Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Μπαίνουν σε μια σειρά!

Τις επόμενες μέρες θα γίνει γνωστό το πλάνο του Άγγελου Αναστασιάδη για τον ΠΑΟΚ, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να προχωρεί σε σημαντικές ανακοινώσεις και για άλλα αγωνιστικά ζητήματα.

Μπαίνουν σε μια σειρά
Αρκετές είναι οι εκκρεμότητες που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ και αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις εν όψει της νέας σεζόν.

Πρώτα από όλα εντός της εβδομάδας αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στους εκπροσώπους του Τύπου και τους οπαδούς του «Δικεφάλου του Βορρά» ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο έμπειρος τεχνικός θα παρουσιάσει το πλάνο που έχει καταστρώσει – συνεργασία με τη διοίκηση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ – για το ρόστερ της ομάδας, θα μιλήσει για τους στόχους της επόμενης σεζόν και ό,τι άλλο είναι στη δική του αρμοδιότητα.

Από εκεί και πέρα, την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων του συλλόγου, με βασικό θέμα την οργάνωση και τη στελέχωση του νέου Δ.Σ. της ΠΑΕ. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει το πόστο που θα αναλάβει από εδώ και στο εξής ο Ζήσης Βρύζας, ο οποίος δεν θα είναι πλέον πρόεδρος.

Ένα από τα «φλέγοντα» ζητήματα είναι να βρεθεί λύση για τις αποδεσμεύσεις των παικτών που δεσμεύονται με συμβόλαια, όπως ο Μαντούρο που δεν κατάφερε να προσφέρει τα αναμενόμενα και φαίνεται πως δεν υπολογίζεται από τον Αναστασιάδη.

Τέλος, η διοίκηση και ο προπονητής θα προσπαθήσουν να δουν τι θα γίνει με τις υποθέσεις των Λίνο και Βούκιτς, όπως και του Στοχ που φαίνεται πως απομακρύνεται και τις φήμες που έχουν προκύψει για τον Κράσιτς.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: