Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Βαζέχα: «Πολύ καλή επιλογή για ΑΕΚ ο Κούζβικ»

Παίκτη ικανό να κάνει τη διαφορά στην ΑΕΚ όχι μόνο στη Football League, αλλά και στη μεγάλη κατηγορία θεωρεί τον Γκρεγκόρζ Κούζβικ ο Κριστόφ Βαζέχα.

Βαζέχα: «Πολύ καλή επιλογή για ΑΕΚ ο Κούζβικ»
Ο Γκρεγκόρζ Κούζβικ είναι μεταξύ των παικτών που έχει εξετάσει η ΑΕΚ για τη θέση του σέντερ φορ. Ο Κριστόφ Βαζέχα γνωρίζει καλά τον Πολωνό φορ και θεωρεί πως εφόσον αποκτηθεί θα είναι μια πολύ καλή επιλογή για τους «κιτρινόμαυρους».

«Γνωρίζω τον Κούζβικ γιατί αγωνίζεται στην πρώην ομάδα μου και παρακολουθώ τα παιχνίδια και την πορεία της. Είναι ένας παίκτης που έχει ξεχωρίσει φέτος με τις εμφανίσεις του, έχει πετύχει πολλά γκολ και θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς της χώρας. Έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα, αλλά κάνει κι άλλες δουλειές μέσα στο γήπεδο, αφού είναι εξαιρετικός στην κίνηση χωρίς την μπάλα, ενώ βοηθά και ανασταλτικά πιέζοντας πολύ τους αντιπάλους αμυντικούς», δήλωσε ο παλαίμαχος φορ του Παναθηναϊκού.

«Νομίζω πως είναι μια πολύ καλή επιλογή για την ΑΕΚ, γιατί πρόκειται για ποιοτικό παίκτη, που πιστεύω πως θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά και τη χρονιά που η ΑΕΚ θα επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα», πρόσθεσε.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: