Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Πέδρο: «Δεν ξέρω αν θα μείνω»

Άγνοια για το ποδοσφαιρικό μέλλον του δήλωσε ο Πέδρο. Ο λίγος χρόνος συμμετοχής είναι η αιτία που ωθεί τον Ισπανό να το σκέφτεται για το αν θα μείνει στην Μπαρτσελόνα.

Πέδρο: «Δεν ξέρω αν θα μείνω»
Αναποφάσιστος για το πού θα αγωνίζεται την νέα περίοδο εμφανίστηκε ο Πέδρο.

Ο Ισπανός εξτρέμ, εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον Λουίς Ενρίκε, αλλά εξακολουθεί να μην γνωρίζει ποια θα είναι η ποδοσφαιρική του στέγη τη νέα σεζόν.

Ο 27χρονος παίκτης την περίοδο που μας πέρασε σημείωσε 19 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με την φανέλα των «μπλαουγκράνα», αλλά ουκ ολίγες φορές έχει συνδεθεί με σενάρια που τον φέρνουν εκτός Βαρκελώνης.

Ωστόσο, δηλώνει χαρούμενος στην Καταλονία, αλλά δυσαρεστημένος από τον χρόνο συμμετοχής που είχε φέτος.

«Είμαι χαρούμενος στο σύλλογο, αλλά δεν ξέρω τι επιφυλάσσει το μέλλον για μένα. Θα προτιμούσα να αγωνιζόμουν περισσότερο, ειδικά στα μεγάλα παιχνίδια, εκεί όπου έκανα τις λιγότερες εμφανίσεις μου», δήλωσε.

«Θεωρώ πως στα παιχνίδια που κλήθηκα να παίξω βοήθησα την ομάδα μου στο έπακρο. Πλέον θα δούμε τι θα γίνει την νέα χρονιά. Δεν είναι εύκολο να είσαι παίκτης της Μπαρτσελόνα. Ο προπονητής αποφάσισε να χρησιμοποιήσει άλλους παίκτες και σέβομαι τη γνώμη του. Δεν κρατάω κακία σε κανένα », συμπλήρωσε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: