Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Ναϊνγκολάν: «Αξίζω μια θέση στο Μουντιάλ»!

Δυσαρεστημένος για το γεγονός πως δεν ήταν στις βασικές επιλογές του Βελγίου, ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου εμφανίστηκε ο Ράτζα Ναϊνγκολάν.

Ναϊνγκολάν: «Αξίζω μια θέση στο Μουντιάλ»
Την απογοήτευση του για την επιλογή του Βέλγου ομοσπονδιακού προπονητή, Μαρκ Βίλμοτς, να μην τον καλέσει στο προσεχές Μουντιάλ, εξέφρασε ο Ράτζα Ναϊνγκολάν.

Ο 28χρονος μέσος εντάχθηκε στην ομάδα της Ρόμα ως δανεικός από την Κάλιαρι την μεταγραφική περίοδο του Ιανουάριου, όπου και έγινε αναπόσπαστο μέρος της ομάδας του Ρούντι Γκαρσία, σκοράροντας δύο φορές σε 17 εμφανίσεις.

Ωστόσο, παρά την πετυχημένη σεζόν που πραγματοποίησε με την Ρόμα φέτος, δεν κατάφερε να βρίσκεται στις προεπιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή.

«Κανείς δεν μου έδωσε τίποτα» είπε αρχικά, «Έχω πετύχει τα πάντα. Θεωρώ πως θα έπρεπε να είμαι στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά ο Βίλμοτς έχει κάνει τις επιλογές του. Έχω αγωνιστεί σε 38 παιχνίδια και όμως άλλοι με δέκα συμμετοχές θα πάνε στην Βραζιλία. Παλεύω πάντα για να κερδίσω. Αν αναλογιστείς τις δυσκολίες στη ζωή, παίρνεις το λιγότερο ενώ κάνεις τα πάντα», τόνισε κλείνοντας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: