, αλλά σε αυτή την πίστα είναι πολύ δύσκολο να κάνεις προσπέραση», δήλωσε ο Βρετανός πιλότος.

Ο τρίτος του πόντιουμ, Ντάνιελ Ρικιάρντο, με Red Bull, είπε: «Είναι ωραίο να βρίσκεσαι στο πόντιουμ. Το ξεκίνημά μου στον αγώνα δεν ήταν καθόλου καλό, αλλά όταν ο Σεμπάστιαν αντιμετώπισε πρόβλημα εγώ ανέβηκα στην τέταρτη θέση και μετά ήρθε το κλατάρισμα του Ραϊκόνεν και βρέθηκα τρίτος. Στο τέλος πλησίασα τον Λιούις, αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο από την τρίτη θέση».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: