Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Προς Μπεσίκτας ο Στοχ!!

Στην Μπεσίκτας θα συνεχίσει την καριέρα του τη νέα σεζόν ο Μίροσλαβ Στοχ, καθώς όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, η Φενέρμπαχτσε θα τον παραχωρήσει στους «αετούς» για τη μεταγραφή του Πεκτεμέκ.

Προς Μπεσίκτας ο Στοχ!
Τη φανέλα της Μπεσίκτσς φέρεται να προβάρει ενόψει της νέας σεζόν ο Μίροσλαβ Στοχ. Αυτό το νέο δεδομένο στην υπόθεση του Σλοβάκου παίκτη που αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός στον ΠΑΟΚ από τη Φενέρμπαχτσε, μπήκε από τα ΜΜΕ της Τουρκίας και συγκεκριμένα από την ιστοσελίδα «milliyet.tr».

Τι αναφέρουν το δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της έγκυρης εφημερίδας; Πως η Φενέρμπαχτσε είναι έτοιμη να παραχωρήσει τον Στοχ ως αντάλλαγμα στην Μπεσίκτας, στο πλαίσιο της μεταγραφής του 25χρονου Τούρκου επιθετικού, Μουσταφά Πεκτεμέκ, από τους «αετούς», ούτως ώστε να μειώσει το ποσό των χρημάτων που θα δώσει για να ολοκληρωθεί η προσθήκη.

Παράλληλα, ο τουρκικός σύλλογος, θέλει με αυτό τον τρόπο να… απαλλαγεί από το «βαρύ» συμβόλαιο του Στοχ. Το μόνο που απομένει για να γίνει γεγονός η παραχώρησή του παίκτη, είναι να ανάψει το «πράσινο» φως και η Μπεσίκτας.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: