Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Γήπεδο… έτσι κι αλλιώς!

Βεβαιότητα υπάρχει στις τάξεις της ΑΕΚ πως το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια θα γίνει, παρά τις επιφυλάξεις που έχουν εκφράσει ο νέος δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, αλλά η νέα περιφερειάρχης Αττικής.

Γήπεδο… έτσι κι αλλιώς
Την πεποίθηση πως η κατασκευή της «Αγια-Σοφιάς» θα γίνει απρόσκοπτα εκφράζουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Μπορεί να αποτελεί κοινό μυστικό ότι θα προτιμούσαν την εκλογή Γεωργαμλή και Σγουρού σε Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας και Περιφέρεια Αττικής αντιστοίχως, ωστόσο θεωρούν πως θα υπάρξει καλή συνεργασία με τον Άρη Βασιλόπουλο και τη Ρένα Δούρου για το έργο που θα ωφελήσει τον σύλλογο, αλλά και την περιοχή.

Οι δύο νεοεκλεγέντες έχουν εκφραστεί υπέρ του γηπέδου αλλά υπό προϋποθέσεις και έχουν δηλώσει πως σκοπεύουν να κάνουν προτάσεις για κάποιες βελτιώσεις. Το βέβαιο είναι πως στην ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν κανένα βήμα προς τα πίσω και καμία υποχώρηση, καθώς η Δημοτική αρχή είχε ψηφίσει υπέρ σε πλειοψηφία για την κατασκευή του γηπέδου, ενώ και τα χρήματα από την Περιφέρεια για το γήπεδο είναι ήδη «κλειδωμένα» σε λογαριασμό για την ΑΕΚ.

Πολύ σημαντική είναι η ψήφιση του ρυθμιστικού νομοσχεδίου. Η Βουλή ανοίγει ξανά στις 28 του μήνα και στις 12 Ιουνίου θα μπει το θέμα στην Ολομέλεια, ενώ μετά από περίπου μία εβδομάδα θα τεθεί προς ψήφιση από τη Βουλή και θα είναι το μεγάλο βήμα, αφού θα εκκρεμεί η έκδοση των αδειών για να αρχίσουν τα έργα. Αυτό-αν δεν προκύψουν απρόοπτα προβλήματα-υπολογίζεται στα μέσα Ιουλίου. Στο μεταξύ, το σημερινό ΔΣ της Ερασιτεχνικής θα εγκριθεί το παραχωρητήριο στη «Δικέφαλος 1924», ζήτημα που θεωρείται τυπικό.

Άλλες 5-6 μεταγραφές

Δεν απέμειναν πολλά κομμάτια για την ολοκλήρωση του παζλ της νέας ΑΕΚ. Έχουν ήδη αποκτηθεί έντεκα παίκτες, οι Λαμπρόπουλος, Σαρρής, Κολοβέτσιος, Σβάρνας Μπακάκης, Ανέστης, Φαγέ, Μάνταλος, Αραβίδης, Ντούνης και Ζόριτς, ενώ αναζητούνται ακόμη αριστερός μπακ, ακραίος επιθετικός, αμυντικό χαφ, ένας ή δύο επιθετικοί και πιθανώς στόπερ. Ο Τραϊανός Δέλλας θέλει να έχει στα χέρια του ένα ρόστερ 28-30 παικτών και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν ενημερωθεί όλοι οι ποδοσφαιριστές για το αν θα κληθούν να υπογράψουν νέο συμβόλαιο ή είναι εκτός πλάνων για τη νέα ΑΕΚ. Δύσκολα θα παραμείνουν περισσότεροι από 12 φορ από το δυναμικό της σεζόν που τελείωσε.

*Φιλικό με τη Αγίας Άννας στο γήπεδο της στις Αχαρνές θα δώσει η ΑΕΚ στις 18:30 με τα έσοδα να διατίθενται στους Γιατρούς του Κόσμου. Στο πρώτο ημίχρονο θα αγωνιστούν παίκτες της πρώτης ομάδας και στο η ομάδα των παλαιμάχων. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: