Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Μήνυμα του ΕΣΑΚΕ για τη χρόνια Ηπατίτιδα!!

Μήνυμα για την πρόληψη, καταπολέμηση και διάγνωση της χρόνιας ιογενούς ηπατίτιδας θα σταλεί στον αγώνα ΠΑΟΚ-Πανιώνιος.

Μήνυμα του ΕΣΑΚΕ για τη χρόνια Ηπατίτιδα
Το μπάσκετ αξιοποιεί τη δύναμή του για να προβάλει σημαντικά ζητήματα, όπως είναι η πρόληψη, καταπολέμηση και διάγνωση της χρόνιας ιογενούς ηπατίτιδας.

«Ο ΕΣΑΚΕ και η Εταιρεία Μελέτης του Ήπατος ενώνουν τις δυνάμεις τους και στέλνουν σήμερα στον αγώνα ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ένα ηχηρό μήνυμα για την πρόληψη, καταπολέμηση και διάγνωση της χρόνιας ιογενούς ηπατίτιδας.

Η Χρόνια Ιογενής Ηπατίτιδα είναι ένα νόσημα που μπορεί να προληφθεί, να αντιμετωπιστεί και σε πολλές περιπτώσεις να θεραπευτεί πλήρως, εφόσον βέβαια διαγνωστεί έγκαιρα και στη συνέχεια χορηγηθεί η κατάλληλη θεραπεία.

Αυτό είναι το μήνυμα της πανελλήνιας ενημερωτικής εκστρατείας της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης του Ήπατος, η οποία ξεκίνησε το 1987 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Ήπατος (Ε.Ε.Μ.Η.), δραστηριοποιείται έντονα στο χώρο της ηπατίτιδας με συνεχή προσφορά στην πρόληψη, τη θεραπεία, καθώς και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών. Η ανάπτυξη της επικοινωνίας και ενημέρωσης με τους επαγγελματίες υγείας, τους ασθενείς, αλλά και εκείνους που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν γενικότερα, είτε ανήκουν στο χώρο της υγείας είτε όχι, αποτέλεσε και θα αποτελεί πρωταρχική μέριμνα της Ε.Ε.Μ.Η
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: