Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Φλέρτ Ίντερ-Λαμέλα!

Την επιθυμία του να φοράει ο Έρικ Λαμέλα την φανέλα των «νερατζούρι» από την επόμενη σεζόν αποκάλυψε ο πρόεδρος της Ίντερ, Έρικ Τοχίρ.

Φλέρτ Ίντερ-Λαμέλα
Μετά τον Νεμάνια Βίντιτς η Ίντερ στοχεύει σε έναν ακόμα παίκτη που φέτος έπαιζε στην Premier League.

Ο Έρικ Λαμέλα με 17 μόλις εμφανίσεις δεν απέδωσε τα αναμενόμενα στην Τότεναμ, η οποία έδωσε 31 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει και εκεί «πατάει» ο Έρικ Τοχίρ ώστε να τον εντάξει στο δυναμικό των «νερατζούρι».

Όμως όπως και ο ίδιος δηλώνει το πάνω χέρι έχει η ομάδα που ανήκει ο παίκτης και όλα θα κριθούν στην μεταγραφική περίοδο. Αυτό που τονίζει πάντως ο ισχυρός άνδρας της Ίντερ είναι ότι τις επόμενες δυο εβδομάδες θα έχει ανακοινωθεί μια μεταγραφή σίγουρα.

Ο Τοχίρ πιστεύει στο πρότζεκτ με νέους παίκτες του Ματσάρι και δηλώνει: «Ο Ματσάρι πιστεύει στο έργο του και πρέπει να καθίσουμε να μιλήσουμε για την ανανέωση του. Στο μέλλον, θέλω ο προπονητής να δουλέψει ακόμα περισσότερο με τους νέους παίκτες.

Θέλουμε να μειώσουμε τη μέση ηλικία, διότι για να είμαστε ανταγωνιστική ομάδα θα πρέπει να παίξουμε με έναν άλλο τρόπο: Πρέπει να τρέξουμε, να πρεσάρουμε και να επιτεθούμε. Το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό από πριν από 15 χρόνια
». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: